מעמד טיפולים?

psichi

New member
מעמד טיפולים?

במגזינים תמיד נראים אופנועי השטח כשגחונם מונח על שרפרף מאלומיניום. לאחר סופ"ש של פירוק והרכבת גלגלים מ-DR350 (לא שלי... של גיסי) ואילתור מעמד בעזרת ארגז פלסטיק ירוק של סופר ומספר קרשים לבניין הבנתי שצריך משהו מקצועי יותר. איפה משיגים כזה? כמה זה עולה? איך מעלים עליו את האופנוע?

קיימים חזקים יותר אצל רז היימן

או אבנוע או אצל אופרוד לדעתי באבנוע יש מבצע על הסטנדים הללו ואצל רז כנ"ל קולרגול ( גם שוקל לקנות אחד ועשה סקר לא מזמן )

hananlv

New member
תזמין בחו"ל בארץ המחיר בלתי נסבל

בעיקר שראיתי אחד כזה בחנות בהולנד ב 50 !!!! שקל אם לא הייתה בעיה במטוס הייתי מביא 10

hananlv

New member
25 גילדן (כשעוד היה כזה מטבע)

וזה עוד כלום...מדובר בסופר מרקט לציוד שטח 8 ק"מ צפונית לאמסטרדאם – שוכרים אופניים עם סבל גדול ויאללה – גם אחלה טיול וגם חוזרים עם ימבה ציוד בזיל הזול מחנן –שעושה כל שנה שופינג בחנות הנ"ל בדרכו חזרה מהגרנד פרי באסן

hananlv

New member
לגבי השאלה הראשונה

תסתכל בלוח המירוצים של הגרנד פרי – בדר"כ המרוץ באסן הוא בשבת האחרונה של יוני לגבי השאלה השניה- חיובי- ראה הוזהרת ואגב – איך קושרים CR450 לסבל של האופניים

עם אזיקונים שמעתי המשקל ממש שלילי

ולגבי ה"בעייה " של הקולרגול אני כבר מתרגל " פעמיים חומוס בבקשה " " כמה זה עולה " " יש חומוס במבצע "
קולרגול ( מתחיל להזיע )

יש סיכוי שהמקס מקס עלה במשקל ?

או חלילה שכח איפה הקלאץ ? שמעתי שהיועצת מכינה טקילה משובחת ערב טרם האירוע קולרגול ( חרושת מזימות בנילאומיות )

hananlv

New member
במקרה דנן מדובר בתפקיד שיפודי

ולא נספר מי יככב על השיפוד...

הי אל תלכלך אני מתאמן !!וקשה ../images/Emo13.gif

היום עליתי פעמיים מדרגות עד לקומה השנייה ברגל מחר עליית מדרגה היישר אל הקומה הרביעית אט אט אבל בטוח אל קעידה לא עונים עדיין יש מצב להחלפת דיילות ניתן שוחד ( קערת דבש ) לטייס קולרגול

pugy

New member
אפשר יותר פרטים על הסופר מרקט?

אני נוסע לאמסטרדם בקרוב ומעוניין לבקר....

hananlv

New member
קבל כתובת

Motorhuis De Doelen Noorder IJ- en Zeedijk 100 1505HT ZAANDAM Fax - 075-6314728 Tel - 075-6167655 החנות ממוקמת בכפר שנקרא Zaandam 8 ק"מ צפון מזרחית לאמסטרדם (פנייה מ A8 לכיוון Zaanstad) במקום מבחר ענקי של אביזרים במחירים מעולים והכי חשוב חלקיים מקוריים ותחליפים לכל דגמי השטח המוכרים (וגם הפחות מוכרים) לדוגמא: פילטר אוויר תחליפי לכל דגמי KTM בסביבות 20 ש"ח

למעלה