מעט עדכונים מהעיר

Cell313

New member
מעט עדכונים מהעיר

בזמן האחרון לא יוצא לי להסתובב הרבה, מקווה שביום שישי הקרוב אוכל לעדכן אתכם במתרחש בעיר.. מה שהספקתי לקלוטה בשבוע האחרון מבחינת שיפוצים\שדרוגים נתחיל עם הפנינה של פ"ת, רחוב חיים עוזר שכל שבוע אפשר לפתוח אשכול עדכונים עליו, מכיוון שהשיפוץ שם לעולם לא מסתיים.. - בגזרת העמודים עדיין מצפים עמודים בפסיפס ותמונות, כרגע חסרות תמונות ויש "חורים" בחלק מהעמודים. - בניית פסל האמהות בחזית בניין העיריה הסתיימה, יש שם מזרקה יפה, אבני פסיפס ותאורה בלילה, שווה לראות. - בעניין הכיכר הגרנדיוזית, כרגע עדיין עובדים עליה במרץ, אני מאמין שתוך כחודש הקטע יסתיים ונראה כיכר גדולה ומושקעת (אם כי רבים חושבים שתהיה סתם מפלצתית ומכוערת, עם הזמן נדע) - מי שהולך שם בשבועות האחרונים רואה שיפור גדול במדרכות, מידי בוקר ב6:00 שאני עובר שם בדרך לתחנה אני רואה את מכונת הניקוי, ובהחלט יש שיפור בנקיונן. - בקרוב יוצב פסל חדש הנקרא "האדם והספר" , לא ידוע עדיין היכן. נעבור לכיכר המייסדים, כמו חיים עוזר, גם כאן החליטו ששוב צריך לשפץ.. מה שעושים כרגע זה הוספת עמודים לכל אורך הכיכר (לא נראים כמו עמודי תאורה, יותר כמו לדגלים או משהו כזה.. נחכה ונראה) מה שעוד קורה זה הקמת במה (כנראה מוצלת) בחלק שקרוב לרחוב שטמפפר, הבמה באה על חשבון דשא( לא טוב) שהיה שם. עוד כשבועיים שלושה נהיה יותר חכמים ונראה מה מכינים שם. לגבי העסקים שנפתחו\שופצו לא הספקתי להתעדכן.. נקווה שעד סוף השבוע אוכל.. היתה שמועה שהעיריה תארגן בחודשי הקיץ כל מיני ירידים בגן המייסדים, אבל הם החליטו לשפץ אותו שוב אחרי שנה של שיפוצים.. חבל. בכל מקרה ממליץ לכולכם לבקר במרכז, בשעות אחה"צ - ערב לא חם ונעים להסתובב. עוד משהו ששמעתי עליו לאחרונה זוהי גיבוש רשימת אתרים לשימור, הבנתי שהרשימה כוללת כמה בניינים ברחוב מוהליבר, חובבי ציון, הברון הירש , פינסקר, ואפילו כמה בניינים בשכונת מחנה יהודה.. אני מקווה שאוכל להשיג את הרשימה ולהביא לכם אותה. שבוע טוב

ראיתי אתמול שבכיכר המייסדים עובדים במרץ

עוד משהו שראיתי וסיקרן אותי לא ממש זוכרת איפה,נדמה לי שלכיוון תחנה מרכזית - יש שם חנות בשיפוצים ועליה שלט "כאן לא יפתח עוד סניףשל ארומה". מודה שאותי הצליחו לסקרן מה כן יהיה שם.

FreakOfNature

New member
קרנף? (זה של אותם בעלים)

אם תיזכרי איפה זה היה אשמח אם תכתבי. תודה.

מנסה לשחזר את המסלול שנסעתי

אני יושבת מול מפה בוואלה ומנסה לזכור די בטוחה שזה היה לכיוון אורלוב / מכבים. אני חושבת שזה מול איפה שפעם הייתה חנות גדולה של ריהוט פלסטיק וכאלו.

Cell313

New member
עדכון מהאיזור

היום ניסיתי להתחקות אחרי המסלול שרוני עברה בו וחיפשתי את החנות שבשיפוצים.. לאחר סיבוב קטן בבר כוכבא ואורלוב, החנות נמצאה בבניין הפינתי בין אורלוב לבין המכבים (לא בניין יפה במיוחד), הנה התמונה לדעתי לא בטוח שזה יהיה מקום של מזון.. נחכה שבוע שבועיים ונראה

למעלה