מעיל עור

Loyningdalen

New member
מעיל עור

אני רוצה מעיל עור מגניב כזה של מטאליסטים\אופנוענים. לא רוצה לקנות בקסטרו או רשת מוכרת. רוצה לקנות בחנות מיוחדת לזה עם צוות שמבין ומבחר רציני. רוצה באזור ת"א. תודה רבה!!!

IceCold 3000

New member
../images/Emo207.gif מעיל..

אני מניח שזה מעיל, רציתי לשאול איפה אפשר למצוא מעיל כמו הזה שמופיע באתר של קסטרו בתמונה הגדולה כשנכנסים לקטלוג של המעילים, הוא לא מופיע במוצרים עצמם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות אחד כזה במחיר שלא יקרע לי את הכיס? http://www.castro.co.il/1359-he-r1/Castro.aspx בנוסף מעיל כזה מתאים בכלל למישהו לא גבוה? המעיל הזה מגיע עד אמצע הירך פחות או יותר, ז"א אם הוא יהיה סגור עד הסוף, אז הרגליים יראו הרבה יותר קצרות ממה שהן, ואני גם ככה לא זכיתי להגיע לגובה רק עקב גנים דפוקים, אני 1.68, יש למישהו דעה בנושא? תודה רבה :)

מתאים מצוין

יש בפולגת עודפים, לא יודעת לגבי המחירים, אבל גזרות מוצלחות ביותר.

האורגים 6

בפעם הבאה, אחי, נסה לחפש "פולגת עודפים אשדוד" בגוגל. 100% הצלחה.

eboy10

New member
אני מתחיל לחשוב שפולגת משלמים לך על זה...../images/Emo8.gif

אני מוכנה לקבל תשלום בז'קטים ../images/Emo6.gif

וברוח זו, למה, לכל הרוחות, הם הפסיקו להביא את הליין לנשים? עכשיו אין לי בכלל מקום להשיג בו ז'קטים לטעמי

eboy10

New member
מצאת לך פורום להתבכיין בו על חוסר מבחר../images/Emo6.gif

מה עם קו הנוער-בנים של זארה? אני מידה 36 ומסתבר שאני לא מספיק 'מלא' בשביל ללבוש זארה בארץ

אצלכם בכלל המעיינות יבשים

באופנת גברים ובמידות גדולות (גם לנשים) יבש לגמרי. אולי H&M וגאפ יעשו טוב לגברים באזור המרכז. המידות הגדולות ימשיכו להסתובב בעולם כשמה שיש עבורן זה משמין לי ועונות. עכשיו אני לא מידה גדולה (42 ככה), ועדיין משום מה במידה שלי לא משאירים מספיק מקום לפרונט בז'קטים. אני קונה ז'קט בידיעה ברורה שהוא לא ייסגר בחלק הקדמי. אני לא חריגה עם הציצי, היה כדאי לקחת את זה בחשבון כשמעצבים ז'קט לאישה, לא?

eboy10

New member
כרגע הבעיה היא לא המידות הגדולות, אלא המידות

הקטנות, התכוונתי מידה 36/26, כן? אני קטן מידיי בשביל זארה מן.
ואני מקווה שאני לא אהיה קטן מידיי בשביל H&M כי זה באמת יהיה מבאס. בקשר למידות גדולות ופרופורציה - מספיק פעמים נכחתי בקניות של בנות/נשים כדי לראות שאין שום היגיון ופרופורציה. בנות פרופורציונליות לגמריי מודדות מכנס שבירכיים מתאים להן אבל בישבן או בהיקף יש אקסטרה בד
או מכנסיים שצמודים בשוקיים אבל רופפים בירכיים (אני יודע שיש גזרה כזאת, המכנסיים לא נועדו לה). ואפילו חולצות ששופעות ורזות לא הצליחו למלא אבל בבטן הן התפוצצו עליהן. הייתכן שהרשתות לא עדכנו את המעצבים שלהן ש-90,60,90 היא מידה כמעט בלתי אפשרית פיזית?

שתי אפשרויות : חנות לאפנוענים או רשת פולגת...

מעיל עור מחזיק לפחות 10 שנים כך שכדאי לך לקנות אותו בפולגת - ששם יש לך אנשי מקצוע שיכולים להתאים לך מעיל לצרכיך. במיוחד אם הטעם שלך ישתנה בעתיד ותרצה את המעיל להופעה מיצגת ( ולא איזה מעיל אופנוען ) באירוע מכובד -מעיל שחור קלאסי זה יתאים לך בהרבה יותר. גיל.

למעלה