מעי"ף רומח הדרקון - הספירה לאחור

strahd

New member
מעי"ף רומח הדרקון - הספירה לאחור

זה מיד מתחיל, אתם מרגישים שזה בא...הנה הוא מגיע: משחק על ידי פורום רומח הדרקון!! אני רואה שיש היענות יותר גדולה ממה שציפיתי ולכן אני באמת חורג מהרעיון של רק 5 שחקנים ואני איקח 7. No more, no less. והנה הן הדמויות והשחקנים: 1. שן-חרב, מכשף זקן וחכם משבטי אבאניסיניה. עוטה את הגלימות הלבנות ומעריץ את סולינארי. אך אל תחשבו על פאר-סאליאן חש וחלילה. שן-חרב הוא אדם חמור סבר אשר לא אוהב את אי הצדק בעולם. Sabertooth, מנהל הפורום, ישחק את הדמות. 2. אור-ירח, קוסמת צעירה בעלת גלימות אדומות מהשבטים של אבאניסיניה. הקוסמת עצמה דואגת לשיוויון בין חברי הקבוצה. האם יש קשר בינה לבין שן-חרב הקוסם העתיק? את הדמות תשחק אור-ירח המגית (לשעבר מ.ש.ט). 3. בס, בת אנוש סקרנית וצעירה אשר מזכירה יותר קנדרית מאשר בת אנוש. חוקרת ללא תקנה מאז שהוריה מתו והספיקה לבקר כמעט בכל קרין. את הדמות תשחק קטרין. 4. תאיו שיער-לבן, חצי גמד. שכיר חרב מפאלאנתאס. תאיו מוכן לעשות הכול ויעבוד עבור כסף וזהב. את הדמות ישחק fat elephant. 5. אפריל, בת נערצת של פאלאדין, אך בעלת עבר מיוסר וקשה. היא עזבה את משפחתה ואת ארוסה כדי ללכת בעקבות צו ליבה והצטרפה למקדש פאלאדין, אך עדיין משפחתה לא אמרה נואש... את הדמות תשחק מגמה99. 6. כריס, חצי אלפית, הרפתקנית להשכרה. בעבר עבדה בתור מופיעה בקרקס נודד וכעת מחפשת את דרכה בעולם. את הדמות תשחק מרישיה. 7. אחרון חביב, הדמות הלא ידועה עדין של לה גמבה, האם אי פעם נשמע עליה? זה הכול בינתיים. לקראת השעה 16:00 ינתנו הוראות לכל אחד ממכם, חלק פרטיות וחלק בפורום בנוגע לדמות. יש לכם את סוף השבוע למלא אותן, ואם נעשה הכול בצורה הכי מסודרת, נתחיל בתאריך היעד: 3/7/02 בתחילת ההרפתקאה.

Ophel McNeil

New member
אני עייפה מדי עכשיו,

אז אני כנראה אעלב אח"כ שאותי לא לקחת.

strahd

New member
חס וחלילה...

פשוט מעולם לא הצעת את מועמדותך! לא כתבת על דמות, פשוט שאלת שאלות. אופל, אם תרצי להשתתף ותתני עוד היום דמות, את בפנים! עשינו עסק?

Ophel McNeil

New member
הצעתי את לייל...

לא באמת חשוב לי להשתתף במשחק אם אני לא מתאימה, אבל הדמות שלי מוצגת בשרשרת הדמויות שלמטה....

strahd

New member
אלפי סליחות, אופל

שכחתי שכחתי שכחתי את הדרואידית, אני נזכר עכשיו אפילו שחשבתי שדרואידית יכול להיות נחמד והתחלתי לחשוב על שילוב של הדמות. לכן, הנה הדמות השמינית והאחרונה בהחלט. לייל, דרואידית מהיערות של ארגות´, מגנה על היער והחיים. תשוחק על ידי אופל. ושוב סליחה.

Ophel McNeil

New member
האמממ.... עצה...

ותרגישו חופשיים לסקול אותי עם צריך... ^^ למען מניעת בלבול בין השחקן לדמות, וכו´, אולי נעשה כמו מ.ש.ט ונפתח עוד חשבון, של הדמות שלנו, רק למשחק? (אפשר גם למלא את הכרטיס האישי עפ"י הדמות, זה יהיה גם יותר נוח לזכור בתחילת המשחק מי זה כל אחד, ומה האופי שלו). מה דעתכם?

marishia

New member
רעיון טוב

אני עכשיו פותחת את הכרטיס של הדמות שלי, אבל שם יהיו כל המאפיינים שלה

strahd

New member
משימות לסוף השבוע

משימות לשחקנים לסוף השבוע: 1. לפי הרעיון המצוין של מ.ש.ט (לשעבר), כל אחד יעדכן את הדמות שלו כך שנידע ישר מי אומר מה. 2. לחשוב טוב על הדמויות שלכם, לדעת למה היא תעשה מה שהיא תעשה, מה המניעים שלה וכו´. אני בודק מיילים רק בשבת בערב (יש משפחה...) ואני אתן הוראות לתחילת ההרפתקאה. שיהיה בהצלחה!

הנה הכרטיס שלי... ^^

עדיין לא ממש מגובש, אבל מבטיחה לשנות. אגב, שימו לב שמצאתי לדמות שלי שם משפחה...

אני רוצה לדעת......

תניס= זה שדואג לשיווין בין הקבוצה נכון???? אז אני אהיה בערך כמוהו??? מנסה להרגיע את כולם??????
סבבה!

לא לשכוח שאור-ירח וכריס הן החברות..

הכי טובות בעולם!!!!! וכריס יודעת את הסוד שלי.... (אתה יודע איזה...) שכחתי מה עושה שליט המבוך..... הוא נותן הרפתקאות נכון?

SaberTooth

New member
יש רק בעיה אחת...

יש לי חבילת גלישה של נטויז´ן, לצערי, חלק מהתנאים של החבילה הם שבימי חול אני יכול להתחבר רק אחרי 7 בערב ועד ל-7 בבוקר למחרת, אך בימי בסוף השבוע אני יכול להתחבר מאחת בצהריים ביום שישי עד חצות ביום שבת. יש סיכוי שנוכל לערוך את המשחק בשישבת
(נטויז´ן הארורים)

Palass

New member
אני רואה

שאיחרתי קצת, מה? מצאתי שבוע לא טוב להסתלק.

אסתר1984

New member
גם אני

אבל ממילא המחשב שלי גוסס... תהיה אפשרות להצטרף באמצע- יותר מאוחר במשחק? (וכשהמחשב יתעשת...)

למעלה