מעילים

coolel

New member
מעילים

אין ואאוט במעילים(לגברים), מותגים, חנויות - בקיצור המלצות לאיזה מעילים כן ואיזה לא השנה.... צריך להתחיל להתכונן לחורף

טוב...

אז אני יכול לומר לך מה הולך להיות in השנה... 1. מעילי עור בכל הוריאצות- ארוכים, קצרים, מעילי אופנועים, מעילי bombers (טייסים), צווארונים קלאסיים גדולים- הכי אופנתי מעילי עור שחורים עם הרבה רוכסנים ואבזמים... 2. מעילי צמר- מעילי צמר בכל הצבעים והגזרות 3. מעילי ניילון- מעילי ניילון צבעוניים בצבעים חזקים: כחול, ירוק, צהוב, כתום ואפילו כסף מטאלי. 4. מעילים "מלאכותיים"- עשויים מויניל ו-pvc במגוון צבעים. 5. מעילי "מקטורן"- ג'קטים בגזרת מקטורן (ג'קט טוקסידו) מעור, צמר, סוויד ובד.

../images/Emo6.gif

לא בדיוק... מעילי הציידים מהז'מש ומעילי הבד שהיו אופנתיים עונה קודמת- כבר לא ממש בעונה הזאת...

לא בדיוק..

החורף ישלטו שני זרמים חזקים - שנות ה-60 ושנות ה-80. מדובר לא בשנות ה-60 ההיפיות, סטייל ילדי הפרחים, אלא הגזרה המחוייטת יותר שהלכה אז - חבל שאני לא יכולה להביא תמונות, כדי שהייתם מבינים יותר את הכוונה שלי. בכל אופן, שני הסגנונות שונים מאד ומנוגדים זה לזה, שנות השישים הם יותר בגזרה נקייה, הולכת על צבעי שחור-לבן, וגזרות מרובעות. לעומתה, שנות השמונים הן יותר פרועות, באמת כמו שנזכר כאן מקודם - מעילי אור עם רוכסנים ואבזמים גדולים ומודגשים.. דוגמת המשבצות הסקוטיות מאד הולכת, וכמו-כן חותלות וגרביים גבוהות בצבעים מושגעים.. כאמור, שני הסגנונות שונים מאד זה מזה וקשה לשלב בין שניהם, ולכן מומלץ לבחור מחנה אחד ולהתרכז רק בו. זה הכל בערך...

BustA

New member
את המעילים שלי קניתי בקיץ ../images/Emo3.gif

טוב, לא אני, אבל ההורים שלי הביאו לי מניו יורק.. הביאו לי מעיל עור שחור של DKNY ממש יפה, עם הרבה כיסים ונראה כזה מחויט, ומעיל ספורט אדום של נייקי, גם נחמד.

נכון, אבל לא ממש...

כל מה שאמרת נכון מאוד- אבל בא לידי ביטוי בעיקר באופנת נשים... המעצבים הגדולים של אופנת הגברים עיצבו השנה מעילים לגברים ע"פ 5 המאפיינים שאני אמרתי... אם את רוצה, את יכולה לראות לדוגמה את קולקציות הגברים של דולצ'ה גבאנה, דונה קארן, טום פורד ל"גוצ'י" ועוד...

../images/Emo18.gifטעות!!!../images/Emo18.gif

מעילי העור הקצרים (עד המותניים) ושל האופנוענים ישארו רק של האופנוענים! הם לא יחזרו לאופנה בזמן הקרוב הם נמחקו מהעולם בסוף שנות ה80 וככה הכי טוב מעילי העור היחידים שיהיו אופנתיים כמו כל חורף ב10 שנים האחרונות אלה הארוכים ארוכים סטייל מטריקס. בקשר ל3. מעילי ניילון צבעוניין היו ותמיד יהיו מעילים של ערסים דוחים בייחוד אם הם מתוצרת דיאדורה מעיליי הניילון היחידים שמקרינים קצת אופנתיות אלה הלבנים ואלה בצבע בז'.

אח שלי...

לא יודע מאיפה אתה לוקח אינפורמציה, אבל אתה ממש טועה... תאמין לי... אני יודע על מה אני מדבר....

coolel

New member
מקטורן? מחוייט? אתם רציניים?

אני חולה על הסגנון המחוייט.... אבל אני בספק אם באמת מישהו באיזור שלי ילבש את זה -אם כן אז סבבה - אני חולה על דברים כאלו עור אני לא אוהב כל כך ניילון וכו' אני גם אוהב אז ככה: מאיפה אפשר לקנות אותם? מאיזה מותגים/חברות? כמה בערך אמור לעלות כל סוג(צריך לתכנן כמה כסף לשמור) ותודה רבה על העזרה...

גם אני אוהב ת'סטייל הזה...

אבל אין מצב שאני מוציא עכשיו 1500 ש"ח מינימום על מעיל עור כי אני עכשיו עוד גודל (
) ואני לא יודע איך זה יראה עליי עוד שנה-שנתיים וחבל על הכסף.. לא

coolel

New member
לא דיברתי על עור אלא על המחוייט

והמקטורן - כמה הם אמרוים לעלות ומה לגבי הניילון והמלאכותיים - כמה הם אמורים לעלות?

נו.. למה אתה חושב שהתכוונתי../images/Emo35.gif

בעע
התכוונתי שאני גם אוהב ת'סטייל האלגנטי..(מעילי סטודנטים וכד'..) וגם אני אוהב עור.. אבל בשלב הזה של החיים שלי אין מצב שאני מוציא על מעיל עור 1500+ ש"ח..

אנהלה

New member
שאלה... בזארה 200 שקל מעיל מושלם לחורף ניילוןו ספורטיבי יפה כזה אהבתי אותו בצבע כתום בוהק מה אתם אומרים על זה?

למעלה