מעטפות בולים ...

Mercyful God

New member
מעטפות בולים ...

כשאח שלי היה בן 13 הוא קיבל מסבי אלבומים של מעטפות בולים, והיום הוא העביר לי אותם לאחר 10 שנים שהיו אצלו . הנה סריקה של כמה :

Mercyful God

New member
אחרון , כי לחבר שלי נמאס שאני סורק

ואני חייב להקשיב לו, ביתו - רצונו .

תמיר1991

New member
הראשונה, השנייה והרביעית,

לא ממ נדירות, אבל לא פושטיות. משהו בסגנון 15-25 ש"ח, אולי קצת יותר. השלישית פשוטה במיוחד. מה תרצה עליהן (לא השלישית!)? מה אתה אוסף? אולי נוכל להחליף... תמיר.

Mercyful God

New member
הם לא למכירה ...

סתם העלתי למקרה שהם יעניינו מישהו ... בכל אופן, אם יש איזה מעטפה שאתה תרצה שאני יסרוק, תן את השנה ואני יבדוק אם יש לי .

תמיר1991

New member
לא צריך שתסרוק אם לא נחליף...

חבל... אבל בכל זאת- מה אתה אוסף? תמיר.

Mercyful God

New member
אני אוסף ...

גלויות, ודברים שקשורים למלחמת העולם השניה - בולים, ספרים, חוברות וכדומה . מלכתחילה סרקתי את זה כי מישהו ביקש ממני , מצטער שאין לי מה להציע לך .

תמיר1991

New member
תחום איסוף ממש מעניין!

איך הגעת לנושא הזה? אין הרבה ילדים בגילנו שמתעניינים בזה... ספר לי מעט על כך אם תוכל. תמיר.

תמיר1991

New member
ואגב- יש לך את 2 הגליוניות,

הבול, המעטפה וגיליון ה- 10 המדהימים שיצאו ב- 95? הנה התמונה של הגליונית הראשונה-

תמיר1991

New member
והבול-

יש גיליון 10 מיוחד של הבול הזה, וכשאהיה בחנות הבולים אקנה אותו כמובן. תמיר.

בּני

New member
מישהו יכול להסביר

מה זו המעטפה הזו? ואם למישהו יש כזו - אני אשמח. בני

תמיר1991

New member
מנצל"ש- ניסים: קיבלתי את הבולים,

והם מ ד ה י מ י ם!!! תודה רבה לך! תמיר.

חידה למעטפה מאוד מיוחדת:

כמו שתשימו לב, יש שלושה בולי0ם והדפסה של בול רביעי על המעטפה. בול דואר עברי יצא כבר ב-48. בולי מועדים לשמחה תש"י יצאו ב-20 בספטמבר 1949 המעטפה, על פי החותמת, מנובמבר. אז מה פתאום יש עליה חותמת "יום הופעת הבול"? ומה זה בכלל ההדפס של ציור הגמלים?

Mercyful God

New member
לתמיר ...

בנושא מלחמת העולם הII התעניינתי עוד מגיל יחסית קטן, נראה לי שקיבלתי את זה מאח שלי שמאוד מתעניין בנושא . אבל את האוסף עצמו התחלתי ממש לא מזמן, כי נחשפתי מאוד לתחום האספנות, וכשחשבתי על נושא לאוסף החלטתי שזה יהיה נושא בהחלט מעניין . כרגע האוסף בתולי ומכיל מקבץ קטן של ספרים .

Mercyful God

New member
ו ...

בקשר למעטפות , לא אין לי אותם ... ת'אמת אין לי בולים באוסף בינתיים . אם למישהו יש בולים לאוסף שלי, שיצור קשר ונדון בעסקת החליפין .

python 4

New member
למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר

בולים בנושא מלחמת העולם השנייה? יש לי כמה בולים של גרמניה הנאצית (טפו) עם דיוקנאות של מספר חובבי ציון. לזה אתה מתכוון?

למעלה