מעין ריקנות כזו

poogi27

New member
מעין ריקנות כזו

כבר הרבה די הרבה זמן אני מסתובבת בחסר מעש בבית. אני מגיעה מהעבודה (לא קשה במיוחד) בסביבות חמש. 2-3 בשבוע אני לומדת אחה"צ ושאר השבוע אני די נשפכת מול ה TV . בעלי חוזר מאוד מאוחר בלילה, כמה שאני מתאמצת להשאר ערה בשביל שיחה של 10 דקות אני פשוט נרדמת ואז קמה עייפה וחוזר חלילה! הבית נמצא במצב נורא מבולגן, חדר אחד אפילו מלא בארגזים שאין לי מקום לפרוק אותם והאמת גם לא בא לי לעשות זאת. חוסר החשק מתבטא גם בבית לא נקי במיוחד, בזה שאין אוכל מובשל במקרר...ראבק, אין מי שיאכל, אז בשביל מה לבשל. כו´ וכו´ . מה אתן אומרות: מצב פיזי, או מצב נפשי? אני מרגישה סחוטה! והאמת שהכי קל זה להפיל את האשמה על הבעל...לא רואים אותך, מי מכיר אותך בכלל..והאמת שיש לזה השפעה עלי ועל מצב הרוח הכללי אבל בין זה לבין לשכב כל הערב מול ה TV ולנשנש לי ארוחת ערב במקום לעשות סלט עם חביתה.. במקרה שלי יש הרבה זמן, אני לא מרגישה שחסרות לי שעות ביום, יש לי יותר מידי...להעביר אותם לבד.

Hadar p

New member
זה בדר"כ מה שקורה אחרי החתונה יש

מן נפילת מתח כזו! פתאום מכל הריצות והמחשבות והשיחות...לא נשאר כלום רק זכרונות! אולי תרשמי לאיז חוג בשביל עצמך! או שתחליטי להפגש עם חברות! או כל דבר בשביל עצמך! דברי עם בעלך אולי הוא יוכל לנסות לצאת מוקדם יותר ביתה...

poogi27

New member
כן אבל

זה היה שם גם לפני החתונה, כלומר לפני ההכנות לחתונה .... חוג, עשיתי קורס צילום... אני מאוד אוהבת צילום ובכל זאת לא מוצאת עצמי שעות מצלמת בחוץ או אפילו מתעניינת. הנה צילמתי פילם בירח דבש, דברים מקסימים אפילו לא שמתי אותו לפיתוח!! ואגב אם לא הייתי מקבלת אותו במתנה גם לזה לא הייתי הולכת כי רק המחשבה על כל כך הרבה כסף שהולך בשביל קצת הנאה..... חברות, ברגע שאני נכנסת הביתה , אם לא באים אלי...לעיתים רחוקות מאוד ניתן להוציא אותי מן הבית...כמו למשל היום אחה"צ אני נפגשת עם חברה שבאה לביקור מאמריקה ולא נכחה בחתונה. בעלי לא יכול לצאת מוקדם...אתמול רק כדוגמא הוא הבטיח לבוא בסביבות 21:00 שזה נחשב מוקדם , אבל התפקשש משהו בעבודה והוא נתקע עד כמעט חצות.

Hadar p

New member
האמת.....! אני מבינה אותך! גם לי

עכשיו בכל הזמן שבעלי היה במילואים לא היה חשק לכלום! והיה לי המון מה לעשות! ורק בשבת הזו אחרי כמעט חודש במילואים ישבתי על דברים שרציתי כבר ממזמן! אולי תשלחי את התמונות לפיתוח, תוציאי אותן ותכיני לכם אלבום יפה ומושקע! תחליטי על יום או יומיים בשבוע שמוקדשים לבישול ואז לא תנשנשי מול הטלויזיה.... ועוד כל מיני כאלו דברים בשביל עצמך! אבל שלא חייבים לצאת מהבית!

