מעיף את החול מחוץ לארגז

penguin2k1

New member
מעיף את החול מחוץ לארגז

שלום כולם ! הגור הג'ינג'י שלי (חצי שנה) מקפיד לקחת את רוח המשחקיות גם לשרותים... בכל פעם שהוא מבלה בארגז, הוא מקפיד "לחפור" את החול אל מחוץ לארגז. אני מנחש שזה משחק בשבילו, אבל כך מתבזבז המון חול ! מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה ואיך להפסיק את התופעה? תודה,

טריקים

1. לקנות ארגז סגור. חתול שמוכן להכנס לארגז סגור לא יכול להעיף את החול החוצה. 2. חתול שלא מוכן להכנס לארגז סגור: מורידים לארגז הסגור את הדלת (מאוד פשוט) ושמים פוליגל שקופל לצורת מגירה בצד של הדלת. עובד כמו קסם, אף גרגיר לא מבוזבז. אני מקווה בימים הקרובים לשים את ידי על מצלמה דיגיטלית ולפרסם תמונה מתאימה.

cwen

New member
כדאי לנסות שירותים סגורים

דרך אגב, חול שעף החוצה, אפשר פשוט לטאטא ולהחזיר לארגז. לא חייבים לזרוק אותו. נסה שירותים סגורים, או כאלה עם שוליים יותר גבוהים.

למה אתם מתכוונים ב"שירותים סגורים"?

האם לחתול לא מחניק בארגז סגור? האם גודל הארגז שבחנויות מספיק לשני חתולים בוגרים? אני מנקה את הארגז הפתוח בבוקר ובלילה. כמה פעמים ביום צריך לנקות את הארגז הסגור? תודה שירי

cwen

New member
לי יש חתול אחד

אבל הגודל של שירותים סגורים זהה לגודל של שירותים פתוחים. אלה שיש לי אפילו קצת יותר גדולים משירותים פתוחים שהיו לחתול הקודם שלי. מבחינת תדירות ניקיון, עד עכשיו ניקיתי פעם ביום, אבל בזמן האחרון הוא כנראה התרגל לאוכל (פרו פלאן), וכמות היציאות שלו פחתה באופן דרמתי, ואפילו אם אני מפספסת יום אז הארגז במצב סביר לחלוטין. לא מזמן הייתי חולה ויצא לי לנקות את הארגז רק אחרי 48 שעות, והיה בסדר גמור. (כשהוא רק הגיע אלי, לא היה דבר כזה - אחרי יום הארגז היה עמוס כי הוא שלשל נורא). אם את מנקה פעמיים ביום אולי כדאי לשקול החלפת האוכל. אוכל איכותי = פחות חירבונים. מבחינת ריח אני לא יודעת מה להגיד לך, כי החתול שלי עוד לא קלט את הקטע של הדלת, אז אין כרגע דלת - ומכאן שלא נצבר ריח. אבל באופן עקרוני יש פילטרים בגג של השירותים והם אמורים לקלוט את הריחות.

אצלי שני החתולים משתמשים בארגז

אחד. המזון שלהם הוא פרופלאן, אבל שמתי לב שהבעיה היא בגלל הבשר מהקופסה. אין אפשרות לא לתת להם בשר, אבל אנסה את הארגז הסגור. תודה לך. שירי

איך אפשר לחיות בלי הארגז הסגור?

אגב, רוב החתולים מעדיפים את הארגז הסגור והפרטיות שבו על הפתוח (מדגם לא מייצג
)

Glock19

New member
אני נגד

תנסו פעם להריח את מצבור הגזים הרעילים הארגז הסגור ותבינו !!!

cwen

New member
בדירה הקודמת חיינו מצוין עם ארגז

פתוח. אבל שם היתה מרפסת. בדירה שלי פה אין מרפסת, אז אין לי ברירה.

cwen

New member
למה חייבים לתת להם בשר?

אם את מנסה רק לפנק אותם, אז נסי את מה שאני עושה עם ליאו. אני שמה לו חלק מהפרו פלאן בתוך מים חמים (אוכל שעמד קצת והוא לא רוצה), עד שמתרכך ואני מועכת את זה. לעיסה אני מוסיפה טיפה טונה לטעם. אפשר גם את הבשר מהקופסה, אבל ממש קצת, כדי שהרוב יהיה בכל זאת פרו פלאן. יוצא לי אוכל רטוב שרובו הוא אוכל יבש במקור. ליאו מאוד אוהב את זה, והיציאות שלו מצוינות.

תודה. ../images/Emo13.gif הרעיון של הערבוב נשמע טוב

אם החתולים לא מרוצים מהבישולים, הם יושבים ולא אוכלים. ליאו הרבה יותר נחמד במחמאות לבישולים שלך.
שירי

עצה טובה.

לך לחנות לחומרי בניין ותקנה גיגית מפלסטיק גדולה. השוליים שלה די גבוהים. ובתוכה שים את החול של הגוריקו שלך. אני מאמינה שהוא לא יצליח להעיף את החול מעומקה של הגיגית. בהצלחה.

למעלה