תודה על התגובות והפירגון|לב
ש שירלי ד New member 24/10/04 #29 זה היה בין להחליף טיטולים..ו../images/Emo26.gif בין להאכיל את הילדים....לנקות את הגן....(כלים,ספונג'ה וכו....) להשכיב לישון ..... אבל נהנתי מכל רגע!!
זה היה בין להחליף טיטולים..ו../images/Emo26.gif בין להאכיל את הילדים....לנקות את הגן....(כלים,ספונג'ה וכו....) להשכיב לישון ..... אבל נהנתי מכל רגע!!
ש שירלי ד New member 24/10/04 #25 אמא איזה צילומים יפים...../images/Emo140.gif תודות לדודה הנפלאה שלי אבל אין כמו לראות את העבודות בעיניים...פשוט יפה כפליים! (וואי יצא לי חרוזזזז.....)
אמא איזה צילומים יפים...../images/Emo140.gif תודות לדודה הנפלאה שלי אבל אין כמו לראות את העבודות בעיניים...פשוט יפה כפליים! (וואי יצא לי חרוזזזז.....)
מ מלינקה האחת New member 24/10/04 #31 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
R RORRI 2003 New member 24/10/04 #30 העבודות מעוררות קנאה וגם שאלה../images/Emo35.gif אפשר לדעת איך עשית את המובייל?? איך צובעים את הכדורים?
העבודות מעוררות קנאה וגם שאלה../images/Emo35.gif אפשר לדעת איך עשית את המובייל?? איך צובעים את הכדורים?
צ צוציקית5 New member 24/10/04 #35 תשובה ל- rorri 2003 לגבי המובייל לוקחים כדור קלקר בגודל הבינוני מורחים בדבק מפיות ומדביקים מסביב לכדור מפית בדוגמא הרצויה, בעזרת מכחול טבול בדבק עוברים על המפית בעדינות עד שכל הקצוות נדבקות ואין בליטות מהמפית.נועצים את הכדור על שיפוד מעץ ומיבשים,
תשובה ל- rorri 2003 לגבי המובייל לוקחים כדור קלקר בגודל הבינוני מורחים בדבק מפיות ומדביקים מסביב לכדור מפית בדוגמא הרצויה, בעזרת מכחול טבול בדבק עוברים על המפית בעדינות עד שכל הקצוות נדבקות ואין בליטות מהמפית.נועצים את הכדור על שיפוד מעץ ומיבשים,
צ צוציקית5 New member 25/10/04 #36 ואחרון להיום מובייל שעשוי מ....... קופסאות גפרורים. הצילום לא כל כך טוב אבל זה מה שיצא.