מעליות

מעליות

... This one goes out to the הייתי רוצה להיות הסיבה לחיוך שלך לטבוע בעיניים הכחולות, העמוקות, המדהימות, בלי מבוכה ללטף את הפנים, להתמכר למגע, להיות איתך מה את מבינה ? הכל השתנה כשנתתי למילים שלך לחדור לי עמוק ניסיתי להתנגד אבל נסחפתי רחוק את לא כמו כולם, הכי מיוחדת איך זה קרה כל כך מהר ? את, מהממת דיברנו על מעליות פעם, את יודעת אני הפי כל כך כשהיא עולה - שלא אכפת לי אם היא נתקעת אני פוחד מכאלה שיורדות למקומות שלא רציתי לדעת במורד הגרון - מתחלקת מועקה חלליות רודפות אחריי עכשיו בלי הפסקה זה הכל רק משחק של דמעות מעליות - להיות או לא להיות ? מפנטז על רגע שלעולם לא יהיה מה לא הייתי עושה, רק בשביל (לעד) לקבל חיבוק איך נפתרים מהדיבוק ? ואולי ... הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים לא רוצה להיות עוד סתם אחד אסתפק רק באהבה אמיתית, ניצוצות וכוכבים לא יכול להיות עכשיו שמח כי יודע שלא אחלוק איתך עוד אור ירח ואני לא רוקד כשעצוב, מרגיש מסוּבָב רוצה שתנשקי אותי חזק, נשקי עד שיכאב קירות רבים חוצצים ביננו אפילו שיש בך חכמה שמספיקה לשנינו ועכשיו אני אומר שלום רק תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ואולי ... תהיי חכמה, תגידי לי ... טוב אנשים, מסיבות אישיות אני לא אכתוב כאן למשך תקופה לא ידועה, (לא קשור בגרוש לארוע העצוב שתקף את הפורום לא מזמן - שלא יעלו לכם רעיונות), שיהיה בינתיים רק טוב וכמו שכתב פעם אחד הגדולים: להתראות, ותודה על כל הדגים

Barbie

New member
היו שלום ותודה על הדגים,

בתרגום העברי. אתה קרוב יותר (ולא, קרבה היא לא דבר יחסי. לפחות לא לכך התכוון ההוא שלא רצה להיות נשיאה הראשון של מדינת ישראל). שיהיה גם לך רק טוב. וברשותך, ציטוט קצר מן הספר : "פורד," אמר לבסוף, כאשר הכול נגמר, בשעה שפורד חיטט בערימת קלטות בניסיון למצוא את קזבלנקה, "איך זה, אם..." "זה הגדול מכולם," אמר פורד. "זה הסרט שבשבילו חזרתי. אתה יודע שמעולם לא ראיתי אותו עד הסוף? תמיד החמצתי את הסוף. ראיתי שוב חצי ממנו בלילה שלפני בוא הווגונים. כשפוצצו את המקום חשבתי שלעולם לא אזכה לראות אותו. הי, מה קרה עם כל זה בכלל?" "רק החיים," אמר ארתות ושלף בירה מתוך שישייה. "אה, שוב פעם זה," אמר פורד. "תיארתי לעצמי שזה משהו כזה. אני מעדיף את החומר הזה," אמר כאשר הבאר של ריק הבהב על הסמך. "איך זה אם מה?" "מה?" "התחלת להגיד, איך זה, אם..." "איך זה, אם אתה מדבר בגסות כזו על כדור הארץ, שאתה... לא חשוב, בוא נראה את הסרט." "בדיוק," אמר פורד.

virtual angel

New member
../images/Emo10.gif חבל כל כך.. להתראות ובהצלחה

טמבל יקר.. נקווה שתשוב בקרוב, ושהכל יסתדר לך. אנג´ל.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני אתגעגע אליך כל כך...
"God is a comedian playing to an audience too afraid to laugh." Voltaire נשיקות אנה

למעלה