מעיל רכיבה

מעיל רכיבה

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מעיל רכיבה איכותי, מעור ולהוציא עד 3500 שקל. חשוב לי שהוא יגן טוב, יראה טוב ויבוא עם מכנס רכיבה לימי שבת בסדום. אני רוכב על נינג'ה 250 ובקרוב עובר ל600. 1. מה חשוב לבדוק? 2. רלוונטי להזמין מהאינטרנט? (הרבה יותר זול מהארץ) 3. יש למישהו יד שנייה? 4. יש למישהו דגם ספציפי שהוא ממליץ? תודה...

מיצו

New member
כשאתה אומר "עם מכנס רכיבה"

אתה מתכוון בעצם לחליפת 2 חלקים? בכל מקרה, קח בחשבון שדוגמאות יש כמו חול בים, והמחירים נעים בין אלף ומשהו לדגמים פשוטים יחסית, ועד לאלפי שקלים לדגמים ממותגים. אם אתה מתכוון לחליפת שני חלקים, זה כמובן יקר יותר. כשאתה בוחר דגם, פרט למחיר כמובן, אתה צריך למדוד ולראות שהגיזרה מתאימה לך. לא, זה לא כמו ג'ינס, זה הרבה יותר מורכב מזה. יש גזרות קצרות ויש ארוכות, יש עם גיבנת ויש בלי, יש טורינג ויש ספורט וכו' וכו'. המיגונים צריכים לשבת בול במקום, המעיל לא צריך להיות רפוי או מתנפנף בשום מקום. התפירה צריכה להיות איכותית, וגם העור עצמו צריך להיות כזה שירגיש איכותי. יש עור קנגורו ויש עור בקר ויש עור מעורלה של כושי (סליחה, זו לא גזענות, זה ענף מסחר שלם שם במדינות מסויימות באפריקה), וכל אחד מרגיש שונה. רצוי שיהיו כיסים מתאימים, שהרוכסנים ירגישו איכותיים, שיהיה מיגון גב מובנה ו/או מקום להכניס מיגון כזה. סביר להניח שהמותגים היקרים מאוד כבר דאגו לכל אלה, ולכן אתה משלם עליהם בהתאם. המותגים הזולים יותר גם הם לא רעים, רק צריך לבדוק מה מתאים לך. לגבי הזמנה מהאינטרנט - בטח למה לא, אבל קח בחשבון שלא תוכל למדוד דרך הדפדפן, ולכן במקום להמר עם הכסף שלך, רצוי שאת הצעד הראשון תעשה דווקא עם משהו שאתה יכול למשש ולבדוק בארץ. אחרי זה, כשתצבור ניסיון ותדע מה כן ומה לא, תוכל להזמין על עיוור מהאינטרנט. זו המלצתי. בהצלחה.

למעלה