מעיתוני סוף השבוע

.inbal

New member
מעיתוני סוף השבוע

במקומון "זמן תל אביב" כתבה של שרון גליק על מדורי הרכילות המצליפים במפורסמות שמשמינות ועל הפרעות האכילה שמאפיינות את תקופתנו. מתקשר קצת גם לדיון על "אידאל היופי" שהיה כאן למטה. אני לא יודעת אם יש גרסה מקוונת אבל אם לא אני אצטט חלקים נבחרים (אין לי סורק...) ומתוך מדור "דבר השבוע" במגזין הספורט של מעריב סופ"ש (אקשן) "מנכ"ל הספורטוטו, יצחק שני, השבוע:"הזכיות הרצופות של נשים בשבועיים האחרונים מוכיחות שלכל אחד יש סיכוי לזכות." הקלות הבלתי נסבלת שבה כל שוביניסט מגיע לעיתון." סוף הציטוט מהעיתון. ולמי שפיספס, היתה השבוע כותרת גדולה (נדמה לי שבידיעות) שהיתה משהו כמו "אפילו נשים בבהלת הטוטומאניה" או משהו כזה...

.inbal

New member
טוטו

אני יודעת שזה נראה פאתטי אבל אותי זה מרגיז, אז מי שזה מרגיז אותו ומוכן להקדיש דקה למחאה מוזמן לשלוח מחאה דרך התגובות באתר הטוטו. הטוטו הוא בשליטת המועצה להסדר ההימורים בספורט, בהנהלת עו"ד רוני בר-און. אני לא מוצאת כרגע כתובת, אבל אם תהיה לי, אוסיף. בינתיים-ניתן פשוט לשלוח מייל באתר.

hunky@dory

New member
תוכלי להביא ציטוטים מן הכתבה ?

נשמע חשוב לחלוטין . אני זוכרת שג´רי האלווויל הצטלמה ותמונתה פורסמה ב´מעריב לנוער´ כאשר העורכים מבקרים בראש חוצות את ה´קפלים´ בבטן שלה. אני חושבת שביקורת פומבית על ´השמנת´ סלברטאיות הינה סוג של הלקאה עצמית . מזכיר טיפה יהודים בארצות הברית לפני חמישים שנה המקווים- אל מול מסך הטלוויזיה - שהמפורסמים שבהם ´לא יעשו בושות´ לעם היהודי.

hunky@dory

New member
ואווווווווווווווווווו

ועוד פעם ואווווווווווווווווווו ואווווווווווווווווו ואווווווווווווווווו אחד מן המניפסטים לשחרור נשים הכי יפים שראיתי

hunky@dory

New member
"אילו הגברים לבשו תיץ"

זו כותרת של מאמר שכתבתי לפני המון שנים - בדיוק באותו נושא של הכתבה הזאת - עוד לפני שהיו מחשבים - או לפחות לפני ש ל י היה מחשב . אני חושבת שזה הזמן ל ה ק ל י ד את המאמר ולהביא אותו לכאן yoe´re gonne love it ענבל

