מעללי שרה

מרוב פחד מערבים,התחרפן לכם המוח ואתם מסכימים לכל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

מרוב פחד מערבים,התחרפן לכם המוח ואתם מסכימים לכל.

כל הסיפורים האלה מסבירים לי על חבורת עובדים בטלנים שאינם מוכנים לעבוד אלא רק לקבל שכר בסוף החודש
וזה פשוט מטריף לבעלת הבית את השכל.
היא הרי פסיכולוגית ומי כמו פסיכולוג יכול להבין את נפש האדם.
לכן היא מתעצבנת.
אילו אני הייתי במקום שרה הייתי מעיף אותם לכל הרוחות.

מתוקף היותי יו"ר ועד הבית
הייתה לי בבניין עובדת תאילנדית שעשתה לנו נקיונות בחצר חדר מדרגות וחניות
כל פעם שהיא היגיעה זה לקח לה 4 שעות עבודה כדי לסיים את המלאכה
לאחרונה בעלה חלה בסרטן והיא כבר לא יכולה להגיע לכן החילותי לחפש מנקות אחרות
התאילנדית עבדה אצלנו 4 שנים רצופות.
היגיעה עובדת קווקזית ביום הראשון תוך שעה היא סיימה וברחה
בפעם השנייה אחרי 30 דקות ברחה.
היא הייתה מתיזה קצת מים ועושה עצמה מנקה, מיותר לציין שהעפתי אותה לכל הרוחות.
מה שאני מנסה להסביר פה זה שאין לישראלים מוסר עבודה בכלל.
הם רגילים לקבל כסף מהביטוח הלאומי או מתרמיות ועוקצים, התחמנות היא לחם חוקם.
שילכו כולם כפרה על האצבע הקטנה בכף רגלה של האישה המתוקה והמקסימה הזאת שרה נתניהו. |חיוךרחב|

כל הסיפורים האלה מסבירים לי על חבורת עובדים בטלנים שאינם מוכנים לעבוד אלא רק לקבל שכר בסוף החודש
לכן היא מתעצבנת.

מתוקף היותי יו"ר ועד הבית
הייתה לי בבניין עובדת תאילנדית שעשתה לנו נקיונות בחצר חדר מדרגות וחניות
כל פעם שהיא היגיעה זה לקח לה 4 שעות עבודה כדי לסיים את המלאכה
לאחרונה בעלה חלה בסרטן והיא כבר לא יכולה להגיע לכן החילותי לחפש מנקות אחרות
התאילנדית עבדה אצלנו 4 שנים רצופות.
היגיעה עובדת קווקזית ביום הראשון תוך שעה היא סיימה וברחה
בפעם השנייה אחרי 30 דקות ברחה.
היא הייתה מתיזה קצת מים ועושה עצמה מנקה, מיותר לציין שהעפתי אותה לכל הרוחות.
מה שאני מנסה להסביר פה זה שאין לישראלים מוסר עבודה בכלל.
הם רגילים לקבל כסף מהביטוח הלאומי או מתרמיות ועוקצים, התחמנות היא לחם חוקם.
שילכו כולם כפרה על האצבע הקטנה בכף רגלה של האישה המתוקה והמקסימה הזאת שרה נתניהו. |חיוךרחב|
מה שכתבת כאן כ"כ מטורף שאני בטוח שאפילו ביביסטים מסתכלים על זה ומחייכים:

נאמנות בלי שכל...

החינוך הצליח.

אגב אם התאילנדים כ"כ מוצלחים למה היא לא השיגה תאילנדית/ים/יות?

בטוח שהיא יכולה עם הקשרים שלה.

אז אני אסביר לך,היא כ"כ מטורפת(שיכרון כוח) שאפילו עם התאילנדים היא תתנגש...

תראה את הסרט אולי יכנס לך משהו למוח.

jackie111

Well-known member
לכן היא מתעצבנת.
יש לך הגיון דפוק.

כל מי שנמצא בבית של משפחת נתניהו טוען שהיא
מופרעת. התנהלו נגדה כבר מספר משפטים בבית
משפט ויצאה אשמה. אנחנו שילמנו את הקנסות
שהוטלו עליה. יש עדויות על התפרצויות והכאת
עובדים.

