מעי"ף - שרשור 3

אין לנו זמן למריבות...

"אין לנו זמן למריבות" אמר שן חרב תוך סריקה מהירה של האזור "ההסחה של אור ירח לא תסיח את דעתם זמן רב, אנו חייב להסתלק מכאן, אתם חייבים לבטוח בי, אחרת לעולם לא נצליח להתחמק מהם
"

Ophel McNeil

New member
"אני לא יודעת מה איתך,"

אמרה לייל והחלה ללכת במהירות עם שאר בני החבורה, "אבל אני מספיק אינטילגנטית בשביל *גם* ללכת ו*גם* לדבר." ממשיכה ללכת, היא לקחה נשימה עמוקה. "מאיפה הספרים? מה הם? אם אני מסכנת את חיי, אני לפחות רוצה לדעת למה."

כריס עצמה את עיניה וספרה עד עשר כדי

להרגע היא הסתובבה אל לייל אירי, ידייה נקפצו ונרפו חליפות "אני חושבת שזה ממש ממש ממש לא עניינך, אני לא אשמה במה שעובר עליך את זו שהחליטה להסתבך בהכל, אני לא פה כדיי להעניק לך הסברים, וזה שאת מסכנת את חייך זה בכלל לא אשמתי, אלא שלך בכלל, אני לא אחראית למה שקורה לך" היא הרימה את ראשה בתיעוב והחלה להגביר את קצב צעידתה. היי! למדתי להדגיש! הייתם מאמינים?

הדרואידית הביטה לרגע

בחצי העלפית במבט מופתע, ואז החלה לפרוץ בצחוק. "מה שקורה לי? אני רצה כאן, באמצע שום מקום, עם חבורת אנשים שאני לא מכירה, כשמשמר העיר ומי יודע מי עוד רודפים אחרי. זה לא היה מבחירתי החופשית, האמיני לי." היא ליכנסה זוג עיניים אל עבר כריס. "הספרים כן קשורים לזה, נכון? אני צודקת?" היא שאלה בקול משועשע. "אחרת לא היית מגיבה בכזאת עצבנות." לייל התקדמה לעבר חצי העלפית, החיוך עדיין פרוש על פניה. "לא אכפת לי מההסברים שלך, ואני לא מנסה להתערב בעיניינים לא לי. אך מכיוון שאנחנו רצים כאן ובורחים על חיינו, יש לי הרגשה שאני מעט קשורה לעניין הזה." הדרואידית ניסתה לתפוס את מבטה של חצי העלפית. "אני לא רוצה לדעת ואין זה מענייני למה רודפים אחריך. כל מה שאכפת לי שהוא שזה ייפסק." קולה של חצי העלפית נהיה רציני וקר באחת, "היפטרי מהספרים האלה." היא אמרה ללא כל רגש. לפתע, קריאת כאב איומה נשמעה משמאל לבני החבורה.

../images/Emo46.gif

כריס לא הסתובבה אל הצעקה, היא העיפה בלייל מבט סתמי, נטול הבעה כל שהיא "אני לא יודעת בעצמי אם הספרים קשורים למשהו" היא אמרה "אבל מה שבטוח זה שהם לא קשורים אלייך, את מבינה" היא חייכה לפתע חיוך קריר, דק "ברגע שאנחנו יוצאות מתחום האש" עיניה זהרו מעט "אני אומרת לכלכם יפה ביי ביי וממשיכה עם אור ירח, לכן אין לך שום זכות לומר לי מה לעשות עם הספרים" משהו לחש בליבה של כריס ´ הלוואי שכל הבעיות האלה בגלל הספרים שלי, זה רק מעלה את ערכם´ היא אמרה ולפתע פרץ הארה ענק גרם לה כמעט לסטור לעצמה על מצחה "איך לא חשבתי על כך מקודם...." היא מוכרחה למצוא את כהן הטאקיזיס ולברר כמה דברים ואז להרוג אותו

marishia

New member
מקפיצה!

מקפיצה את זה למעלה כדיי שמישהו יענה סוף סוף!

marishia

New member
קיי

בואו ננסה את זה שוב הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה
הלוואי שזה יצליח...:( בבקשה בבקשה בבקשה

למעלה