מעיל סקי ל"אביב"

YUVAL005

New member
מעיל סקי ל"אביב"

מחפש סוג של מעיל סקי "לאביב",

קצת קשה לי להסביר למדויק, אבל מי משמכיר או שיש לו סוג של מעיל בטוח יוכל לעזור.

בגדול לא מדובר במעיל הקלאסי,וגם לא מדובר על שכבה השנייה (מיקרו-פליז), אלא סוג של מעיל יותר צמוד לגוף וכאשר נוגעים בו יש הרגשה שנועים בסוג של חליפת גלישה/צלילה.

פשוט השנה באתרי הסקי שהיתי, מצאתי רק דגמים מאוד פשוטים (ללא כל-מני "פיצ'רים") וללא שם מותג (כך שלא היתי יכול אפילו לחפש ברשת דגמים "יוקרתים" יותר).

לכן אשמח לקבל מידע על שם מותג או דגמים,

Snow Fiend

New member
עבור סקי\סנובורד זה חסר תועלת

היום הביגוד התקדם, יכולות הנידוף השתפרו מאוד ביחס לאטימות .

בתנאי אביב יש כמה אפשרויות אידיאליות
א. לגלוש רק עם סווצ'רט או פליז .
ב. מעיל SHELL או סופטשל ללא כל שכבת בידוד , ומתחת טישרט . בעיקר מתאים לימים שהשלג סלאשי ומלא מים, או שיורד גשם \ נרטבים.

לביגוד צמוד כמו שאתה מתאר אין כמעט שום יתרון רצוי לתנאים אביביים, ולכן לא תראה אף אחד גולש ככה .
ביגוד כזה יעיל בעיקר לפעילות גופנית מתונה \ סטטית , בה צריך לשמור מפני איבוד חום גוף לסביבה.

dfl

New member
להבנתי הוא פשוט תיאר SoftShell

הם בדרך כלל יותר צמודים ממעילי סקי/סנובורד. התחושה שהבחור תיאר בהודעת הפתיחה, מגע של "חליפת צלילה", מתייחסת לטקסטורה של הבד החיצוני ולא למידת ההיצמדות לגוף.

יש SoftShells נהדרים של כל המותגים הגדולים וגם של חברות קטנות יותר. אני לא רואה תועלת בהמלצה על אחד מסוים כי זה מסוג הבגדים שחייבים למדוד לפני קניה. סופטשל יכול להיראות מגוחך על אדם אחד וסופר-אלגנטי על אחר בגלל הצורה שהבד נצמד לגוף, האופן שהבגד מגיב להרמת ידיים ועוד.

לגבי מחירים, הטווח גדול מאד. בארץ אפשר בקלות להגיע ל-700-800 ש"ח ליחידה, או סביב ה-500 במבצע. בנסיעה שלי לאנדורה לפני חודש היו כאלה במחירים מצחיקים (30-80 יורו) בכל החנויות, התחדשתי באחד מתוצרת סלומון.

YUVAL005

New member
מחלק מהמונות שראיתי, ניראה לי זה הכיוון

כמו שרשמתי מדובר במעיל למזג אוויר יותר חם, כאשר הפער בין תחילת היום לצהריים עולה מ 1- מעלות ומגיע למעל אזורים של 12+ דבר שיוצר "סלאשי"

בנושא כמה שהוא צמוד לגוף--DFL הבין אותי כי אכן לא ניתן לגלוש עם מעיל צמוד לגוף.

ממליצה על הספיישל בלנד של רובי

קניתי בשלהי העונה והיתה לי אחלה חופשה איתו (מרץ). נוח, מבודד מצוין ומקסים. קיבל מלא מחמאות

למעלה