מעליות

melodynoa

New member
מעליות

אני חולמת הרבה שאני נתקעת במעליות, קטנות, צפופות וישנות וזה נורא מפחיד ומלחיץ ואין מי שיעזור לי. אני חייבת לציין שאין לי פחד ממעליות ומקומות קטנים או מטוסים בכלל. רק ממקומות גדולים וצפופים כמו קניונים ושדות תעופה. אני רק מקווה שאין פירוש הדבר שאני מפחדת להיות עם עצמי. אולי סתם להיות לבד? פחד להנטש בשעת צרה? כי זה מוזר, יש הורים, אחים וחברים שמאוד קרובים לי ומאז ומעולם היו שם לצידי, והיום אני גרה עם בן-זוג מופלא, כך שקשה לי להאמין שזאת הבעיה.
 

Aimee

New member
יכול להיות

את נשמעת לי דווקא מפרשת את החלום שלך יופי, כי זה מה שאני חשבתי בדיוק. אבל הנה עוד רעיון. תראי, להיות כלוא במקלט, זה דבר אחד. אבל מעלית...מעלית אמורה לרדת או לעלות, לא להתקע. אולי את מרגישה מעט "תקועה" בחייך...אולי זו העבודה? אולי המערכת יחסים לא ממשיכה הלאה? אלו דברים שרק את תדעי. אם יוצא לך להבין שאת בחלום בפעם הבאה שאת באחת המעליות האלו, אל תנסי לצאת. תשבי תנוחי תנשמי עמוק (בתוך החלום)ותחכי. ברגע שתצאי מהמעלית, בלי פאניקה, את תביני יותר טוב מה התת מודע מנסה לומר לך.
 

melodynoa

New member
וואו, קלעת בול! ../images/Emo45.gif

אני באמת טיפה תקועה, מבחינת עבודה באמת. אני לא מצליחה לעבוד רצוף (עד שכבר מוצאים עבודה), ומתפטרת אחרי יום-יומיים, ככה בארבע שנים אחרונות עבדתי רק איזה חודש-חודש וחצי. אני ממש לא יודעת איך לפתור את הנושא הזה של העבודה שרובץ עלי כבר כמה שנים. הדבר מאיים על הזוגיות שלי, אני גרה עם חבר, למעלה מחצי שנה, שמרוויח שכר שיכול להחזיק רק אותו, ואם אני לא אעבוד אני אצטרך לחזור לגור עם ההורים... וחבל, כי אנחנו נורא נורא אוהבים... נועה.
 

Aimee

New member
אני מבינה אותך

גם לי היתה את אותה בעיה.את קמה בבוקר ללכת לעבודה, הכסף לא רע, המיקום בסדר אבל כל כך רע לך שם, אז די, מספיק. אם את הולכת על כל מני משרות פקידותיות, אולי זה לא לך? יש מלא דברים שיהיה לך ממש כייף לעשות, את פשוט לא חשבת עליהם עדיין בהצלחות!
 
למעלה