מעי"ף - שרשור 1

כריס שעמדה ללכת נעצרה בגלל

שלוש סיבות: הראשונה הייתה בגלל שאיזו שהיא כהנת חסמה את דרכה השניה הייתה מכיוון שלייל התמוטטה השלישית הייתה בגלל שהספרים שלה נפלו מיותר לציין איזו מהסיבות הטרידה אותה באמת. ´הספרים! אוי לא בשם טאקיזיס וצבא האופל! ומה אם מישהו ראה אותם? ומה אם מישהו שמכיר אותי ראה אותם? ומה אם מישהו שמכיר אותו ראה אותם?!´ היא נשמה עמוק, נגשה אל הספרים והרימה אותם במהירות, תוך כדיי הלך מחשבה איך להתפטר משניי המכשולים ביחד "קדימה, את אמורה להיות כהנת לא? רפי אותה" היא זרזה את הכהנת ועמדה להתחמק משדה הראיה של המאג

Magma99

New member
אפריל הביטה

בחצי האלפית החצופה שזרזה אותה, במבט קשוח. ואמרה "אני עושה מה שאני יכולה" אפריל קראה לפלאדין ואור לבן טהור יצא מהמדליון לעבר הנערה ששכבה על הרצפה. "ודרך אגב" אפריל אמרה לפני שחצי האלפית הספיקה להסתלק "ראיתי את הספרים"

כריס קפאה באמצע צעד

וכמעט שנפלה שוב ´אוי לא אוי לא אוי לא! הלוואיי הלוואי שהיא חשבה שזה ספרים אחרים, הלוואי שרק דימיינתי שהיא אמרה את זה, למה תמיד הכל נתקע רגע לפניי שאני מצליחה?! שונאים אותי פה, בטח אור ירח סתם עושה את עצמה כאילו היא לא הבחינה בי בכדיי לראות מה אני עושה, הלו?! זה ברור מאליו, אני יחנוק אותה אם היא לא תעזור לי! וההיא ששם לא ראתה את הספרים, זה לא נכון!´ לאחר כל זה היא נשמה נשימה עמוקה והסתובבה סיבוב חד אל הכהנת ואילצה את עצמה לחייך חיוך קטן "אילו ספרים?" היא שאלה בקול רגוע

אפריל חייכה

חיוך קטן וציני ושאלה את חצי האלפית בתמימות מזוייפת "מה חצי אלפית "נחמדה" כמוך עושה עם ספרים בעלי כריכה שחורה? שבודאי שייכים לאיזה מג שחור גלימה" אפריל סידרה את הגלימות הלבנות ושילבה את את ידיה.

הדרואידית הצעירה קמה, מבולבלת.

"מה בשם האלוהים?" מעליה עמדה צעירה בעלת תליון פאלדין, ולידה עמדה כריס, מבט מתוח על פניה. "מה קרה לי? מה זה היה? למה התמוטטתי ככה?" שאלה לייל. אבל נראה שכריס והצעירה אשר עסקו בתחרות נעיצת מבטים כמעט ולא שמות לב אליה.

שן חרב מבובלבל...

שן חרב המבולבל כרע ברך לצד הנערה, "תעלפת ילדתי" אמר "אני מציע לך להתרחק משיכר בזמן הקרוב..."

אפריל נתקה את המבט מחצי האלפית

והביטה באישה הצעירה שהיא ריפאה לפני כמה דקות "אני לא יודעת למה התמוטטת אבל בעזרת כוחו של פלאדין עזרתי לך. אני חושבת שכדי שנתפלל תפילה קצרה להודות לו"

קריאה לעזרה../images/Emo2.gif

כריס קפצה את אגרופיה וצעד צעד אחד בכדיי להתרחק מהכהנת, היא שפישפה את ראשה וניסתה לשאול את עצמה ´איך זה יכול להיות שהיא מסוגלת להסתבך בצרות כאלה?!´ היא הרגישה שרגלה רועדת, אם הכהנת הזאת היא כהנת פלאדין אמיתית אז רוב הסיכויים שהיא תדע לזהות ספרים "שחורים" ואי אפשר לדעת מה היא עשויה לעשות, מצד שני מה זה עניינה מה יש לי בתוך התיק?! מה שבטוח היה זה שהיא נכנסה לצרות..... או שלא - כריס הייתה מסוגלת להטות כמעט כל מצב לטובתה, וכבר היה לה מספים ניסיון עם כהנים מטורפים ללא ספק, מה שאפשר להוציא עכשיו מהכהנת זה ידע נגד הספרים, וגם איך בורחים ממנו, בדרך כלל אף אחד לא רדף אחריה, במיוחד אם לא ´הלוותה´ ממנו רק שלושה חפצים (זה הלוותה כי ברגע שהוא ימצא אותה אז הוא ייקח את הספרים ורק אחריי זה יהפוך אותה לגל של אפר..... עצביה היו מרוטים, אור ירח שהקסימה את הקהל (וללא ספק שמעה את כל המהומה הקטנה שהכהנת עשתה וכעת היא משועשעת מכל המצב) המשיכה בכך, ולא נראה שהייתה לה כוונה להפסיק... ´טוב, לכל הרוחות, מה יש לי להפסיד?´ "אור ירח!!!" היא צעקה