hunky@dory

New member
אילו הגברים לבשו תיץ/מניפסט פמניסטי

אילו נהגו הגברים ללבוש תיץ, היה הדבר גורר אחריו שתי תוצאות בלתי נמנעות , לדעתי : האחת - הדבר היה מלבה את היצר המיני של הנשים ( שיצט לו מוניטין של ´רדום´) והשניה: הגברים היו לוקים בתסביכים שנחשבים נשיים- ובראש וראשונה עיסוק כפייתי בדימוי הגוף וכסרח לואי הפרעות אכילה, מה שנחשב לטריטוריה ´נשית´ מובהקת . לנו, לנשים , צו האופנה מכתיב ללבוש בגדים צמודים . צורת הגוף שלנו נתונה לכמעט-ביקורת ציבורית . ילדות בנות 13, הגיל שבו הגוף הופך נשי , מפתחות תסביכים . אך הגברים : הם לובשים ג´ינס שאינם צמודים מידי , חולצות טריקו - גם אם אינם תמירים , רזים , שריריים ושופעי חיוניות - הרי ארק ארבע קירות חדרם והמראה שבארונם והחרסינה שבאמבטיה שלהם ידעו על כך . אומרים שלנשים יש יותר תסביכים רגשיים ( הפסיכיאטריה היא מכשיר לנגח באמצעותה חוליות חלשות בחברה ובמקרה זה : נשים ). אך מה הפלא >כשמשניאים עליך את הגוף שלך> הגוף שלך הוא אתה >אתה נהיה מתוסבך . לו היה צו אופנה, תמים כביכול , שמאלץ את המין הגברי ללבוש תייץ, הם היו אוכלים אותה. ילדים ( נערים ) החל מגיל 13 היו מפתחים תסביכים לגבי מוצקות הישבן שלהם , גודל וצורת ה --- שלהם . אתם יודעים איזה השלכות חברתיות ואישיות היו לגזירת האופנה הזאת על חייהם ? הנמשך יבוא

Boojie

New member
אה, צר לי לומר,

שבהחלט היו די והותר אופנות שהכתיבו לגברים לבוש הדוק, ובכלל זה מכנסיים שכפי שהגדירו אותם "אפשר לראות דרכם לא רק את מינך, אלא גם את דתך" (כלומר, אם אתה נימול או לא...), וחולצות טריקו הדוקות שרואים דרכן את כל הריבועים בבטן. ולגברים אין תסביכים? סליחה? גברים לא מוטרדים בגלל גודלו וצורתו של איבר המין שלהם? (הרשי לי לגחך). גברים לא מוטרדים בגלל צורת התחת שלהם? ואם כבר מדברים, יש לכם מושג כמה כסף הולך בשנה על התעשייה של תרופות, טיפולים וניתוחים נגד התקרחות? (מכה גברית ידועה). תגידי, אנחנו מדברות על אותם יצורים, או שהגברים שאת מכירה והגברים שאני מכירה הם גזע שונה לגמרי?

hunky@dory

New member
מממ הרגע נזכרתי בתקופת הבארוק

זו עם הלבוש תיץ, הציצים בחוץ, השמלות שנראות כמו הר הבית רק במקום זהב יש מלמלה,והפאות וכמובן אמדאוס. שיט נו טוף סתם העתקתי מאמר שכתבתי מזמן כלשונו בלי לטרוח על פירוש ר"שי. תראי בחולזאת במחשבה שניה היום במאה שנים האחרונות - ( יענו כבר עברנו את תקופת הבארוק ) זה ככה ... אממ.. אני כולה הבאתי מאמר כלשונו
ההמשך מדבר על ברבי שמייצגת את עליונות הגזע האנגלוסקסי

wasaby

New member
אני תהיתי על משהו אחר

מה אם נשים היו המעצבות של נורמות הצניעות? אני יכולה לנחש רק על סמך ההעדפות שלי אבל אני מניחה שגברים "צנועים" היו נאלצים ללבוש גלימה או פונצ´ו, לא צמוד מידי חס וחלילה לשרירי הכתפיים והזרועות, וכפפות ארוכות ועבות דמויות כפפות מטבח. בנוסף הם היו לובשים מכנסיים כמו של זקני הדרוזים, בעלי עודף בד באזור הישבן. כל זה היה קצת מגביל את חופש התנועה שלהם אבל כבודו של בן מלך בבית פנימה, ולא שמים הכל בחלון הראווה למכירה. בארצות פונדמטליסטיות גברים היו כמובן נאלצים להסתיר את פניהם ולאומת זאת בתמונות פורנוגרפיות נועזות במיוחד היו מראים לנו גברים שגילחו את פניהם כך שממש ממש רואים את הפנים שלהם ואת השפתיים! והיינו מתווכחות אם יש פה ראיה פדופילית או נסיון לדחוק גברים חזרה לתקופת הילדות.

אביא

New member
אין מחמאה גדולה מזו לנשים שלא

נוטות לשים את כספן על קרן הצבי. רק חבל שגודל הפרס העביר אפילו נשים שקולות על דעתן.

למעלה