מעי רגיז

switty1

New member
מעי רגיז

משהיא שמעה על התכשיר ההומאופטי יובסלקס (קופסה ירוקה כזו) אשר נלקחת כאשר יש עצירויות ו/או מעי רגיז. המליצו לי עליה ולקחתי פעם אחת כאשר בפעם השניה ראיתי שמצויין שתכשיר זה אינו מיועד לנשים בהריון ו/או מניקות. אני אומנם טרם נכנסתי להריון אך לא רוצה חלילה להקשות על עצמי עוד יותר את הכניסה להריון (מנסה מזה שנה). מקווה שהחודש הזה הוא שלנו

במעי הרגיש ניתן לטפל בקלות יחסית

באמצעות שיטת התזונה הסינית. אשמח לעזור לך. תוכלי לשלוח לי מסר.

שרון - לא כל כך בקלות...

גם אני סובלת (מאוד!) מתסמונת המעי הרגיז ואחרי שנים של טיפולים מגוונים מאוד אני יכולה להגיד שאין טיפול קל לתופעה הזאת. גם לא תזונה סינית. אולי אפשר לשפר ולהיות יותר מודעים למה שאוכלים אבל זה לא שהכאבים יעלמו פתאום. מה שכן - שווה לנסות.

switty1

New member
כן

מאז שאני רק זוכרת את עצמי הבטן שלי נפוחה ועצבנית וזה כולל גזים ועצירויות. רק מי שחוותה ו/או חווה את הדבר הזה (לא מאחלת לאף אחת) יכולה להבין את התסכול הזה, לא משנה מה אני מכניסה לפה אחרי מספר דקות הבטן כואבת נסיתי כל מני סוגי דיאטות ותזונה אך לשווא. זה מפריע לי בחיי היום יום אך ניתן לומר שהתרגלתי למרות שזה לא הפתרון. מה שכן גיליתי פחות או יותר מה מגביר את התופעות ומכל אלה אני מנסה להימנע.

מבינה לליבך ../images/Emo23.gif

אבל איך את יכולה להגיד שהתרגלת ? אני בשנתיים האחרונות סבלתי מזה בטירוף, עד שמצאתי את הפתרון - לא בתרופות ולא במשלשלים אלא פשוט בתזונה שמתאימה לי (ותודה גדולה לשרון
)והיום אם אני חורגת ממנה אני ישר נושאת בתוצאות, וככה גם ברור לי שזה אכן עובד ! ולפעמים זה ממש לא קל, ובא לי לאכול את הדברים שאכלתי לפני,אבל אני מזכירה לעצמי את כאבי הבטן. ועכשיו גיליתי שקצת פעילות גופנית עוזרת עוד יותר להרגשה הטובה, אז בכלל אני מאושרת.

לא. אולקוס זה כיב קיבה, כלומר מצאו

משהו בבדיקות. מעי רגיז זה סיוט שכזה שהרופאים לא יודעים מה יש לך , אז הם יוצאים בהצהרה שזה מעי רגיז.

gigish

New member
מעי רגיז

אם אני לא טועה יובסלקס אינו תכשיר הומאופתי, אלא צמחי מרפא. ישנם צמחי מרפא שאינם מומלצים לנשים בהריון, לכן ממליצה לך בחום להתייעץ עם נטורופת / מטפל בצמחי מרפא / יועץ בבית טבע. אגב, רפלקסולוגיה אף היא יעילה לטיפול בתסמונת המעי הרגיז. ממליצה לך לנסות לטפל עוד טרם הכניסה להריון (מכיוון שלעתים בזמן ההריון מערכת העיכול משתגעת לה עוד יותר...).

switty1

New member
לקחתי לתשומת ליבי

תודה רבה לכן בנות מתוקות על כל התשובות שלכן, אני כנראה יתחיל לטפל בעניין של העיכול שלי בצורה רצינית יותר. תודה

למעלה