מעי"ף - שרשור 2

אור-ירח...

התיישבה במהירות במיטתה ואמרה לשן חרב במהירות "צריך להציב שמירה! המקום הזה לא נראה לי מי יודע מה בטוח!" היא אמרה לבני החבורה "אל תדאגו... עבדתי פעם כשכירת חרב.... יש לי את העמצאים הדרושים לי כדי להגן על עצמי!". שן חרב מילמל משהו כמו "בסדר..." וחזר לישון. בינתיים כשאור-ירח שמרה התקרבו כמה דמויות אפלות.... ותקפו את אור-ירח! אור-ירח ידעה שהם תקפו אותה בגלל שהיא לא נראתה להם כמו מישהי שמסוגלת לנצח אותם, היא שלפה את חרבה במהירות והרגה אותם... והיא לא השמיעה שום רעש במהלך הקרב הקצר....

כריס הביטה בתקרה

היא ניסתה להרדם אך לא הצליחה, היא לא דאגה לאור ירח, היא הידעה שהיא תוכל להתמודד עם כל אחד... היא דאגה יותר לעצמה ולספרים, גם לפיגיון, כל פעם כאשר נגעה בספרים אחזה בה התלהבות מוזרה, כאילו הם היו חמים כאשר היא נגעה בהם... או שהם נגעו בה, כאשר היא אחזה בפיגיון זה היה יותר גרוע, היא הרגישה כאילו הפיגיון נענה לידה, הולך להתנופף מעצמו.... להשמיד.... היא הכניסה את ידה לתרמיל שראשה נשען עליו, היא רצתה לנסות את זה... לגעת בהם שוב, היא תפסה בפיגיון, הוא התאים בדיוק לכף ידה... עכביש שחור, קטנטן, ירד אליה מן התקרה, הפיגיון התרומם כאילו מעצמו וחתך אותו, גופת העכביש נפלה על הרצפה.... היא בהתה בפיגיון לכמה שניות וזרקה אותו בשאת נפש בחזרה לתרמיל, מחניקה צרחה שעלתה בה למראה העכביש, היא נשכבה בחזרה על המיטה ונרדמה

יופי

אני תקועה עם חבורה של אנשים זרים שהכרתי סך הכל פחות מיום באיזה בית מוזר בטארסיס במרחק של עשרות קילומטרים מהבית. אפריל התפללה לפלאדין שיעזור לה ולפתע מדליון פלאדין בצורת דרקון הפלטינה זהר שניות ארוכות. לפחות אני יודעת שפלאדין איתי ואולי אני אצליח לשמור על שפיות.

למעלה