מעיל ומכנס סקי

blizzrael30

New member
מעיל ומכנס סקי

אהלן
לפני שנה עשיתי שבוע סנובורד (בבנסקו), השנה עשיתי שבוע סקי (ואל טורנס), ככה שאני לא סגור לגמרי אם שנה הבאה אעשה את הראשון או השני..
אני מתלבט איזה חליפת סקי לקנות, ראיתי באמזון את המעיל והמכנס האלה:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KMVB4N4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GT4MQIK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

ביקורות טובות, מחיר סבבה, אני מפספס משהו או ששווה לקנות?
ציינתי את נושא הסנובורד/סקי בהתחלה כי הבנתי שציוד סקי הוא עדין יותר מסנובורד(נופלים הרבה פחות) ולכן אם אחליט לעשות איתו סנובורד אני לא רוצה שהוא ייקרע לי ולא יחזיק מעמד..

תודה מראש

אולי פספסתי אבל לא רואה מפרט טכני

מה האטימות ומה הנשימה? לפחות במכנסיים האיטום זה משהו קריטי בעיניי.

באופן כללי היו פה בפורום כבר דיונים על המעילים של קולומביה וחוות הדעת היו חיוביות. לא זוכר לאיזה דגמים התייחסו כי יש לקולומביה כמה רמות של איכות, והמחיר בהתאם.

לגבי המחיר, קח בחשבון שאם תזמין בדואר לארץ, יוסיפו לך 17% מע"מ.

דבר אחרון, אולי בחנות של קולומביה באיירפורט סיטי מחזיקים מעילים בתצוגה גם בעונה הזאת. כדאי לך לתת קפיצה למדוד להתרשם לפחות מהמידות שלהם. שלא תצטרך להחזיר או למכור בהפסד רק כי המידה לא תואמת.

נפתלי99

New member
קולומביה = מצויין

עזוב את כל החוכמות של מילימטרים ואטימה וכו'
&nbsp
אני כבר גולש די ותיק, ומאחורי כבר שלוש חליפות סקי שיצאו לגמלאות, ובקיץ שעבר קניתי מעיל ומכנסים של קולומביה באאוטלט בארה"ב, וגלשתי איתם בפברואר האחרון.
&nbsp
לא הרגשתי חום בימים הטמפרטורה עלתה מעל האפס, ולא הרגשתי קור ביומיים הסוערים שהיו לנו בואל תורנס, עם רוחות מטורפות ושלג שהוטח לפנים.
&nbsp
בידוד מוחלט!
&nbsp
כן ממליץ למדוד מראש את הדגם בחנות בארץ, כי לקולומביה יש הרבה מאוד דגמים וצריך לוודא שהדגם שבחרת נוח לך, ואז תזמין בחו"ל במקום במחירים הלא שפויים שמבקשים בחנויות המותגים בארץ.

blizzrael30

New member
תודה

תודה על התגובות, באופן מפתיע גם באתר של קולומביה בעמוד של המכנס והמעיל אין פירוט של האטימות והנשימה... מוזר.
רעיון טוב לגבי החנות של קולומביה- אקפוץ לבדוק. זאת חנות עודפים? יש עוד חנויות/חברות עם מוצרים איכותיים ומומלצים או דילים משתלמים שאתם יודעים עליהם כרגע?
הטיול שעשינו השנה לואל טורנס היה הראשון של זוגתי, קנינו לה בחנות OFFPIST חליפת סנובורד(למרות שהיא עושה סקי) של HorseFeather- קצת יקרה אבל ממש טובה!

I Gabe

New member
הם לא מפרסמים נתוני איטום/נשימה

חלק מהמדיניות.
בסדרות היקרות יש להם חומר משלהם, דמוי גור טקס, עם ביצועים כמעט באותה רמה.
אישית אני קונה הרבה דברים שלהם. הנעליים שלהם מצויינות אבל זה לא מעניין אותך. פליס הם בסדר. יש לי וסט בלי שרוולים שאני מאד מרוצה. מעיל בינוני מינוס. באופן כללי, פרט לנעליים, כל מה שThe North Face עושים הוא יותר איכותי מקולומביה. דברים טובים אני מעדיף לקנות TNF.

למעלה