מעמד הלקים החדש שלי

אורזיגל

New member

ה-NFU ואסתי לאודר נכנסים בקושי

Nakuro

New member
מגניב לחלוטין!!

אצלי הלקים מסודרים על מדף אז אני פחות או יותר רואה מה יש שם, אבל זה ככ צבעוני וכיפי!

Osnatz1

New member
תתחדשי! כמה לקים זה יכול להכיל?

ובאסה על אלו שלא נכנסים. זה לא טוב לOCD שלי לראות אותם חצי בפנים-חצי בחוץ. הייתי דוחפת אותם בכוח ושוברת את כל המעמד

רציתי לקנות כזה פעם וגיליתי שהם ממש יקרים, ועכשיו נראה לי שיש לי יותר מדי בשביל מעמד כזה..

אורזיגל

New member
90 לקים

לא עלה על דעתי לברר אם כולם נכנסים, היה לי ברור שה אמור להיות אוניברסלי ומתאים לכל הבקבוקים הקיימים. מסתבר שלא.
הרוחב בשורה משתנה.
OCD והמתקן הזה, זו אכן בעיה
.
הוא אכן יקר והתחבטתי לא מעט אם לרכוש או לא. הבלגן במגירה וחוסר היכולת לראות מה יש, הכריעו.

יש מעמדים גדולים יותר

ומקסימום תקני 2!

נכון שהם יקרים אבל אני עשיתי חישוב (או מסע שכנוע עצמי) שהם יקשטו לי את הקירות בצבעוניות שלהם ותכלס זה יוצא אותו מחיר כמו תמונה על הקיר, אפילו זול יותר מרוב התמונות.
ולא טעיתי- כל מי שנכנס לחדר אומר "יו איזו צבעוניות, מהמם!" (כי שאר החדר מאד סולידי, סגול לבן וכסוף הם הצבעים היחידים).

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! הוא זהה למה שמוכרים בשקד?

ואת יודעת במקרה כמה עולים הגדולים יותר? (למשל כזה של 120)?

iefrat

New member
תתחדשי, ממש מוצלח

בדיוק היום שוב חשתי את התסכול של אחסון בשידת מגירות, הכל צפוף, וצריך להוציא את "המגשים" כדי לראות את הגוונים

אורזיגל

New member
אם תחליטי לרכוש, היום אני חכמה יותר

ואוכל לייעץ לך מה לבדוק ומה לשאול.
אז תחליטי לקנות, תשאלי.

Labello Girl

New member
אני אשמח לטיפים :)

אני ממש רוצה לקנות, אבל גם באי-ביי אין מציאות.

אורזיגל

New member
טיפים

גם החיפושים שלי ב-EBAY לא העלו מציאות. יקר כמו בארץ, אם לא יותר, שלא נדבר על דמי המשלוח הגבוהים.

חשוב לברר את המידות המדוייקות ולבדוק אם המידות הולמות את המקום המתוכנן.

לשאול מה הרוחב של כל מדף.

לשאול האם כל סוגי הלקים נכנסים שם ומהם אלו שלא.

לוודא שרוחב המדפים אחיד לכל אורכם. אצלי למשל, הוא לא אחיד, יש בו עיוות מסויים. יש לקים שבאמצע המדף לא נכנסו, אבל בקצוות כן.

לשאול אם הסטנד יציב. מאחר ולא הייתה לי כוונה לקדוח חורים כדי לתלות אותו. היה חשוב לי לוודא שיש לו יציבות מסויימת. הוא אכן יציב, אך כאמור החלטתי לא לקחת סיכון והצמדתי לאריחים עם סקוצ' חזק.

למי שאין בעיית מקום, לשקול סטנד שולחני (אצלי כן יש בעיית מקום, לכן הסטנד "התלוי" התאים).

מתוך ה-207 ש"ח, 30 ש"ח היו דמי משלוח. לכן, אם אתם גרות/מגיעות בסביבת/לסביבת החנות, כדאי לקפוץ לשם. גם כדי לחסוך את דמי המשלוח וגם לראות בעיניים (כמו שאומרים).

נדמה לי שזהו.

למעלה