אבל אתה מעדיף להתייחס לתגובות הלא הגיוניות
של המשפחה.

jackie111

Well-known member
תן כבוד לג'מיני

להלן סדר האירועים הכרונולוגי (מהישן לחדש) של התביעות, הפרשות, כתב האישום והחקירות בעניינה של שרה נתניהו:

📅 שנות ה-90 ועד 2010: תביעות ראשונות של עובדי מעון
  • 1996: תביעת רחלי שפירא – מזכירה לשעבר במעון ראש הממשלה הגישה תביעה נגד שרה נתניהו על יחס משפיל והעסקה פוגענית.
  • 2010: תביעת לילאן פרץ – מנהלת משק הבית בבית הפרטי בקיסריה תבעה את נתניהו בבית הדין לעבודה בטענה לתנאי העסקה פוגעניים, הלנת שכר ויחס משפיל. התביעה הסתיימה בפשרה חסויה.

📅 2014 – 2016: גל תביעות העובדים הגדול
  • מרץ 2014: תביעת מני נפתלי – אב הבית לשעבר של מעון ראש הממשלה הגיש תביעה אזרחית נגד משרד ראש הממשלה ושרה נתניהו על העסקה פוגענית ויחס בלתי הולם.
  • פברואר 2016: פסק הדין בעניין מני נפתלי – בית הדין לעבודה קיבל את תביעתו של נפתלי, קבע כי אכן היה מדובר בהעסקה פוגענית מצד שרה נתניהו, ופסק לו פיצויים.
  • מאי 2016: פסק הדין בעניין גיא אליהו – עובד לשעבר נוסף במעון זכה בתביעתו בבית הדין לעבודה. השופטת קבעה כי עדותו מוכיחה התנהגות פוגענית ודרישות בלתי סבירות מצד נתניהו.

📅 2015 – 2019: חקירת המעונות, כתב האישום וההרשעה
  • פברואר 2015: דו"ח מבקר המדינה – המבקר יוסף שפירא פרסם דו"ח חמור על הוצאות מעונות ראש הממשלה, שהוביל לפתיחת חקירת משטרה (תיק המעונות).
  • ספטמבר 2017: סגירת תתי-הפרשיות – היועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט, הודיע על סגירת תיקי "פרשת החשמלאי", "פרשת המטפלים" ו"פרשת ריהוט הגן" מחוסר ראיות מספיקות לאישום פלילי.
  • יוני 2018: הגשת כתב האישום – הוגש כתב אישום נגד שרה נתניהו ב"פרשת הארוחות" בגין קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות ומרמה והפרת אמונים (בסך 350 אלף ש"ח).
  • יוני 2019: הסדר טיעון והרשעה – נתניהו חתמה על הסדר טיעון, הודתה בכתב אישום מתוקן והורשעה בעבירה מופחתת של "ניצול מכוון של טעות הזולת ללא מרמה". היא שילמה קנס והחזר למדינה בסך 55,000 ש"ח סך הכל.
📅 2024 – 2025: פרשת "חמ"ל ההכפשות" והחקירה הפלילית החדשה
  • דצמבר 2024: תחקיר תוכנית "עובדה" – שודר תחקיר שחשף התכתבויות לפיהן שרה נתניהו הפעילה לכאורה את לשכת ראש הממשלה כדי לנהל קמפיין הכפשות נגד עדת המפתח הדס קליין (בתיק 1000). בעקבות השידור, הוגשו עשרות תלונות במשטרה.
  • פברואר 2025: פתיחת החקירה הפלילית – פרקליטות המדינה ומשטרת ישראל (להב 433) אישרו רשמית כי נפתחה חקירה פלילית פעילה נגד שרה נתניהו בחשד להטרדת עד ושיבוש מהלכי משפט.

jackie111

Well-known member
1. הטענות המרכזיות והחוזרות של העובדים
העדויות השונות של העובדים הציגו דפוסי התנהגות דומים לאורך השנים:
  • התפרצויות זעם וצעקות: תיאורים של צעקות רמות, השפלות מילוליות ואיבוד עשתונות בשל עניינים פעוטים.
  • דרישות ניקיון קיצוניות: דרישה לשטיפת ידיים באלכוהול, החלפת בגדים מרובה, ואיסור על אכילה או שתייה באזורים מסוימים.
  • שעות עבודה בלתי סבירות: דרישה לזמינות מסביב לשעון, הקפצה למשימות באמצע הלילה, ומניעת הפסקות בסיסיות.
  • תחלופה גבוהה של כוח אדם: עובדים רבים עזבו או פוטרו תוך ימים או שבועות ספורים עקב היחס.

