מעטפות יום ראשון,

astrok

New member
מעטפות יום ראשון,

חלקן קיבלתי מדורון, שהיו לי כפולות - כל מי שמעוניין להחליף, שיכתוב: 1954: דאר אוויר 350 57: בטחון ישראל 57: בצלאל 57: יום העצמאות 57: מועדים תשי"ח 58: יום העצמאות 58: נוער יהודי 58: זכויות האדם 59: שלום עליכם 59: יובל ת"א 59: יום העצמאות 59: 10 שנות תעופה 59: בן יהודה 62: שואה 68: יצוא: (0.40, 0.50),(0.80), (1.50) 68: מאפו 71: מנוף ארצנו (נגב) 74: אדריכלות (0.25, 1.45) 78: יום הזכרון 1978 (שלושה בולים שמאליים עם שובל) 78: רווחה 78: מגבית יהודית מי שמעוניין באחת או יותר מהנ"ל, שיכתוב לי במסרים ונסגור עיסקה. תמיר.

galcool

New member
תמיר,

שמור לי כמה שיותר מהמעטפות (כולן?). יש לי בולי שלל בולי חלל להציע לך. נדבר בבית ספר.

astrok

New member
אוקיי! תקבל גם את אריסטו,

ואת תבול, ואת כל מה שהכנתי לך. אנחנו חייבים להיפגש... תמיר.

meytar

New member
סתם באותו הקשר, של המעטפות

יום ראשון. לפני שהתחלתי לאסוף בצורה רצינית, חברה של סבתא שלי הביאה לי מעטפת יום ראשון של בול זיכרון של יצחק רבין, וזה נאבד! קולטים, נאבד! אוף אני חייבת למצוא את זה)):

doroni10

New member
תודה, ומה עושים עם מעטפה גדולה מאד

מעטפות יום ראשון עם גליוניות זכרון מהוות לעיתים בעיה באוסף. איך מכניסים אותך אל האלבום?. למזלינו בנויים אלבומים למעטפות (ובכללם גם אלבומי תמונות שניתן להסבם לאלבולים למעטפות יום ראשון) כך שניתן לפרק את האלבום ולהכניס דפים נוספים או לחילופין כאשר מדובר במעטפה גדולה, ניתן לקנות שרוול נילון להכניס את המעטפה פנימה ולסדרה כך שלא תזוז, ואז להוסיף את שרוול הנילון כדף נוסף לאלבום. ומדוע התודה: כאשר נרצח רבין ומספר ימים אחרכך יצא בול הזיכרון, אצתי רצתי אל בית הדאר הקרוב (בית הדאר באוניברסיטת ב"ג) והזמנתי גליון שלם (באריזה מיוחדת) וכן מעטפת יום ראשון ובול בדך מיוחד שיצא. תודה שהזכרת לי שכן שכחתי בכלל על קיומו משום גודלו... דורון,

astrok

New member
מיתר - המעטפה של רבין עולה...

12 ש"ח... כן - 12 ש"ח... מה הבעיה לגשת לחנות בולים ולקנותה, במקום להתרגש כל כך... בכל אופן, אני ממליץ לך להתמקד בתחום בולאי מסויים, כמו מרבית הפורום (אריק- כלבי מזחלות, יואב- ישראל וערב, דורון- נופים ומבנים, אני- ישראל וחלל, גל- ישראל ופילוסופיה, משה- חיות ארקטיות וכו'). כדאי לך, כך תוכלי למקד את האוסף. תמיר.

rachelea

New member
היי, תמיר ומה עם אוסף הבולים שלי?

גם לי אוסף בולים, יפה למדי (תשאל את אריק) של בולי סביבונים, פורפרות וג'ירוסקופים. נא לא להשמיטתי מר/שימת אספני הבולים התמטיים (איך קוראים לזה בעברית? אוסף נושאי?)

astrok

New member
כבר אמרתי...

את מקושרת אצלי אסוציאטיבית לסביבונים... עמך הסליחה, תמיר.

למעלה