מעלה אדומים

e r e z 2005

New member
מעלה אדומים

ההרקדה במעלה אדומים אצל ירון בן שמחון סגרה על ההרקדה של אבנר בירושלים שהיו מתקיימות באותו יום (יום רביעי). חבל לי על ההרקדה של אבנר שנסגרה, כנראה בגלל שרוב הרוקדים שלו עברו לירון במעלה אדומים. לא ברור לי למה, בסה"כ ירון לא רוקד בכלל במעגל (למעט ריקוד חדש שהוא לימד או מלמד. והוא ממקום עמדתו על הבמה מכריז בקולי קולות ושר בקול רם מידי. בכל מקרה, יש לי מסר לירון (במידה והוא קורא את הפורום הזה) - אתה נחמד, שרמנטי ורוקד יפה, אבל אתה נותן הרגשה שיש לך קבוצה מסויימת שאתה מכבד, אוהב (בעיקר אלה מאלון) ומכיר בשמות וכשהם מגיעים אתה מכריז עליהם ממקום עמדתך על הבמה "ערב טוב ל- ?". יש רוקדים ורוקדות אצלך שנים ואתה אפילו לא יודע איך קוראים להם/להן, לא מתייחס להרבה בקשות לריקודים שבעיקר הבנות ממעלה אדומים מבקשות. אבל מה... לבקשות של רוקדים ורוקדות שבאים מירושלים ומפרבריה, אתה מתייחס ואפילו הן בקשות לריקודים שאנו לא מכירים ולא למדנו אותם ורוקדים אותם אולי 10 רוקדים מתוך רבים שיושבים באותו זמן. גם בריקודי זוגות - אתה שם ריקודים שלא לימדת בחוג של מעלה אדומים ובגלל שבאים אליך רוקדים מירושלים והסביבה אתה שם ריקודים שהם יודעים ואנחנו שאיננו מעטים ואיך אומרים: "עם יתרון ביתי" או שיושבים בצד או שמגמגמים עם הצעדים ומנסים לתמרן - למה? יש מספיק ריקודי זוגות ורפרטואר די עשיר שלימדת במעלה אדומים אז כדאי באמת להתמקד בהם וגם בישנים ובכך, אני בטוחה שגם אלה שבאים מירושלים יודעים וירקדו אותם - כך שיוצא שכולם ירקדו כמו שצריך ויהנו מריקוד שמכירים. בכל זאת, ההרקדות אצל ירון כל-כך מלאות שקשה לתמרן בין כל הרוקדים, נתקלים בבני זוג ודורכים על רגליים. בזמן האחרון אני לא כל כך נהנית שם.

חבללללל

באמת חבל שההרקדה של אבנר נסגרה , אך מזמן נגמר העידן של הרקדות איכותיות המוטו היום של ההרקדה לצערי הוא להתחכך ולהיות בענינים ובטח לא ענין של איכות ומבלי לפגוע באף אחד הרי אבנר הינו מרקיד ויוצר משכמו ומעלה בעל ידע נרחב ברקודי עם ובכל זאת.....

אבנר לדעתי הביא את זה על עצמו...

הוא אכן מרקיד ויוצר משכמו ומעלה, אבל ביחסי אנוש - נו... יש לו עוד לדעתי הרבה מה ללמוד. הוא זלזל במשך תקופה ארוכה ברוקדים ובבקשותיהם, והיו מקרים שאפילו לעג לאנשים. בנוסף הוא העיר לאנשים הערות שונות הנוגעות לחייהם הפרטיים ולהופעתם האישית, הערות שהיו ממש לא במקומן ולא מעניינו, ולא בדיסקרטיות. במקביל דאג ל"העלות על נס" את אלה המקורבים לו (היו לו "פייבוריטים" קבועים). אלה קיבלו ממנו יחס מיוחד - שלום ל-X, הנה X הגיע. X למרכז! והתעלם מהאחרים. אנשים רבים מאד נפגעו ממנו, וחיפשו הרקדה אחרת ליום רביעי - בלי קשר לירון, אלא משום שהם לא רצו יותר לרקוד אצל אבנר. ההרקדה של ירון היוותה אלטרנטיבה מוצלחת - ירון הינו מרקיד מוכשר ותוסס. לאט לאט עברו להרקדה של ירון מרבית הרוקדים של אבנר, והרקדתו התרוקנה. גם לי חבל - שלא תבינו אותי לא נכון. אהבתי מאד את ההרקדה של יום רביעי, ועכשיו היא חסרה לי, אבל - אני מבינה את האנשים!

הרקדה של 20 אנשים זו הרקדה???

זו כמות האנשים ששמעתי לאחרונה שבאים לשם. ואגב, הזלזול ממשיך... לאחרונה הוא נסע לחו"ל והודיע על כך רק לאנשים מעטים ביותר. הרוב לא ידעו שהוא לא יהיה ושיגיע מחליף (מדובר על ההרקדה של מוצ"ש). לגבי ההרקדה של יום רביעי שהיתה אמורה להתקיים כשהוא היה בחו"ל - מעט האנשים שהגיעו מצאו דלת נעולה, וחזרו כלעומת שבאו... גם להרקדת הנוסטלגיה שהתקיימה ביום שני הוא לא הגיע, והיה מרקיד מחליף -שהוא גם קרוב משפחה שלו, וגם על זה הוא לא טרח להודיע לרוקדים, למרות שהוא כבר חזר מחו"ל. גם העדרות זו היתה צפויה מראש - חתונה של קרובת משפחה (אחות של אשתו). אז באמת שיהיה במזל, אבל הוא היה צריך להודיע!

דווקא נהניתי מאודדדדדדדדדד

בהרקדת הנוסטלגיה ואת זה אומרת אחת שלמדה לרקוד אצל אבנר נעים(לא רק..) , המחליף(ואת מי זה מעניין אם הוא קרוב משפחה או לא?) היה סימפטי ונחמד, השמיע את כל הבקשות, ירד לרחבה ורקד במרץ.. ועל ההרקדה הזו אני דווקא אומרת יש "אמת בפרסום" ! בואו בהמוניכם!

למעלה