מעייני......

hadarosh16

New member
מעייני......

תכנסי בבקשה לכרטיס שלי..... תלכי לפורום שרשום אחרי הפורום הזה(נדמה לי) תקראי את מה שרשמתי.. ואל תכעסי אולי זה יסביר מה קורה לי.....

$ מעיין $

New member
הדרו´ש

הממממ ... ניכנסתי, ושאני אכעס?! על מה בדיוק? ולמה? האמת שניכנסתי ל-2 פורומים שאת משתתפת בהם והצטערתי גם לשמוע על חברתך... ועכשיו אני מבינה מה קורה לך... ואני אנסה לעזור לך... אם רק תתני ... שלך באהבה ע=נ=ק=י=ת מעיין נ.ב אולי ההודעה שהסידרה "יאגו" מתקרבת ובאה... תעודד אותך :) (?)

hadarosh16

New member
אני מקווה שנכנסת גם לשם הראשון...

ובקשר לחברה שלי.... מחר האזכרה... ואולי זה מסביר למה אני נעלמת לכם.. ואולי אני אבין סוף סוף למה רק לך זה אכפת... ולאף אחד לא.. אבל אני לא מתלוננת... לא מתייחסים לא צריך... לא תמיד צריך להתייחס אלי.. ובקשר ליאגו.. אני שמחה שהסדרה מגיעה ומחכה לה כבר חודשיים ואולי יותר.. רק שתגיעה כבר.. שלך אני.

היי הדר

למרות שאני בקושי מכיר אותך (טוב, אני לא מכיר אותך) אבל לי אכפת, אוקיי עכשיו תגידי: "לא אכפת לך, אתה לא מכיר אותי בכלל"... אבל כן אכפת וחוץ מזה גם מעיין לא מכירה אותך(?) ז"א ממש מקרוב, אישית...? או שכן?? בכל אופן אם תצטרכי איזשהוא עזרה או לא יודע מה... אני פה! האומנם לא בפורום הזה אבל פשוט תקראי לי ואני תור שניה בא לעזרתך... קפיש? יופי ותיראי למרות שההודעה לא הייתה מופנת אליי אלה אל מעיין... אבל גם אני ניכנסתי לפורום (סליחה למרות שלא הייתי צריך) ובאמת את ניראת אחת שזקוקה לעזרה, כאילו שיש בתוך איזה מטען כבד שאת צריכה לפרוק אותו מעלייך אבל את לא יודעת איך, איך את תנטרלי את המטען מבלי להתפוצץ?? אולי את זקוקה לחבלן? אז הינה אני מוכן להיות ה-"חבלן" שלך כדי לנטרל את ה"מטען/פצצה"... (אני מקווה שהבנת את המסר)... ושלומי אני מצטער שההודעה בכלל לא קשורה לנושא הפורום אבל הייתי חייב להגיב... שוב סליחה! שלכם באהבה רבה אלעד

hadarosh16

New member
.....

שאני אבין...... קודם תודה על העזרה... וכנראה שאני אזדקק לה בקרוב.. אני שמחה שאתה פה.. והאמת היא שחשבתי ברגע זה.. אז יופי אז עכשיו אני אמורה להגיד שאני מצטערת שכתבתי את ההודעה הזאת? ושהיא צריכה להימחק? בגלל שזה פורום טלנובלות? אני לא חושבת.. חוץ מזה שאנשים אחרים יכולים לחשוב כרגע מה שהם רוצים... ההודעה הזאת נכתבה כי חשבתי שחשוב מאוד שמעייני תבין מה קורה לי.. שתבין למה אני לא כותבת.. ואם זה מפריע למישהו.. אני באמת מצטערת.. אבל אל תימחקו את ההודעה הזאת!!!!! כתבתי אותה כי רציתי! וזהו.. שלכם הדרו´ש.. ושוב...תודה על העזרה כנראה שיש בפנים באמת מטען כבד... וכרגע אני לא חושבת לפרוק אותו... כך שברגעים אלה אני לא זקוקה לעזרה.. ושוב בפעם המיליון וחצי תודה

הדר ...

הממממ... לא אמרתי שאת צריכה עכשיו להתנצל על זה שכתבת את ההודעה הזאת בפורום הזה! חלילה זאת לא הייתה כוונתי.... לעומת זאת אני הייתי אמור להתנצל.... אבל זה לא חשוב כרגע! ובאמת אם את צריכה/מרגישה שאת זקוקה לעזרה... אני פה! anytime אפילו אם אני לא רושם אני נימצא פה ת=מ=י=ד (טוב משתדל
) ושוב אני אומר... אין לך על מה להתנצל... ואל תשכחי - אני פה! שלך ב-
אלעד

למעלה