מעללי רונה וגל
|מיוחדת|

galevine

New member
שנה טובה לכולם!!!!!

שתהיה לכולם את השנה הכי טובה שבעולם! אוהבת אותכם אנשושים!!!!!!!!

galevine

New member
רונה רונה רונה

מה קורהההההה????.ווואיי יבש ומשעמם לייי ספרי משהו! ביוש גל

galevine

New member
הילה אני צריכה

לשאול אותך משהו......בקשר למארוןןןן 5 ולתפוז אז דברי איתי ביווושש!!!!!!!

אני לא מבינה איך משרשרים!!!

אני מצטערת שאני פותחת עוד הודעה, תמחקו את זה מאוחר יותר, פשוט אני ממש לא מבינה איך משרשרים!!! נכנסתי לקישור הזה אבל אני לא מבינה! אולי אני סתומה או משהו אבל אני לא מבינה!!

כולם כנסו! במיוחד קרן וגל!

קרן, את כל הזמן קוראת לי ולגל מפגרות ומטומטמות וסתומות וזה ממש מעצבן ובטח שלא קשור למארון5! נראה לי אני יעזוב ת'פורום ככה! אני נכנסתי לפורום כדי לדבר על מארון 5 ולהכיר עוד מעריצים! אבל כל מה שאני רק רואה זה הודעות על כמה שאני וגל סתומות! אני וגל לא סתומות, או מטומטמות, או מפגרות או כל דבר כזה, אז רדי מממנו! אני בסוף אמצא דרך שיסגרו ת'פורום ואני אפתח אחד חדש או משהו, כי אם יש את כל הזמן יורדת על כל דבר שאנחנו אומרות! זה ממש ממש מעצבן! פורום זה לא בשביל להציף אבל גם בטח שלא בשביל לרדת על כל דבר שאחרים כותבים! אני אישית לא נעלבת, כי את לא מכירה אותי ואת לא יודעת אם אני מטומטמת, את לא יודעת, אולי יש לי בכלל איי.קיו של 120?! את לא יודעת אם אני מטומטמת או מפגרת או משהו כזה אז פשוט תסתמי! אני לא יודעת אם אני היחידה שחושבת ככה, אולי אני היחידה, אבל זה לא איכפת לי! אם יש עוד אנשים שחושבים ככה-תגיבו! כי לי נמאס לקבל כזה יחס! זה ממש מעצבן! תגיבו!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

שקל
שתיים
בגדים לחג

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתראי את הקובץ המצורפ..

עכשיו.. במקודם כל פעם ללחוץ על הודעה חדשה.. תלצחי על אחת ההודעות החדשות ותעשי "הוספת תגובה" עכשיו אם יש לך נושא שלא קשור לשירשור.. תעשי נ"ש (שזה ניצול שירשור) ואז את יכולה לשנות את הנושא.. מקווה שהייתי איכשהו ברורה
תעזרי בזה

KerenWelling

New member
תרגעי אף פעם לא קראתי לך ולגל באף א

אחד מהשמות שכתבת פה! סה"כ אמרתי שתלמדו לשרשר כי זה ממש ממש מעצבן שאתן מבלגנות לנו את כל הפורום כשאתן (גל) פותחות הודעותמפגרות כמו: "היי ממצב משעמם לי" לדוגמא.. מספר פעמים הדבקנו לכן פה בפורום מדריך איך לשרשר כמו שצריך ופעם אחרי פעם אתן עושות את אותן הטעויות למרות שביקשנו מכן להפסיק. גם בפתיחת ההודעה הזו בלי שום קשר לכלום סתם לא קשורה לפורום וזה דבר שיכול בקלות להשלח במסרים האישיים! תאמיני לי שלא תמצאי דרך לסגור את הפורום ואין שום סיבה לסגור את הפורום! לדעתי את בכלל לא מעריצה של הלהקה אם את מציעה שנסגור את הפורום בגלל הבעיות שאתן גורמות פה.. ד"א...איי קיו 120... זה לא כזה גבוה...

