מעיל

irit irit

New member
מעיל

טיילתי בקניון, נכנסת ויוצאת מחנויות, מסתכלת, מודדת ולא מצליחה למחוק את החיוך.
קיבלתי הוראות מפורשות איך להגיע הערב לבושה, נו טוב....."לבושה" זאת מילה משעשעת בהקשר להוראות שקיבלתי,
ועדיין חיפשתי את השילוב המתאים שיהפוך את כל העניין למסעיר ומפתה.
את הנעליים כבר קניתי ולא הייתי צריכה לחשוב פעמיים, הן היו מושלמות,
הדבר היחיד שהדאיג אותי זה איך אצליח לעמוד עליהן באופן יציב במהלך הערב.
ירכונים הזמנתי דרך האינטרנט מאותו האתר שבו קניתי סט יפהפה של חזיה וחגורת ביריות (איך קוראים לזה בעברית??),
בחנות האהובה עלי קניתי קרם גוף ריחני, סבון, פילינג - הכל באותו הריח.
עמוסה בשקיות פסעתי לכיוון המכונית שלי, חיוך גדול על פניי והלב שלי מדלג על פעימות. אני מתרגשת.
אחרי מקלחת מפנקת, אני מורחת את הגוף שלי בקרם ריחני ומתחרמנת,
הריח המסויים הזה מזכיר לי תמיד את הפגישה הראשונה שלנו, עד אז לא השתמשתי בקרם הזה אלא באחר,
זה תמיד יזכיר לי אותו ואת הפגישה הראשונה שלנו.

מול המראה הגדולה בחדר השינה שלי, אני לובשת חזיה ואז נזכרת שאני לא אמורה ללבוש חזיה, היד שלי מלטפת את בד התחרה,
מרפרפת על שדיי והפטמות נענות בהתאם, זקורות ומגורות, אני מחליטה להתמרד קצת ולהשאיר את החזיה.
אני מסתכלת עלי דרך המראה הגדולה ומרוצה ממה שאני רואה, מעיל שחור גדול מכסה את גופי כמעט עד הקרסוליים,
חזיה שחורה עם פרחי סאטן אדומים וחגורת ביריות תואמת אליה מחוברים ירכונים שחורים בגימור תחרה עדין, נעלי סטילטו שחורות.
כל הדרך אליו אני שרה יחד עם דייויד בואי שרוצה לעוף עם אהובתו גבוה
ומחייכת כשחושבת על האפשרות שעלולים לעצור אותי לביקורת רשיונות,
כן, ללא ספק אני רוצה לעוף איתו גבוה.

אני ממשיכה לשבת עוד דקה בתוך המכונית, גם לאחר שדוממתי את המנוע.
ההתרגשות שלי בשיאה, אני מסתכלת עליו כמה הוא חתיך בסוודר האפור הזה, הוא מחייך אלי ונותן לי זמן,
נשען על משקוף דלת הכניסה ומחכה בסבלנות.
כשאני מוצאת את הכח והאומץ לצאת מהמכונית, אני נעמדת בצמוד למכונית ומסתובבת אליו, לאט אני פותחת את המעיל כפתור אחרי כפתור,
העיניים שלי מחפשות את שלו, אני רוצה לראות עד כמה הוא מרוצה ובינתיים לא מצליחה לפענח את המבט,
או שהוא כועס שלא ביצעתי את ההוראות שלו עד הסוף, או שהוא מרוצה שיש לו סיבה להעניש אותי.
אני מחליטה לבצע ברגע האחרון את ההוראות שלו כפי שניתנו לי ומורידה את החזיה, השדיים שלי פורצים החוצה בהתרסה מולו,
הוא מחייך ומסמן לי להתקרב.

היה לי פעם משהו דומה, והיא נתקעה עם הרכב בדרך אליי

קיבלה כמה מבטים מנהגים עד שהסתדר העניין עם הרכב.

רוני858

New member
מכירה את החוויה

הזו. אלא שאני הגעתי אליו כך בהפתעה גמורה. הלסת שלו נפלה מרוב התפעלות����

מה לבשת ואיך היה שהוא כל כך התפעל?

תכלס יותר חשוב איך את נראית ממה לבשת אבל עדיין זה מה שאפשר לשאול פה

רוני858

New member
לבשתי

גופיית חזיה תחרה שחורה, ביריות חוטיני ירכונים עקב גבוה ומעל לכל זה מעיל שחור פרווה. מזל שהיה חורף.

למעלה