מעייני!

מעייני!

תודה על התגובות החמות, הרי פרק שלוש. אני לא חושבת שכדאי לפרסם הכל הכל בבת אחת.. אחד אחד.. או ש"תודיעי" לי שקראת (בצירוף ביקורת! חח) ואז אני אולי אפרסם עודה אחד.. פשוט אני לא רוצה שתתרגלי שהם באים אחד אחרי השני, ואז כשיקח לי זמן לכתוב פרק, אז זה יהיה כאילו אני מאחרת בדד ליין או משהו כזה.. @נמעי ($נעמה$)

*maayan*

New member
הם התנשקו!!!!!

יש יש יש! קייבי ומריל יהיו ביחד, הוא נישק אותה, הוא נישק אותה, הוא נישק אותה!. אל תדאגי לא צריך לאשפז אותי אני מודעת לעובדה שזה לא מציאותי תודה את לא רשעה כמו תסריטאי השבט הנחמדים מאוד שלנו מעיין

-TaintedLove-

New member
אוקי....

אין לי ביקורת, רק שאלות. אני לא מכירה את כל שמות של השחקנים!!! מי זאת טוני??? את יכולה לרשום לי מי זה מי? ו.. איזה דמויות מופיעות בסיפור שלך? ז"א, ריאן נשאר, זוט (?) אבל אין סימן לג´ינג´ים... (לא שזה דבר רע......) help?

-TaintedLove-

New member
גם לא ידעתי....

שקוראים לה אנטוניה..... *אני בושה בעצמי* בכל מקרה, אני מודעת למגבלותי, וביקשה מכולכם עזרה.... :)

אוי סליחה!

באמת שכחתי לגמרי! הרי:: נסי, ונסה, - אליס ג´ן, ג´ני, ג´ניפר, - אלי (העפתי אותה בפרק שש! חכו וראו!) קיילב זה לקסי כמובן, מריל -אבוני, אה.. טוני -אנטוניה כמו שגל אמרה, טורי זה ויקטוריה, סלין. ריאן זה ריאן (מה לעשות) דניאל זה זוטי, אה.. את רוג´ר וג´ו סתם המצאתי בשביל העלילה... בכלל הכנסתי המון אלמנטים, חלק בדיחות פרטיות וחלק.. נו כשנגיע לזה אני כבר אגיד.. דוויין ובת´, זה די ברור (צמודים..) ג´ייק זה ג´ייקוב, לוק. (אני מתה על קיצורים) ארי´לה זה קייסי! לאורה זה מיי, בטח שכחתי מיליון דמויות, וגל תדאג להזכיר לך אה, ואני מקווה שכולם יודעים מי זה ניק.. ג´יימי ושרה זה קלואי ופטסי, מייק, מייקי, מייקל, זה ג´ק, אה.. זהו בערך @נמי

-TaintedLove-

New member
מספיק להסתכל...

לי בכרטיס ולהבין שאני יודעת טוב מאוד מי זה ניק.... :) :)

למעלה