מעמד "דה-לוקס" לרכב...

מעמד "דה-לוקס" לרכב...

המצרכים: 1 אבא עם ראש יצירתי. 1 זרוע ואקום שבורה. 1 דבק דו-פני (15 שקל בהום סנטר) 1 חתיכת פח (5 שקלים בהום-סנטר) 1 דאשבורד של סיטרואן ברילנגו אז ככה, אבא שלי קיבל מחבר שלו (נוטש פאלם) את הזרוע עם הואקום ובקצה מגנט. בהתחלה חפשנו פתרון יצירתי למגנט שנדבק לגב הפוקט, שכן, המגנט המקורי נשאר דבוק לפאלם של בעל הזרוע המקורית, עד שאבא שלי מצא כחלק מהעבודה שלו חתיכת פח שאיתה הוא עובד, הדביק בדבק דו-פני לנרתיק של ה1940 שלו, והרי לנו פתרון למגנט. עבר שבוע, עברו שבועים, ואבא שלי לא מצליח למצוא את המקום הנוח למיקום הזרוע עם הואקום. (הזכוכית בצרפתיות נמצאת בשיפוע עצבני, בד"כ) בעוד הוא משחק עם המיקום, נשברה הזרוע. כמובן שאבי לא התייאש, והמשיך לחפש פתרון יצירתי. תמיד קרץ לו המעמד לפאלפון, שהוא מעין זרוע שמורכבת משתי חתיכות פח, כאשר אחת מוצמדת לדאש-בורד, ואחת לגב הפלאפון, הזוית בין שתי החתיכות משתנה ע"י שחרור והידוק שני ברגים. אמנם אבי נוסע על סיטוראן ברלינגו, שהוא, כידוע, לא רכב שבד"כ אכפת לבעלים שלו ממנו, אבל אצל אבא שלי המקרה מיוחד: הוא חיפש פתרון כיצד ניתן לקבע את הלוח המגנטי שבקצה הזרוע הגמישה מבלי לחורר את הדאש-בורד. ערב אחד, הבריק לו רעיון: הלך לחבר (במקצועו מתקין אבזרי רכב), וביקש ממנו לפרק את כל הדאשבורד של הרכב. לקח חתיכת פח, הידק למרכב האוטו, כך שאותה חתיכת פח בולטת החוצה בין החיבור של הדאשבורד להמשך הפלסטיק. אליה הוא חיבר את מעמד הפלאפון, והרי לכם מעמד לפוקט פיסי, בעלות של כמה שקלים, עם חוזק של פיל, ונוחות של אריה. מצורפות תמונות. תהנו.

raananta

New member
סחתיין ../images/Emo45.gif

אבל שאלה לי, האם למגנט אין שום השפעה על כל מיני חלקים במכשיר. (מסך, רמקול, מעבד, כרטיס זיכרון) הרי המגנט צריך להיות ממש חזק

לא ידוע לי....

המגנט חזק, מאוד חזק. בכל מקרה, אין שום השפעה, הרי שיש את הכסוי+חתיכת הפח בינו לבין הפוקט...

raananta

New member
אם המגנט חזק כמו שאני מעריך

שהוא צריך להיות, ההשפעה שלו תחצה ללא כל בעיה את נרתיק המתכת. השאלה היא האם יש עם זה בעיה... מעניין, אולי מישהו יודע.

אל תשכח שהוא מיועד לזה....

במקור, בכלל המגנט אמור להיות על גב המכשיר עצמו. אני מניח שחשבו על זה לפנייך.. בכל מקרה, מתוצאות בשטח עם 4150, ו1940, אין הפרעות לא למסך, לא לרמקול, ולא לדיגיטייזר....

raananta

New member
אז כן יש בעיה! ../images/Emo4.gif

קוקי אתה יודע אם יש למגנט השפעה על עוד דברים. מה לגבי GPS, ייתכן ויהיו שיבושי קליטה?

מיקרודרייב...

הממ, הכוונה היא לכמו כרטיס CF עם HD פצפון בפנים (מערכת צלחות ומחט קריאה?)? זה מובן מאליו, הרי כל HD שתקרב למגנט יהרס, הקוטביות של הצלחת, אא"לט, נהרסת.

2cookie

New member
אני לא חושב שהוא ייהרס, הוא פשוט

יימחק

eranglr

New member
רק שתדעו

יש הרבה מאוד תושבות בשוק עם מגנט ! ולמרות שאין שום אזהרה לגבי "מחיקת נתונים" במקרה של קירוב מיקרו-דרייב, הרי שהחברות פשוט מתעלמות מן העניין. מנגד, אם אין לך מיקרו-דרייב, מדובר באחד ממעמדי הרכב הנוחים ביותר (לי יש אחד כזה !) יוםטוב ערן

redbull2002

New member
עמרי לקח זמן עד שהאסימון נפל

זה המעמד שמקבלים מתנה עם הדסטינטור. ובקשר לשיחות המגנט, המלצה חמה,שאף אחד מכם לא ינסה את זה עם ה2210 אם יש לכם איזשהוא קשר סנטימנטי לחומר שבו. והמלצה למעמד, אחד המעמדים היותר נוחים, מגנט חזק בטירוף, חבל שזרוע הבסיסית שמגיעה איתו קצרה, והוואקום הוא לא מהמדהימים כמו של ארקון.

raananta

New member
מה הבעיה עם ה-2210 ../images/Emo5.gif בשילוב המגנט

המגנט משפיע על הזכרון שלו?! כי אם אז שווה להזהר בכלל ממגנטים. כגון: גלאי מתכות, רמקולים וכדומה.

למעלה