מעט מתל אביב

עלה13

New member
מדרחוב חדש בהתהוות

רח' שטרן כנראה ימשיך את שד' וושינגטון בפלורנטין כמדרחוב, התוצאה נראית מצויינת

דןמור

New member
רחוב הולנדי, לא מדרחוב

נראה שלא מדובר במדרחוב כי יש סימון ברור לחניות, אלא לרחוב הולנדי.

עלה13

New member
אפשר לומר, אני מאוד מקווה...

שרחוב פלורנטין עצמו יעבור שדרוג בדומה לרחוב שנקין.
התכנון של הרחוב הוא במפלס אחד, כאשר יש חניה רק בצד אחד של הרחוב, לדעתי הוא שונה ממדרחוב קלאסי או רחוב הולנדי קלאסי, בכל אופן הוא מהווה המשך של שד' וושינגטון, מה שנותר להמתין ולראות אך יעוצב רח' אבולעפיה מצידו השני של שד' וושינגטון שהם מדרחוב לכל דבר ולדעתי הצלחה כי אבולעפיה יהיו החיבור של פלורנטין לפארק החורשות והשדרוג מתוכנן השנה לדעתי.

עלה13

New member
מרכז אתגרים..

בפארק הירקון, קטע רמת החייל, מי שמדיע ממליץ לעבור לצד השני של הפארק החלק של בני ברק שנסלל בצמוד לנחל, ההרגשה היא סנטרל פארק

n k

New member
מה אמור להיות שם?

יש לך אגב תמונות מהצד של בני ברק?
והאם פרסמו הדמיות לרחוב איינשטיין?

עלה13

New member
אתגרים פעל עד עתה

בקונטנר בכניסה הראשית לפארק, הפרויקט הזה יהווה בית לאתגרים, בית בהחלט מעוצב ומאתגר שלמעשה יגדיל את טווח האימון והריכבה לאורך גדת נחל הירקון מרמת החייל לנמל תל אביב ונמל יפו, העיצוב של המבנה ראוי, מה בדיוק יכללו קבוצת המבנים, אני מניח לאיכסון האופניים היחודיים, חדרי הלבשה, חדרי עיון ופגישות, משרד, בתכלב כאשר יהיה איכלוס אפשר יהיה לדעת, אני מתכוון לצלם ולהעלות לבלוג.
לגבי החלק של בני ברק עדיין לא הייתי, מקווה שאהיה בקרוב ואצלם.
לגבי אינשטיין בזמן תל אביב ישנה הדמיה של איש החלקים של השדרה וזה נראה נהדר, אני לא יודע מה לוחות הזמנים, אני מאמין שיש הדמיות בתוכנית המתאר, נסה לחפש בגוגל.

עלה13

New member
התקדמות בבניית עיר מעונות נהסטודנטים...

באוניברסיטת תל אביב

עלה13

New member
אינשטיין יהפך לשדרה....

מהים לאוניברסיטה, העבודות החלו, חלק גדול ממנה יהיה עם חזית מסחרית, אני מניח שמדובר בפרויקט עם שתי שלבים, החלק המערבי לא יוכל להיפתח כל עוד שדה דב פעיל, קראתי בזמן תל אביב, נאמר שם גם שהוא ימשיך דרך האוניברסיטה ויכלול גשר מעל איילון

רחוב איינשטיין יהיה רחוב מסחרי

אחרי שתצא לפועל תוכנית פינוי-בינוי
שבהם אמורים להיהרס השיכונים המכוערים שנימצאים כיום ברחוב .

מה אמור להיות אחר כך .......................

שאלה נוספת

מה קורה לגבי תוכנית פינוי-בינוי
בשיכון פועלי נמל תל אביב
בקטע של רחוב אבן גבירול
מרחוב נורדאו עד לגשר הירקון

הבניינים שם אמורים להיהרס .......

עלה13

New member
אני לא יודע מעבר לכך...

שהרחוב מתוכנן להיות שדרה לכל אורכו, אני מניח שקטע שדה דב יפתח לציבור עם המעבר של שדה דב, סגרתו או שינוי בתוואי ומעבר לכך שיש קטעים שהן בעבודה, צריך לזכור שמדובר בתוכנית נתאר שעם אם היא בגדר סטאטוטורית (חוקית) סיומה יכול להערך עד 2025, באותה מידה להתבצע מיידית.

למעלה