2. תביעות העובדים המרכזיות ופסקי הדין

🔹 מני נפתלי (אב הבית לשעבר) – התיק המרכזי
נפתלי שימש כאב הבית במעון הרשמי בין השנים 2011–2012 והגיש תביעה ב-2014.
  • התלונות שלו: טען ליחס משפיל, צעקות נוסח "אנחנו אירופאים, אתם פרימיטיביים", והקפצות לבית בשעות לפנות בוקר כדי להעיר על סוג חלב או "טריקה" לא נכונה של דלת.
  • תוצאת פסק הדין (פברואר 2016): נשיאת בית הדין האזורי לעבודה, דיתה פרוז'ינין, קיבלה את התביעה במלואה. בפסק הדין נקבע כי במעון שררו תנאי העסקה פוגעניים בשל התנהגותה של שרה נתניהו. לנפתלי נפסקו פיצויים בסך 170 אלף ש"ח (ששולמו מקופת המדינה כמעסיקה).

🔹 גיא אליהו (עובד תחזוקה וניקיון)
אליהו הועסק במעון באמצעות חברת קבלן ובאופן ישיר בשנים 2011–2012.
  • התלונות שלו: העיד כי נדרש להישאר שעות נוספות רק כדי להגיש לרעיית ראש הממשלה כוס תה, וכי ננזף קשות אם הביא אוכל שלא תאם בדיוק את רצונה. הוא תיאר אווירה של פחד מתמיד.
  • תוצאת פסק הדין (מאי 2016): השופטת פרוז'ינין קיבלה גם את תביעתו. נקבע כי עדותו אמינה וכי הוא נחשף להתנהגות פוגענית ולדרישות בלתי סבירות. נפסקו לטובתו פיצויים בסך כ-120 אלף ש"ח.

🔹 שירה רבן (עובדת ניקיון לשעבר)
עובדת צעירה (צעירה חרדית) שהועסקה במעון לתקופה קצרה של פחות מחודש בשנת 2017.
  • התלונות שלה: טענה כי שרה נתניהו התייחסה אליה כאל "שפחה". לפי כתב התביעה, נאסר עליה ללכת לשירותים במעון, היא נדרשה להחליף בגדים מספר פי חמש ביום, ונתניהו אף ניסתה להכות אותה (טענה שנדחתה).
  • תוצאת התיק: התיק התנהל במשך מספר שנים ובסופו של דבר הסתיים בפשרה חסויה מחוץ לכותלי בית המשפט.

🔹 ליליאן פרץ (מנהלת משק הבית בקיסריה)
התביעה המשמעותית הראשונה שהעלתה את הנושא למודעות הציבורית בשנת 2010.
  • התלונות שלה: פרץ, שניהלה את הבית הפרטי בקיסריה במשך כ-6 שנים, טענה כי נתניהו השפילה אותה, שילמה לה שכר נמוך מהחוק, ואילצה אותה להחליף בגדים מספר פעמים ביום.
  • תוצאת התיק: לאחר מאבק משפטי מתוקשר, הצדדים הגיעו להסדר פשרה שפרטיו נשארו חסויים, והתביעה נמחקה.

3. תגובת שרה נתניהו וסביבתה
לאורך כל השנים, שרה נתניהו ובאי כוחה דחו בתוקף את כל ההאשמות:
  • טענה לסחיטה: סביבת נתניהו טענה כי העובדים מנצלים את מעמדה הציבורי כדי לזכות בכספים קלים ובפרסום.
  • רדיפה פוליטית: נטען כי התקשורת והיריבים הפוליטיים של בעלה משתמשים בעובדים ממורמרים ככלי ניגוח פוליטי כדי לפגוע בראש הממשלה.
  • עובדים מרוצים: לבית הדין הובאו לא פעם עדויות של עובדים אחרים שטענו כי היחס של נתניהו אליהם חם, אנושי ואוהד.

jackie111

Well-known member
רציתי להזכיר לך

לרשות משפחת נתניהו עומד בכל רגע נתון מערך של כ-14 עובדי מדינה קבועים לאחזקה ותפעול, לצד עשרות מאבטחים ונהגים מטעם המדינה הפועלים במשמרות סביב השעון. [1, 2]
פירוט צוות עובדי הציבור והתקנים הרשמיים הממומנים על ידי המדינה:

1. צוות תפעול, משק בית ומטבח (14 תקנים קבועים)
נציבות שירות המדינה הגדילה את מכסת עובדי המדינה המועסקים באופן ישיר במעונות המשפחה (הן בדירה ברחוב עזה בירושלים והן בבית בקיסריה): [1, 2, 3]
  • יועץ תפעול בכיר: עובד מדינה האחראי על ניהול הבינוי, התחזוקה ומילוי דרישות הדיירים במעון.
  • עוזרי תפעול (5 עובדים): מסייעים בניהול השוטף של המערכות, הלוגיסטיקה והתחזוקה הפיזית.
  • עובדי משק בית ואירוח (4 עובדים): אחראים על הניקיון, הכביסה, הארגון והעבודה השוטפת בתוך הבתים.
  • עובדי מטבח (כולל טבח): אמונים על הכנת המזון, ניהול המצרכים והגשת הארוחות. [1, 2]

