מעל הכיור

*pank

New member
מעל הכיור

מעל הכיור על אבן אלבסטר עגולה יושב גמד זעיר עם מצנפת כתומה ואני בלי לחשוב מבקשת מישאלה ציפור אדומה לחשה שלי שהם עם ניפלא מתחת למצנפת שמר הוא את צפונות לבי ולמחר בבוקר הגשים אותן למעני.
 
פאנקיייייייייייייייייי

אמממממ כבר אמרתי לך פעם שהגמדים שלך חביבים עלי? ובכן, הנה אני אומרת זאת שוב. המצנפת שלו הגודל שלו, אממממממ הוא נשמע מיוחד שכזה ואם הוא גם מגשים משאלות, הו הו הו, לו יהי, הי הי הי רק טוב!!!
 

חן (*_*)

New member
פאנקיייייייייייייייייייייייייייייי

רק משאלות טובות , אני מרשה לגמד להגשים !!!!!!!!! בריאות אושר וחיים טובים !
 

*pank

New member
מתחת לכיור

מתחת לכיור מאחורי הפלסטיק הירוק התקיימה אספת דיירים כלומר גמדי בית (בלי צחוק) על הפח השקוף הכתמתם נעמד כרוז כחול מצנפת וליד מעצור הדלת עמדה גמדה עם משקפת חברים יקרים הוא נאם, חייבים לדון בעניין יש לנו עסק עם בעלת דירה שללא הרף מטרידה משאלות בלי סוף ממטירה ובמקום להודות על לחיינו סטרה לא ניתן כלל לרצותה כל יום באה בטענה אף פעם היא לא מרוצה בקיצור, נעבור דירה אפילו פירורי לחם להשאיר שכחה ואנחנו על סף הרעבה אז תתחילו לארוז מהר כי אנחנו בסכנת הכחדה.
 
אמממממממ ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אמממ דיירת מיוחדת בבניין הנ"ל. אך לדעתי הגמדים לא עזבו ככה חיש קל, כי פירורי לחם הם יכולים למצוא בדירה שמתחת ולהוציא קסמים הם ימשיכו מהאמתחת!
רק טוב!!!
 
למעלה