מעיל דיינס...

FlashV5

New member
מעיל דיינס...

יש לי את מעיל הקורדורה הכחול של דיינס. האם אפשר לכבס אותו? או בכלל המלצות על שיטות ניקוי למעיל קורדורה. בנוסך יש לי קסדה של NOLAN ורציתי לנקות את פנים הקסדה. מה מומלץ לעשות (ריפוד לא פריק)? תודה מראש.

erlich

New member
איך מכבסים קסדה?

ועל מה אתם ממליצים? הסיפור כזה: טסט - יש. החלטה לקנות - יש. עם מי ללכת לקנות - יש (ותודה לאבי!:), איפה לקנות - יש. חסר: החלטה סופית איפה לעשות ביטוח - דנאור בשינקין נתנו לי את ההצעה הכי טובה עד עכשיו, 3255 חובה + 530 צד ג'. אם יש לכם משהו טוב יותר *בבקשה* שתפו. מיגון. מישהו מהיחידה שלי שהתשחרר (רכב על ב.מ.ו 650 שעומד למכירה בימים אלו ממש, אם מישהו מחפש אני אקשר, לפי מה שאני יודע, האופנוע במצב טוב) וטס לחו"ל השאיר את האביזרים שלו אצל אימא שלו והיא מוכרת. היא מוכרת שתי קסדות ZF7 של HJC. שתיהן במצב טוב והן נוחות לי ללבישה על הראש. חדשה כזו עולה 580 שקל, ואני חושב שאולי אצליח להוריד את המחיר, אם לא, אקנה חדשה. אם יש המלצות לקסדות טובות כמוה, במחיר שלא יותר מ 550 שקל, אני אשמח לשמוע :) למה מעילים זה דבר כ"כ יקר?!?! אגב, היא גם מוכרת מעיל עור מתוצרת RON ב 350 שקל - שווה? אז במצב שהחלטתי לקנות ממנה את הקסדה (או קסדות), איך אתם מציעים לשטוף ולנקות אותן? כולם צוחקים עלי כשאני מבקש שרשרת ל MZ. למה?
ארז.

באבא2000

New member
על איזה כלי אתה הולך?

באמת משהו מגדליה? תתחדש גבר. איך שנהיה חמים אנחנו יוצאים כולנו למסע MZ ברחבי גבעתיים. חוץ מזה שאם אמרת שאתה חייל משוחרר, אתה לא צריך שרשרת לאופנוע. אתה יכול להשתמש בשרשרת של הדיסקית

erlich

New member
כן.

החלטתי שבאמת משהו מגדליה. האחריות חשובה לי מאוד, אז כנראה שאני אלך על זה. בנוגע למסע MZ... לא חבל על האוויר בתל אביב? הוא ממילא מזוהם, ועוד מעט גם יהיו נבגים ביולוגים בכל האזור, אנחנו צריכים להוסיף עוד טונות של עשן דו פעימתי?
מי אמר איך מכבסים קסדה ולא קיבל? ארז.

באבא2000

New member
אם השקעת כלכך הרבה באופנוע...

תן עוד כמה גרושים ותקנה קסדה חדשה. אגב, לפני שאתה סוגר על ביטוח, תעשה השוואה מול ביטוח ישיר 5555555. שתקבל פרופורציה למחיר

ספידרס

New member
הצעת כביסה

בכיור מים פושרים לשפשף עם שמפו ולשטוף עד שהמים היוצאים נקיים ולא שחורים לייבש רק באוויר פתוח ( לא עם פן ניסיתי והדבקים נמסו לי פעם בקסדה הישנה ) + פטנט חתיכת צמר גפן קטנטנה טבולה באפטרשייב - לדחוף מתחת לריפוד "עובד 10" היתה בפורום הצעה לקסדה של AGV נדמה לי (במכירות שהם מארגנים ) במחיר קרוב למה שאתה מחפש - נסה לשאול את כרובי או דפדף אחורה אם זה אפשרי .

Tazz

Active member
נחסוך לו את המאמץ

agv gp-1 600/560 ש"ח לקסדה בצביעה החלקה/מקושקשת בהתאם באבזריון אם כבר מדברים על הקסדה הזאת למישהו במקרה יש אותה ויכול להגיד איך היא? או להציע חלופות יותר טובות בערך בטווח מחירים הזה

erlich

New member
השוואה בין

HJC ZF7 ל AGV GP1... יש סיכוי שתיתנו איזה משהו? :) ארז. נ.ב. אגב, ההיא שמוכרת את ה HJC מוכרת כל אחת במחיר של 350, ואני מניח שאוכל לקבל במחיר זול יותר. למרות שבאמת 200 שקל לכאן או לכאן זה לא משנה ועדיף לי חדשה אלא אם היא תוריד בצורה משמעותית את שתי הקסדות...

