מעלית כן או לא

רוחלה5

New member
מעלית כן או לא

בזמנו התייעצתי לגבי אופציה להתקנת מעלית לאשה נכה. נתנאל הציע חיפוש של עוד אלטרנטיבה,, בזמנו ערכתי פריסה נוספת שמשום מה פסלתי אותה בזמנו אבל במבט שני נראת כאלטרנטיבה למעלית. האם=שמש, נכון=כהן, להתקין כיסא=2 גביעים, בבנייה=גלגל. סיכום= נער חרבות אופציית הכיסא קיימת, היא יותר זולה ותאפשר בנייה של יותר שטחים לבית. פירוש: זה נכון מבחינה זו שהכיסא יתן מענה לבעייה של עליית קומה, הוא יהיה נוח ויתן מענים לצד האירגוני. שאר הקלפים נראים לי גבוליים, אולי 2 גביעים אומר שההתקנה תלך חלק, או ההתקנה מתעכבת, שזה הגלגל ונער החרבות מראה שאין עדיין החלטה יציבה בנדון. תכלס מה נראה לכם נכון גבולי? נכון??

מימי75

New member
היי רוחלה

אני לא מכירה את הפריסה הזו אם תוןכלי להסביר לי את המהות והעמדות אני אשמח לנסות לפרש

זו פריסת שאלה

האם - תמיד מתאר מאיפה השאלה נשאלת נכון - מתאר את נכונות העניין להתקין כיסא - מתאר את הרקע להתקנת הכיסא בבנייה - מתאר כיצד זה משתלב בבנייה ומה קורה עם הבנייה סיכום, מראה עוד דבר שיש לקחת בחשבון בעניין

מימי75

New member
חח לא הצלחתי להבין

למה הפריסה הזו מיועדת למשל ולמי? אולי אני אשאל משהו ותתן לי הנחיה תודה מימי

סוג של פריסת ברירת מחדל

כאשר אין פריסה ספציפית יותר לנושא המדובר אז תמיד אפשר להרכיב שאלה באופן זה הפריסה הזו טובה שכן היא מוציאה קלף על כל פן בשאלה, ונותנת תשובה מאוד מקיפה אישית, הדבר היחיד שמציק לי בה זה שאני לא אוהב עמדות של קלפים יחידים מניסיוני לדוגמה, אם הייתי רוצה לברר אם אפשר לסמוך על אדם X בפרויקט Y, הייתי מחלק את השאלה כך: האם // כדאי // לי // לעבוד // עם X // בפרויקט Y ? כאשר אשלוף קלף לכל איבר בשאלה הזו, אקבל פירוט לגבי הכדאיות, לגבי כוונותיו של X, לגבי העבודה שלי עם X, לגבי פרויקט Y והעתיד שלו, ועוד קלף מסכם שמראה עוד דבר חשוב לקחת בחשבון. זה המון מידע לעזור להבין את העניין, ובגלל זה אני בדרך כלל כן ממליץ עליה למתחילים. אישית אם אני פורס פריסת שאלה, אני בוחר עמדה או שניים מהחשובות יותר, שעליהם אני מוציא 2 קלפים במקום 1. ככה בכלל זה עובד מעולה.... אגב "פריסת המילים" זו פריסת שאלה כפי שתיארתי, אותה הילה בסגול הציעה לך למעלה בשרשור

לא זוכר מה יצא בפריסה הקודמת....

אבל על פניו האופציה הזו דווקא נראית לי טוב, יותר נכונה להתקין כיסא = 2 הגביעים מראה לי שזו התפשרות שתאפשר להגיע להסכמה יותר הרמונית למרות שנער החרבות קצת בעייתי ויכול להעיד על גישה קצת ילדותית מצד אדם כלשהו בעניין גלגל המזל שצפויים דברים לא צפויים, אבל לא הבנתי מה זה ה"בנייה". זה בית שהם בונים?

רוחלה5

New member
מוסיפים קומה, והחמה עוברת לגור בקומה א'

והיא צריכה גישה לקומה א'. מעלית עולה כסף רב וכיסא זו גם אפשרות.

אני חושב שהכוהן הוא טוב לנושא הזה

במיוחד שזה קלף של צניעות והתחשבות במסגרת. אני מעדיף אותו מאשר קלף הצדק הקצת מעיק (מה שיצא בפריסה על המעלית).

למעלה