מעללי ב-cm :)

buia

New member
מעללי ב-cm :)

כרגע,אני משחק בשמירה שלי עם המבורג. כבר עונה שנייה שאני משחק,עונה שעברה הגעתי לגמר גביע אופ"א וזכיתי באליפות(בשיניים).העונה זה הולך קצת יותר קל,אבל באיירן נושפים בעורפי ובדיוק עכשיו בחלון העברות של ינואר הם קנו חיזוק מאוד משמעותי. מצורף ההרכב המלא שלי.http://img161.imageshack.us/my.php?image=8765lf4.png

ירוק18

New member
אני לעומתך,עם צ'לסי כרגע

וזה כל כך לא כוחות
אני מנצח בתוצאות אסטרונומיות (לדוגמא: 10-2על ווסטהאם,8-1 על פורטו) ובדרך לאליפות אנגליה ואירופה (CM 2007 אגב). ההרכב שלי למתעניינים: צ'ך,זמברוטה,קראבליו,טרי,אשלי קול,ג'ו קול,באלאק,סטיבן גרארד,רובן,שבצ'נקו ואיברהימוביץ'.

buia

New member
אני לא מאמין

שקנית את איברהימוביץ' לצ'לסי. כאילו...דרוגבה ושבצ'נקו הם בלאי אני מבין :) נסה לשחק עם קבוצות קצת פחות עשירות:))) וטובות. אין ממש אתגר עם צ'לסי.

TomZiZi

New member
אל תגיד לו מה לא להגיד לו

הוא אמר שהוא רוצה להגיד, כאן זה פורום. ולמאמן צ'לסי- אם נראה לך שכבר מיצית (אם אתה מנצח בתוצאות כאלה ואין לך תחרות) תעבור קבוצה או שתתחיל קריירה חדשה עם קבוצה קטנה באמת.. איפה הכיף ?

Papito

New member
בקלות יכולה להתפתח כאן מריבה

אז אני פשוט לא "אזרום" עם זה ואשתוק, אתן לך לומר את המילה האחרונה. רק מה, כל אחד והריגושים שלו. יש כאןה שאהבים להתחיל בקטן ולנסות להעלות עד הטופ של הטופ. ויש כאלה שאוהבים לשלוט באימפריות, כל אחד מוצא את הכיף שלו במקום אחר

buia

New member
הו,טוב לדעת

שאתה יכול להבהיר את זה גם כמו בן אדם ולא כמו בהודעה הקודמת. בסך הכל המלצתי לבחור.כשאתה מביס קבוצות כל הזמן לאט לאט אתה מאבד את התחרותיות במשחק ובסופו של דבר גם את הכייף.זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב לשחק בהולנד לדוגמא,המשחק המותח מול אייאקס בכל סיבוב לא מספיק לי.

ירוק18

New member
אתה צודק,ולכן עוד לפני סיום העונה

כבר החלטתי לסיים עם צ'לסי. אבל מצטער,אח"כ התפתתי ולקחתי את יובנטוס
נו טוב,נעלה ליגה,ניקח אליפות ואז נתחיל לקחת קבוצות קטנות...

sok777

New member
פחח..

רואה למה זה לא מציאותי? אני לא חושב שבחיים היו משחררים לך את זמברוטה וג'רארד. וכל השחקנים שקנית יחד, אין סיכוי שזה פחות מ50 מיליון פאונד [לא שלצ'לסי אין 100..].

ירוק18

New member
בדיוק,זה גם מה שאני אמרתי....

דברים כאלו גורמים למשחק להיראות כל כך לא מציאותי שזה כבר לא מהנה יותר... נחכה ל-fm 2007 שם זה בטח לא ככה.

למעלה