Tazz

Active member
תשובה חלקית

בנוגע לניקוי של מעיל קורדורה לי נאמר (שאלתי באופנועית לגבי מעיל של ספייק) שאסור לכבס אותו במכונה, רק כביסה ביד כאשר קודם כל להפריד בן המעיל לביטנה וגם אז לא לשפשף בד בבד ורק עם הידים בנוגע לקסדה נדמה לי שיש תרסיסים שקונים במיוחד למטרה זאת אם לא עזרתי לפחות הקפצתי לך את השאלה...

ofnik

New member
גם לי נאמר שאסור לכבס קורדורה

במכונה- אז שלחתי לניקוי יבש אבל לאחר תגובה מלומדת של אלפרד שמסתפק בכיבוס במכונה ניסיתי גם- והשתכנעתי אין שום בעיה- פרק את כל הבטנות והמיגונים -וכבס מחזור קצר במיים פושרים עובד במעיל של ספייק לגבי הקסדה-היה שרשור בנושא לא מזמן ( כל טענה על השחתת המוצר-נא להפנות לאלפרד )

alfred

New member
אלפרד מתנער מאחריות...

אופניק מוזמן לחזור, לפיכך, לכיבוס ידני. אלפרד מכבס את מעיליו במכונה. מכאן ועד לראות בכך המלצה, הדרך ארוכה. המעילים הספציפיים של אלפרד, לא נפגעים מכביסה במכונתו הספציפית של אלפרד. אלו העובדות. הפרשנות חופשית.

Great Blue

New member
../images/Emo123.gif האם מזה ניתן להסיק כי אתה

מכבס לספייק את הבגדים !?

ספידרס

New member
כיבוס מעיל

היי V5 יש לי כבר כמה שנים מעיל של ספידי אותו אני מכבס דרך קבע במכונת הכביסה מפרק המיגונים "וזורק" למכונה - יש להקפיד על כביסה בטמפ.קרה ללא סחיטה . תעיף מבט על ההוראות על התגית (רק על הכתוב באנגלית ) כי על הכיתוב בעיברית אני לא סומך !!!!! המעיל יוצא נקי ומריח טוב "אחלה" בהצלחה !!!

C O L T

New member
../images/Emo45.gif לכביסה במכונה

אחרי שנים רבות שהקפדתי ושפשפתי בידיים, גיליתי את נפלאות המכונה. התוצאות טובות בהרבה, ולא נגרם נזק למעיל. קסדה אפשר לנקות, רצוי לא במכונה
, במים פושרים ואבקת כביסה, רצוי המיועדת לכביסה ידנית במים קרים. כל פעם מחליפים מים בכלי, עד שהמיים נקיים, ולבסוף דואגים להוציא את שאריות אבקת הכביסה משם. אני לפעמים משתמש בסבון כלים נוזלי, שנראה לי יעיל יותר, אבל בגדול זה לא מומלץ. ריפודים שאמורים לצאת - רצוי להוציא. כאלה שלא צריכים לצאת - אל תנסה. לבסוף הייבוש - לא בכח, לא עם תנור או שמש חזקה, לתת לקסדה להתייבש לבד, תוך כמה ימים.

bambazetov

New member
רגע רגע רגע...

יש הבדל בין קורדורה אטום למים לקורדורה שלא האם כביסה במכונה לא אמורה להוריד את הציפוי מגן שיש על המעיל

C O L T

New member
גם ככה זה לא מחזיק

ניתן לחדש את העמידות של המעיל למים, שבטח תעלם אחרי הכביסה. מעילים אטומים לרוב מטופלים בחומר מיוחד, וזה לרוב לא מחזיק יותר מעונה אחת, או חצי עונה בשימוש רציני. ישנם מעילים עם שכבת בידוד מיוחד למים, לרוב צמודה לבטנה - הנשלפת. ציפוי כזה לא צריך להפגע, אבל ליתר בטחון - פעל תמיד לפי הוראות היצרן, שלרוב מודפסות אי-שם על המעיל.

עמידי מים ..

הי במבה !!!! גם מעילים עמידי מים כדוגמת ספידי מסדרות OUT 2H ניתן לכבס במכונת כביסה ע"פ ההוראות כביסה מים קרים ,ללא סחיטה וכו ... בעיקרון מדובר בממיברנה נושמת ולא בציפוי כלשהוא לכן היא אינה אמורה להיפגע בכביסה רגילה . שמוליק מאבזריון

FlashV5

New member
ניקוי ועוד?..

בקשר למעיל פחות או יותר הבנתי שאפשר(?) כול עוד מכבסים בעדינות ללא חום. בקסדה כבר פחות ברורה. ב N81 של NOLAN אין שום ריפוד פריק. אז כדי להכניס אותה במלואה למיים? אם נוזל כביסה? תודה מראש על כול העזרה.

כביסה !!!!

שלום 5V ! ניתן ל"כבס" ידנית גם קסדה שריפודיה אינם פריקים - ניתן לשטוף אותה בכיור במים קרים או חמימים בלבד (לא חמים כי אלו עלולים להמיס דבקים בריפודים ) ניתן לשפשף ידנית (נשמע מוכר ?סתאאם ) בשמפו ילדים בעל חומציות נמוכה 5PH או 7 PH ,כך מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי - ולייבש באוויר פתוח בלבד,דגש על אוויר פתוח בלבד . אם תרצה עצות נוספות אשמח לעמוד לרשותך שמוליק מאבזריון

למעלה