מבינה לגמרי ../images/Emo3.gif

גם אני הייתי במצב הזה כי היתה תקופה שבעלי עבד באילת והייתי כמעט חודש לבד בבית. הבית היה במצב מזעזע באותה תקופה
. אבל זו תקופה כנראה והכל עובר. אני באיזה שהוא שלב פשוט לא נשארתי בבית, הלכתי להורים לאחותי לחברות וגם סתם הייתי לבד . תנסי אפילו חוג של משהו שמעניין אותך או חדר כושר זה מעביר את הזמן וגם נחמד. בכל מקרה אני מקווה שהכל יעבור במהרה.

הילית*

New member
כל אחד מרגיש לפעמים עייף

ומרגיש שהוא מבזבז את עצמו מול הטלוויזיה. אם את מרגישה שזה קורה לך יותר מדי אני מציעה לך למצוא עיסוק נוסף למשל התעמלות, קרמיקה וכד´.

limor 2

New member
לפעמים יש תקופות כאלה..../images/Emo24.gif

כנראה זה באמת מחוסר עניין יותר מדי בדברים שאת עושה- עבודה או לימודים. בדרך כלל, כשעושים דברים מעניינים יש יותר אדרנלין. ולא, אני לא חושבת שזה תלוי בבעל, למרות שכן חשוב שיהיה לכם זמן איכות במשך השבוע ולא רק 10 דקות כשאת כבר הרוגה.

poogi27

New member
אין אין אני לא מהמתמידות

ולזכותי לפחות אומר שניסיתי... עשיתי מנוי לקאנטרי, עם חברה, שלא יהיה משעמם ומשלוש פעמים בשבוע זה ירד לשבת ומשבת זה ירד בכלל...(נו הרי איך אפשר לקום בשבת מוקדם כאשר הוא ישן שנת ישרים ואת רוצה גם??) אז בסופו של דבר זה היה בזבוז כסף. שוב נרשמתי לקורס צילום וברגע שהוא נגמר, בערך נגמר לי גם התחביב...ניסיתי להצטרף לקהילות של צלמים ולסוע לצלם ולטייל יחד אבל שוב זה בא על חשבון הזמן היחיד שלנו יחד, השבת וזה מבאס אותי עוד יותר! ובאמצע השבוע אני מוצאת עצמי או עייפה או סתם מחכה שהזמן יעבור.

אתי@

New member
אולי......

נכנסת למן לופ של חוסר מעש, שגרר עצלנות, שגררה עייפות... ועכשיו קשה לצאת מהמעגל הזה
אני חושבת שאת צריכה להחליט על כל מיני פעילויות שאת עושה בזמנך הפנוי, פעילויות בתוך הבית ומחוץ לו. ברגע שתתחילי להעסיק את עצמך, תוכלי לצאת מהלופ השלילי ותיכנסי ללופ חיובי. שיהיה בהצלחה

poogi27

New member
אולי שווה ניסיון, לא?

טוב היום פגישה עם החברה על כוס קפה כשחוזרת הביתה, נבשל משהו ואם המרץ יתחיל לזרום אז נמשיך משם!

אני חושבת כמו אתי

אני גם קצת ככה לאחרונה, בגלל האבטלה שאני שרוייה בה. היו לי יומיים ממש כאלה עכשיו, אבל פשוט צריך לקחת משימה אחת ולהתחיל, ואז זה נהיה יותר קל.

poogi27

New member
אז עשיתי את זה

נכנסתי הביתה ובמקום להתיישב נכנסתי למטבח, ניקיתי הכל...השיש מבריק , אין עליו כלום ורק אז התיישבתי לנוח. כיון שהמטבח היה נקי אז פתאום גם התחשק לי לבשל. מזל שהיו לי רביולי קנויים אז רק עשיתי רוטב ובדיוק הבעל נכנס, וישבנו לאכול ארוחת ערב מאוחרת לראשונה מזה המון המון זמן! אח"כ כבר נכנסתי למיטה ו...עד שהוא בא כבר נרדמתי!

למעלה