רל"בניק קיצוני מספר סיפורי סבתא על משפחת נתניהו. מי בכלל מאמין לו לכתחילה (זולת המשוכנעים ממילא)?עמי דרור: "אני לא מאמת כל מה שאני מפרסם"
![]()
עמי דרור: "אני לא מאמת כל מה שאני מפרסם"
עמי דרור ממובילי מחאת קפלן הגיב לכך שנפל בהטרלה של העיתונאי אבישי גריינציג: "אתה באמת טמבל עם קבלות... אתה חושב שיש לי זמן לאמת כל מהwww.srugim.co.il
עמי דרור ממובילי מחאת קפלן הגיב לכך שנפל בהטרלה של העיתונאי אבישי גריינציג: "אתה באמת טמבל עם קבלות... אתה חושב שיש לי זמן לאמת כל מה שאני מקבל?"
זו אחת הסיבות שאסור אף פעם להאמין לשמאלנים אובססיבים חולי נפש ומפלגים, ועוד בזמן מלחמה
הטוויטר של יאיר נתניהו מציג אותו בדיוק באותה צורה שהרל"בים מציגים אותו.רל"בניק קיצוני מספר סיפורי סבתא על משפחת נתניהו. מי בכלל מאמין לו לכתחילה (זולת המשוכנעים ממילא)?
לא הבנתי. אבל בכל מקרה, מה יאיר נתניהו קשור?הטוויטר של יאיר נתניהו מציג אותו בדיוק באותה צורה שהרל"בים מציגים אותו.
מי מאמין? השמאלנים חסרי המוח וכרותי האונה מאמיניםרל"בניק קיצוני מספר סיפורי סבתא על משפחת נתניהו. מי בכלל מאמין לו לכתחילה (זולת המשוכנעים ממילא)?
הם חלק מהמשוכנעים מראש. ספר להם משהו שלילי על משפחת נתניהו והם יאמינו, יהיה התוכן אשר יהיה. התכוונתי איזה אדם נורמלי יאמין.מי מאמין? השמאלנים חסרי המוח וכרותי האונה מאמינים
ברור שאדם נורמלי לא מאמין, אבל רוב השמאלנים לא נורמלים, הם פסיכים עם תעודותהם חלק מהמשוכנעים מראש. ספר להם משהו שלילי על משפחת נתניהו והם יאמינו, יהיה התוכן אשר יהיה. התכוונתי איזה אדם נורמלי יאמין.
זה לא רק שמלאנים זה בכלל עיתונאים מציגים מקורות שאי אפשר לבדוק כמו "גורמים יודעי דבר", "מקורבי פוליטיקאי מסוים", ח"כ שדיבר שביקש שדבריו יפורסמו בעילום שם", וכך אפשר להמציא כל פייק כשהמקורות שמציגים זה מקורות שאף אדם לא יכול לאמת.עמי דרור: "אני לא מאמת כל מה שאני מפרסם"
https://www.srugim.co.il/1137433-עמי-דרור-אני-לא-מאמת-כל-מה-שאני-מפרסם
עמי דרור ממובילי מחאת קפלן הגיב לכך שנפל בהטרלה של העיתונאי אבישי גריינציג: "אתה באמת טמבל עם קבלות... אתה חושב שיש לי זמן לאמת כל מה שאני מקבל?"
זו אחת הסיבות שאסור אף פעם להאמין לשמאלנים אובססיבים חולי נפש ומפלגים, ועוד בזמן מלחמה
ואחרי זה שואלים אותי מדוע אין לי אמון בתקשורתזה לא רק שמלאנים זה בכלל עיתונאים מציגים מקורות שאי אפשר לבדוק כמו "גורמים יודעי דבר", "מקורבי פוליטיקאי מסוים", ח"כ שדיבר שביקש שדבריו יפורסמו בעילום שם", וכך אפשר להמציא כל פייק כשהמקורות שמציגים זה מקורות שאף אדם לא יכול לאמת.
אתה מתכוון לבני משפחת נתניהו , לזאת שביבי נתניהו הוא ראש הממשלה הנבחר ?ואחרי זה שואלים אותי מדוע אין לי אמון בתקשורת.
אבל הדרור הזה בכלל לא עיתונאי אם אני מבין נכון. אז ברצינות, מי קונה את הלוקשים שלו זולת אלו שמשוכנעים מראש בדברי הבל, כלומר כאלה שקונים על אוטומט כל דבר שנשמע שלילי על מי מבני משפחת נתניהו?
אם הבנת את עצמך, דיינו.אתה מתכוון לבני משפחת נתניהו , לזאת שביבי נתניהו הוא ראש הממשלה הנבחר ?
עמי דרור: "אני לא מאמת כל מה שאני מפרסם"
https://www.srugim.co.il/1137433-עמי-דרור-אני-לא-מאמת-כל-מה-שאני-מפרסם
ערוץ 14 מפרסם כל הזמן דברים רעים על אנשי השמאל, שלא ברור אם מדובר בלכלוך או חשיפה.אפשר לבדוק אם הוא לא מאמת ומפרסם כל מה שמספרים לו.
לספר לו ליכלוך אמיתי כלשהו על מנהיג שמאלני, ונראה אם הוא יפרסם אותו.
מאה אחוז שהוא לא מפרסם.
ערוץ 14 מפרסם כל הזמן דברים רעים על אנשי השמאל, שלא ברור אם מדובר בלכלוך או חשיפה.
החלאה השמאלני הזה גם אם זה יאומת ב 100% לא יפרסם את זה.אפשר לבדוק אם הוא לא מאמת ומפרסם כל מה שמספרים לו.
לספר לו ליכלוך אמיתי כלשהו על מנהיג שמאלני, ונראה אם הוא יפרסם אותו.
מאה אחוז שהוא לא מפרסם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.