מעליות בואל טורנס

שואלת110

New member
מעליות בואל טורנס

הי שוב לגולשים היקרים. שוב מספר שאלות לי 1. האם אפשר גם לרדת במעליות? אני חולמת על טיול מעליות כזה, להגיע לפסגות ולצפות בנוף מלמעלה. אבל כגולשת מתחילה לא אוכל לרדת כי המסלולים שם אדומים ברובם 2. במידה ואפשר גם לרדת, האם אפשר לתפוס טיול מעליות מואל טורנס ולהגיע לכל העירות ולכל האתרים באזור שלושת העמקים? 3. אם אני שוכרת/קונה מזחלת, האם מותר לי לגלוש איתה בכל המסלולים? או שרק במסלול המזחלות?

z x 7 r

New member
הנה מה שאני יודע

1. האם אפשר גם לרדת במעליות? אני חולמת על טיול מעליות כזה, להגיע לפסגות ולצפות בנוף מלמעלה. אבל כגולשת מתחילה לא אוכל לרדת כי המסלולים שם אדומים ברובם - אפשר עקרונית, אבל המקרים בודדים וכנראה יש לזה סיבה. ראיתי כמה אנשים שיורדים בצ'יירליפט, אבל אני חושב שצריך לבקש מהעובדים שם. לא קשור אבל - בשבוע ראשון כבר אפשר בסוף שבוע מודרך להתחיל לרדת במסלולים אדומים בעדינות. 2. במידה ואפשר גם לרדת, האם אפשר לתפוס טיול מעליות מואל טורנס ולהגיע לכל העירות ולכל האתרים באזור שלושת העמקים? לא, אי אפשר - חלק מהמסלולים מחוברים בין עיירות ויש מרחק מה בין מסלול למסלול. שכן המעליות איטיות בהרבה מגילשה, ואת פשוט לא תספיקי. ( בטח לא מקומות מרוחקים כמו קורשבל ) 3. אם אני שוכרת/קונה מזחלת, האם מותר לי לגלוש איתה בכל המסלולים? או שרק במסלול המזחלות? מותר לך רק במסלולים של מזחלות, או במקומות שזה לא מסלולי גלישה. מזחלות שלג די קשות לשליטה - את לא רוצה שמישהו שטס במהירות 70-100 קמ"ש יכנס בך, נכון?

2 איזי

New member
במעליות ספסל לא מאפשרים

לפני כמה שנים הייתי בואל טורנס. עלינו בליפט והייתה סופה עם רוח, ברד ושלג ולא יכולנו לראות כלום! גם במצב זה לא איפשרו לרדת בליפט לבחזרה. העובד אמר שיש לזה קנס כספי גבוהה בגונדולה כמובן שאפשר...

marceloros

Member
מנהל
לא חושב שיש צורך

הבן שלי בשבוע הראשון שלו לסקי גלש איתי בכל הפסגות שרציתי. רק תכננתי מראש שבכל אחת מהם יהיה מסלול כחול, וככה עשינו סיבוב במריבל בבוקר, ובוולטרן אחה"צ מנקודת מוצא לה מנוייר.

למעלה