מעיל:חברת SPOOL

RNHFVI

New member
מעיל:חברת SPOOL

החברה הזאת ידועה? היא איכותית? אשמח לקבל המלצות

dblast

New member
../images/Emo45.gif גם לי יש ומרוצה

המעיל מאוורר ונוח לי. וגם המחיר ללא תחרות דבר עם משה "גיקסר" מקולבוטקס

shayvilk

New member
גם אני בעל המעיל המדובר

המעיל חדש אצלי אני מרוצה בינתיים. וכרגיל נקנה אצל ג'קסר... מומלץ בחום

מעיל הקיץ של Spool...

יושב נהדר על הגוף. נוח. ממוגן לא רע בכלל.... בכל אלו משתווה ואף עדיף על הלרט... הלרט מאוורר יותר. ביום נתון, רכבתי עם שניהם מסלול דומה... ההבדל מורגש. לי גם חסר בספול את הכיסון לטלפון והכיסון למפתחות בשרוול, שיש בלרט.

bugs bunny

New member
אני לובש מעיל כזה

נכנס הרבה אוויר דרכו, מאוד נעים ולא כל כך חם איתו. אני מרוצה מאוד. מה המחיר שביקשו ממך?

RNHFVI

New member
דגם המעיל (אשמח לעוד המלצות)

ראיתי את המעיל באתר MOTO DEPOT המעיל הוא מדגםSPOOL TAG-1 U ומחירו 980 ש"ח. מה אתם אומרים ,מחיר סביר? האם יתאים גם לקיץ?

nir547

New member
זה מעיל חורף.

בתוך חצי שעה של רכיבה איתו תהפוך לקבב.

dudmel

New member
המעיל ב980 זה לחורף. נקודה.

קניתי לפני חודש באופנועית את המעיל הזה לחורף ומעיל רשת לקיץ גם של ספול בגזרה כמעט זהה. מאוד מרוצה מהרשת. מאוורר מאוד נוח ונעים. עם מעיל החורף מן הסתם עוד לא יצא לי לרכב. הם מוכרים את שניהם ביחד ב1200 ש"ח. ברור שיש בשוק מעילים יותר טובים, אבל יחסית למחיר זאת עסקה טובה מאוד.

nir547

New member
מעיל נוח ומאוד מאוורר, בדיוק -

במקומות הנכונים. ממליץ ב"חום".

mirazh

New member
מעיל של LARET

שחור עם סמל אדום של לארט. נמכר ברוב המקומות בסביביות 1400 ש"ח. גם מעיל קיץ ויש פנימית מתחברת לחורף. יש המלצות, מישהו משתמש בכזה? חסרונות? תודה.

סוקי2

New member
בתור אחת שעברה עם המעיל הנ"ל תאונה

שבוע שעבר,אני יכולה רק להודות לו (ולמזל שלא עלתה עליי מכונית).העיפו אותי מהקטנוע ואין לי מושג כמה החלקתי על הכביש ורק לפי הסימנים על המעיל הבנתי איך נפלתי וכמובן גם אחרי הכחולים שצצו אחר כך. בזכותו אני בלי שיפשופים והמגנים שבו בהחלט הגנו עליי במיוחד בכתף. המעיל נותר משופשף קצת אבל עדיין תקין לשימוש. אני רוצה רק לציין שאני רואה איך כולם רוכבים מסביבי בלי מיגון בכלל - גופיה,מכנס קצר וכפכפים (ולא כדאי שאני אגיד מה אני חושבת על החצי קסדה..) ואני לא מבינה איך הם לא מפחדים! אם אני הייתי לבושה ככה אני לא רוצה לדעת מה היה המצב שלי כרגע.. mirazh,אם הכוונה באמת למעיל הנ"ל אני קניתי אותו ב-850 ולא 1400 שקל.

שחרלרט

New member
הדגם הנ"ל קלאסיק עולה 990 ש"ח.

קנית אותו במחיר מצויין,את מוזמנת לעבור דרכינו אולי אפשר לתקן אותו.

שחרלרט

New member
תיקון מחירים

מעיל רב עונתי של לרט מתחיל מ990-1400 תלוי בדגם. מעיל קיץ 585 ש"ח.

leeleeann

New member
גם אני: מעיל קיץ של Joe Rocket

אמנם כבר קניתי אותו והוא בדרך אלי, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שמכיר את המעיל הזה או את החברה הזו:

leeleeann

New member
והפרטים:

Brand: JOE ROCKET Model: LOTUS-WOMENS TEXTILE JACKET Color: SKY BLUE Size: XS RT 400 nylon shell C.E. rated protectors in shoulders and elbows Removable spine pad with pocket for optional C.E. spine protector Variable Flow ventilation system Removable insulated vest liner Twin zipper hip adjuster "8" rear zipper for pant attachment" Reflective stripe

RNHFVI

New member
קצת מבולבל בבקשה עוד קצת עזרה

מה שהבנתי זה שאני צריך לקנות שני מעילים ולא יכול להסתפק באחד.הבנתי נכון?יש לי תקציב של 1000 שקלים יש למשהו המלצות מה לקנות?איזה חברה\דגם? כמו כן כמה עולה המעיל של הבחורה המכונה סוקי 2 ?ואיפה אפשר לקנות אותו? אשמח לפירוט ולקישורים ("נפלתי" בקנית קסדה הפעם רוצה להיות מרוצה) תודה אחים גיבורים

למעלה