2. מערך אבטחה ונהגים (סביב השעון ברוטציה)
מערך האבטחה פועל במשמרות קבועות ומורכב מעשרות עובדי מדינה (מאבטחי שב"כ או יחידות אבטחה של משרד רה"מ): [1]
  • אבטחה אישית לכל בן משפחה: בנימין, שרה, יאיר ואבנר נתניהו זכאים כולם לאבטחה צמודה.
  • מאבטחים ברוטציה: כל בן משפחה מלווה בצוות של כארבעה מאבטחים המתחלפים ביניהם לאורך היממה.
  • נהגים צמודים: עומדים לרשות בני המשפחה בכל נסיעה (לצד רכבים ממשלתיים ממוגנים).
  • עלות המערך: תקציב האבטחה הכולל של בני המשפחה נאמד בכ-12 מיליון ש"ח בשנה. [1, 2]

3. צוות לשכה ויועצים (עבור ראש הממשלה)
מעבר לצוות המעון הפרטי, עומדים לרשות ראש הממשלה עשרות עובדי מדינה נוספים בלשכתו (מזכירים, יועצי תקשורת, מנהלי לו"ז ועוזרים פוליטיים ומקצועיים) המטפלים בענייניו השוטפים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רציתי להזכיר לך

לרשות משפחת נתניהו עומד בכל רגע נתון מערך של כ-14 עובדי מדינה קבועים לאחזקה ותפעול, לצד עשרות מאבטחים ונהגים מטעם המדינה הפועלים במשמרות סביב השעון. [1, 2]
פירוט צוות עובדי הציבור והתקנים הרשמיים הממומנים על ידי המדינה:

1. צוות תפעול, משק בית ומטבח (14 תקנים קבועים)
נציבות שירות המדינה הגדילה את מכסת עובדי המדינה המועסקים באופן ישיר במעונות המשפחה (הן בדירה ברחוב עזה בירושלים והן בבית בקיסריה): [1, 2, 3]
  • יועץ תפעול בכיר: עובד מדינה האחראי על ניהול הבינוי, התחזוקה ומילוי דרישות הדיירים במעון.
  • עוזרי תפעול (5 עובדים): מסייעים בניהול השוטף של המערכות, הלוגיסטיקה והתחזוקה הפיזית.
  • עובדי משק בית ואירוח (4 עובדים): אחראים על הניקיון, הכביסה, הארגון והעבודה השוטפת בתוך הבתים.
  • עובדי מטבח (כולל טבח): אמונים על הכנת המזון, ניהול המצרכים והגשת הארוחות. [1, 2]

2. מערך אבטחה ונהגים (סביב השעון ברוטציה)
מערך האבטחה פועל במשמרות קבועות ומורכב מעשרות עובדי מדינה (מאבטחי שב"כ או יחידות אבטחה של משרד רה"מ): [1]
  • אבטחה אישית לכל בן משפחה: בנימין, שרה, יאיר ואבנר נתניהו זכאים כולם לאבטחה צמודה.
  • מאבטחים ברוטציה: כל בן משפחה מלווה בצוות של כארבעה מאבטחים המתחלפים ביניהם לאורך היממה.
  • נהגים צמודים: עומדים לרשות בני המשפחה בכל נסיעה (לצד רכבים ממשלתיים ממוגנים).
  • עלות המערך: תקציב האבטחה הכולל של בני המשפחה נאמד בכ-12 מיליון ש"ח בשנה. [1, 2]

3. צוות לשכה ויועצים (עבור ראש הממשלה)
מעבר לצוות המעון הפרטי, עומדים לרשות ראש הממשלה עשרות עובדי מדינה נוספים בלשכתו (מזכירים, יועצי תקשורת, מנהלי לו"ז ועוזרים פוליטיים ומקצועיים) המטפלים בענייניו השוטפים.
וכי מה רצית?
שביתו של ראש הממשלה לא ינוהל?
כן...
נהגים, מאבטחים, אב ואם הבית.
עוזרי תפעול, עובדי משק בית, עובדי מטבח.
אתה לא מצפה ששרה נתניהו תעשה שם ספונג'ה ופנלים, נכון? :)
אתה לא מצפה שיאיר נתניהו יסתובב עם אקדח כדי לאבטח את עצמו.
אני חושב שאתה סתם אוכל את הלב שראש הממשלה שלנו נהנה ממנעמי החיים. |חיוךרחב|
מה שנתפס אצלך כ"שוד וגזל"...
אצלנו זה נתפס כסחטיין אחד גדול
שמגיע לראש ממשלתנו היקר.

למעלה