מעייני חולה

מעייני חולה ../images/Emo7.gif

אתמול אספתי אותה מבית התינוקות והיא בערה מחום. מדדתי לה והיה לה 39 חום למסכנה והיא הייתה כל כך גיבורה וניסתה לצחוק ולחייך למרות ההרגשה המגעילה. נתתי לה פעמיים אתמול נר אקמול, זה הוריד לה את החום לכמה שעות והיום בבוקר היא שוב קצת חמה. יכול להיות שזה בגלל השן שיצאה לפםני כמה ימים? היא גם קצת משתעלת. אוף, איזה באסה.

ayelet i

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif...

עוד אין לי ניסיון בענייני שיניים (למרות שאומרים שיש קשר בין השניים), אבל מאחלת למעיין החלמה מהירה והמון בריאות!

talsh

New member
אוי

אני לא יודעת אם זה קשור עדיין לשיניים, שווה לגשת לרופא ולוודא. בינתיים
והמון איחולי החלמה מהירה.

shirka

New member
נראה לי שכדאי לגשת לרופא, לא נראה

לי שמשיניים החום עולה כל-כך
...(מסכנונת קטנה) כשלנועה היה חום גבוה הרופא איבחן דלקת אזניים
למזלנו לא היו כאבים בכלל (ולכן גם קישרתי
) תרגישו טוב

קודם כל שולחת איחולים

39 חום שחוזר ועולה כדאי לראות רופא זה לא חום של שיניים לדעתי אלא של דלקת (בהרבה מקרים נגרמת דלקת באוזן גם מהוצאת שינים..) תרגישו טוב

dafgol

New member
החלמה מהירה למעייני

נראה לי שכמו שאר הבנות אמרו - לגשת לרופא. אולי היא מפתחת משו....עם זה גם עם שיעול אני לא מאמינה שיש קשר לשיניים. תרגישו טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!! תעדכני אותנו

מיקגאפ

New member
קודם כל החלמה מהירה למעיין ../images/Emo24.gif

מסכימה עם הבנות שכדאי לגשת לרופא. לנו היה מקרה דומה של חום גבוה במשך כמה ימים. בהתחלה גם אנחנו חשבנו שיניים ובביקור הראשון הרופא לא מצא כלום. רק אחרי יומיים שלושה גילה אודם בגרון ובאחת האוזניים. בקיצור - לבדוק!!! תרגישו טוב,

dafdaf

New member
גם ארד שלי חולה עם חום גבוה ../images/Emo10.gif

כבר יומיים והרופא אמר לחכות עד מחר ונעשה תרבית שתן וספירת דם אני מקווה שהכל בסדר, הוא כזה מסכן
החלמה מהירה למעייני

shirka

New member
../images/Emo10.gif אוי אוי אוי, מה יהיה?../images/Emo4.gif תני לו

נשיקה גדולה ממני, שיהיה בריא הקטנצ'יק (בפקודה!)

וונדי1

New member
אוי איזה באסה... ../images/Emo10.gif , אני מאחלת

לה להבריא במהירות ולהרגיש טוב.

תודה לכולכן יקירות,

אני מנסה נואשות לקחת אותה לרופא, הבעיה היא שכאן בספר, יש מבחר מאד מצומצם של רופאים וגם הם לא מקבלים כל יום, ואפילו רופא אחד שכן מקבל היום, עמוס לגמרי ואין לו תורים יותר. נראה לי שזה ייאלץ לחכות למחר. הלכתי לבקר אותה עכשיו, היא קיבלה שוב חצי נר אקמול וירד לה החום (היה לה 38.2). אני מאד מקווה שהיא תצא מזה במהרה ותשוב להיות המלאכית המתוקה והחייכנית שלי. תודה תודה על האיחולים

שוגי13

New member
אוי, גם לנו היה חום גבוה לפני כשבוע

וכאן השיטה היא "יהיה בסדר"
ולתת אקמול רק כשהחום הוא מעל 39.3
. הבנתי שהקטנטנים מפתחים חום גבוה במהירות, והכי טוב לראות רופא. החלמה מהירה

למעלה