את כן קראת לנו בשמות האלו

ואל תגידי לי מה אני כן ומה אני לא! אני כן מעריצה של מארון5! את יכולה לשאול את כל מי שמכיר אותי! אני אמרתי בקשר ללסגור ת'פורום רק בגלל היחס שאנשים (אני וגל) מקבלים פה! זה לא צריך להיות פורום מארון 5 זה צריך להיות פורום "לרדת על גל ורונה" רדי ממנו כבר! אנחנו חדשות בפורום, ולא הבנו איך משרשרים סכה"כ! אז דיי כבר! גם את לא בדיוק מדברת על מארון5 כשאת אומרת עלינו/לנו כל מיני דברים...

KerenWelling

New member
אני חייבת להגיב..

את שולחת לי הודעה פרטית בפורום מול עיני כולם ומבקשת שאני, וכל שאר חברי הפורום יגיבו, אז את רוצה שאני לא אגיב?! זה לא מובן... אני לא אומרת לך מה את כן ומה את לא אבל הריבים המטופשים האלה שאת גוררת אותי לתוכם ממש לא קשורים לפה וזה אפילו לא בשרשור אוף!!!לעזאזל!!! לא קראתי לכן בשום שמות אל תמציאי דברים. הדבר היחיד שאמרתי היה "אהבלה", זה היה בגלל שכבר הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה אחרי בקשות ותחנונים מצידי ומצד עוד חברות בפורום לא הפסקתן להציף בהודעות שטויות ולא קשורות. הכינוי לא היה מכוון אליך אז אני לא מבינה מה את מתעצבנת... בכל מקרה, גל אם את קוראת את זה אז סליחה שקראתי לך ככה, את יודעת איך זה שכשמתעצבנים אז יוצאים דברים שלא באים במטרה לפגוע אלא פשוט בשביל לשחרר מתחים. באמת סליחה אם פגעתי זו לא הייתה הכוונה, פשוט ממש עצבנת אותי...למרות שעשית את זה בלב תמים זה עדיין ממש עצבן...

galevine

New member
חיחי סולחת...

לא נעלבתי.........סורי שאני לא יודעת לשרשר---פשוט לט מכריה את תפוז...אני מנסה לקלוט מקווה שבקרוב...!

תיראי..לא נראה לי שהערתי אי פעם על

הודעה שסתם פתחת..כי זה קורה, צריך ללמוד את הכללים..גם אני לא ידעתי איך לשרשר פעם וכ"ו.. אני מבינה אותך..אבל למה לסגור פורום,או בכלל לאיים? יש כאן מלא מעריצות שלהן שתאמיני לי ממש לא ירצו שהפורום יסגר! זה פורום על להקה..למה את פותחת הודעה כזו? זה ממש הורס את הפורום.. ומי שקרא לך מטומטמת או לא יודעת מה אז זה באמת לא בסדר..כי זה פורום! ולא צריך להשמיץ פה אבל את לא צריכה להחזיר באותה מידה ולפתוח הודעה ולאיים שתסגרי את הפורום וכ"ו..את פשוט צריכה ללמוד לשרשר ומידי פעם פותחים פה הודעות אוף שזה הודעות שניתן לשרשר אליהם כל מיני דברים כמו מה קרה לך היום או על משהו שאת רוצה לספר או סתם אם משעמם לך! אבל את לא צריכה כל כך להתעצבן .. \:

גם זה שאנשים יורדים על אנשים

אחרים זה הורס! ואם ימשיכו ככה אז אני עוזבת את הפורום ומוצאת פורום אחר של מארון5! וזה לא איום כי אני יודעת שבמילא לאף אחד לא איכפת ממני פה!

KerenWelling

New member
תעשי מה שאת רוצה

אני לא נמצאת פה בשביל לריב ואני מקווה שכשדני תתחיל להראות פה נוכחות..בכל זאת..היא המנהלת אחרי הכל.. היא תתחיל לנקות את כל ההודעות המטופשות של הריב שפתחת ועוד הודעות שלא משורשרות במקום, הודעות אוף שלא במקומן ולא קשורות לפורום ושתתחיל לשרשר את כל הטעויות שלכן..אוי מסכנה אני מרחמת עליה כמה עבודה יש לה לעשות.. למרות שהייתי מתנדבת להחליף אותה בשמחה!

למעלה