זה אור-ירח!!!! לא אור ירח!!!!

אור-ירח העלימה את כל הלהטוטים שעשתה ופנתה לחברתה הטובה, "כריס מה את עושה פה?" שאלה את כריס כשהיא מתיישבת על כיסא ליד מאג שכרע ברך ליד נערה, היא פנתה למאג ואמרה לו: "היי! אני אור-ירח! אני עובדת כאן!" ואז היא קראה למלצרית ואמרה לה: "תביאי לי משהו לשתות.... ההופעה הרגה אותי!" ואז היא שמה לב שכולם מסתכלים עליה המומים מהאנרגיות שלה...

מה אני עושה פה?!?!?../images/Emo8.gif

כריס נעמדה ליד אור ירח "כלומר את לא ידעת?! אבל הייתי בטוחה שטרטרת אותי בכוונה לכאן... טוב, כנראה שלא, תקשיבי" היא נטלה את שתיי ידיה של אור ירח וקמט דאגה נחרץ במצחה, בדרך כלל היא תמיד הייתה בטוחה בעצמה אך הפחד כרסם בה כעת "את מוכרחה לעזור לי, את המוצא האחרון שלי, אין לי מושג מה אני צריכה לעשות! אנא עזרי לי! היא לקחה את אור-ירח הצידה כדיי שאיש לא ישמע אותן משוחחות ולחשה לה באוזנה "הסתבכתי עם כהן טאקיזיס, אל תשאלי אפילו מה קרה, עכשיו אני בורחת ממנו ונתקעתי עם הדברים שבפנים" היא דחפה את התרמיל לידה של אור-ירח "בבקשה!"

"תני לי לחשוב!!!" אור-ירח אמרה

לכריס, "אנחנו חייבים להסתלק מפה!!!!! אם הוא ידע שהיית הוא יהרוס את הפונדק!!!! נלך מפה ואז נחשוב מה עושים!!!" אור-ירח שמה לב שכריס ניראת טיפה מוזר "את בסדר?" שאלה אותה.... טוב אני צריכה ללכת עכשיו...... יש לי משחק מחשב חדש....Dungeon Siege.......... וזה משחק מגניב! משחק תפקידים...... ביי! אולי מחר בערב אני אבוא כי אנחנו שומרים שבת!

"אני אפריל כוהנת פלאדין"

היא אמרה למאג לבן הגלימה וחצי האלפית שלידו "ואתם?" אפריל סדרה את הצמה הארוכה השחורה/כחולה שהגיעה עד המותניים שלה וחייכה. היא תמלא את המשימה שלה הכי טוב שהיא יכולה.

...

"אני בסדר, אני פשוט שלושה ימים רק הולכת, בקושי נחתי...." היא אמרה, הרגישה סחרחורת קלה אך לא שיערה שרואים את זה עליה, אבל בכל זאת אור ירח הכירה אותה יותר טוב מעצמה.... היא נשענה על שולחן שהיה בסביבה ושאלה את אור ירח "את מזהה מה זה? האם אלו הם חפצים קסומים? שלושת אלה הבחינו כבר בשניי ספרים" היא אמרה והציצה בכהנת, לייל ובשן חרב. היא לפתה את השולחן בידיה כדיי להתייצב "ועוד משהו אור ירח, האם הכהן הזה מסוכן כל כך?" לפתע הסחרחורת התגברה והיא צנחה לתוך כסא.... "אני בסדר..."

.......

אור-ירח מלמלה לחש על החפצים, והם התחילו לזהור באור אדום, "כן!" אמרה לכריס, "הם בהחלט קסומים! וכדי שתנוחי! אני אזמין בשבילך חדר! נצא מחר לדרך..... אסור שהוא ימצא את הספרים!!! ואני חושבת שהוא מסוכן...." אור-ירח הלכה לפונדקאי והזמינה בשביל חברה הטובה חדר....

למעלה