מעיל סקי

arieluri

New member
מעיל סקי

http://www.onboard.co.il/product.asp?itemId=760

מה אתם אומרים על המעיל הזה? אני יודע שיש יותר יקרים ויותר טובים, השאלה שלי היא אם הוא שווה את המחיר שלו...

הוא מתאים גם לגולשי סנובורד? הבנתי שמעילי סנובורד יותר רחבים וגמישים

אשמח לשמוע עוד הצעות למעילים בסביבות 900 ש"ח

THESC

New member
הקטלוג שלהם לא עדכני

אתה בטוח שיש להם במלאי או רק לפי האתר?
המעיל עצמו נראה טוב, אבל לא מפורט לגבי רמת החימום שלו.
דרך אגב, 900 ש"ח זה לא מחיר זול למעיל, אתה אמור לקנות בסכום הזה מעיל מצויין.

ברור ! זה מעיל של רייד סנובורד 10 אלף מ

דגם 2013 ,מעיל פצצה, אבל יש עוד כמה אפילו טובים יותר בעוד 100 שח

arieluri

New member
אין ספק

שזה מעיל מעולה!

אבל זה לא אובייקטיבי כשאתה אומר את זה

shac

New member
מעילים

אישית אני עם מעיל 'מתפרק' ואני מאוד אוהב את הקונספט:
פנימית wind-block - לא פליז שגרתי אלא שכבה דקה יחסית של פליז עם סוג של ניילון (החומר החיצוני של כל המעילים), וככה גם חם ונעים וגם הרוח לא מפריעה. שים לב שלפעמים שמים פליז 'רגיל' בתור פנימית ולדעתי סתם חבל על הכסף - אפשר להחליף את זה בסווצ'ר מיקרופליז ולא צריך יותר. הבעיה היא שפליז נרטב מגשם/שלג/זיעה, והחומר הזה - לא.
השכבה החיצונית אצלי גם דקה, שוב שילוב של פליז מבפנים והניילון הזה בחוץ.
שלי salomon, עלה באחד הסיילים שנה שעברה כ-1100 שקל עם שלט מאיר עיניים של 50% הנחה, שאני ארגיש טוב שאיזה מישהו אולי קנה אותו בכפול.
יש גם דגם כזה לקולומביה, ומניח שלחברות נוספות.
אם אתה עושה סנובורד - תוודא שיש 'חצאית' עם גומי טוב שתופסת אותך באזור המותניים, מונע מהשלג להיכנס בהתרסקויות ובכלל שומר על המעיל צמוד ומונע כניסת רוח ואוויר מלמטה. במיוחד אם אתה מתחיל, אבל גם אם לא. שבוע, כולם מתישהוא נופלים ומתגלגלים וזה חלק מהעסק :)
מה עוד? שיהיה אטום כמה שיותר, שלל כיסים - כל המרבה משובח, לסקיפס, סלולארי, מברגון, חטיף, וכמובן לפלאסק. תענוג.

pakoga

New member
מעיל 20000 מ"מ באופפיסט ב600 ש"ח!!!

אני לא יודע אם יש עוד ובמידה שלך, אבל יש שם קרוסלה של סיילים וקניתי שם מעיל אשששש במבצע מטורף!!

OnBoard

New member
מעיל מצויין

אני כמובן לא אוביקטיבי, אבל המעיל הזה מעולה. 12000 אלף מ"מ אטימות, 10,000 נושם. אתה לא מתפשר פה בכלום.
לא פחות טוב מהמעילים שהציעו לך ב 1000 ויותר. בהתחייבות!
LIGHT - חברה אוסטרית, מתמחה בביגוד סנובורד איכותי.

מעבר לכל זה - יש לך עכשיו קופון ב BUY2 - שווי 100 ש"ח ב 50 ש"ח שמאפשר לך לקנות את המעיל בחצי מחיר.

המעיל הוא מעונה קודמת (2102) - אבל אין הבדל בין אטימות של 2012 לאטימות של 2013 :)

כמובן, שאם אתה מרגיש רצון עז לבזבז יותר, אתה יכול....... להוסיף מכנס

arieluri

New member
קופונים

בקשר לקופונים - אפשר לבוא לחנות ולרכוש אותם שם, או שחייבים לרכוש אותם כבר בבית, באינטרנט?

alien life form

New member
לא, אתה חייב לקנות הקופונים באינטרנט

והם נמכרים רק יום אחד (או עד סוף השבת, לא זוכר). אז אם אתה מעוניין תקנה מהר.

לפני מה שהבנתי בקריאה מהירה, אפשר לחבר כמה קופונים שרוצים ולהגיע למלוא מחיר המעיל בקופונים שזה מבצע שווה.

למעלה