מעורב ישראלי - הגלריה

lomas

New member
מעורב ישראלי - הגלריה

שלום לכולם! זהו זה. הצלחתי להעלות קבוצת תמונות ראשונה לגלריה. וכולם מוזמנים לבקר. שתי הערות: א) החלטנו לקרוא לאוסף "מעורב ישראלי" בגלל מישמש החפצים והמסמכים שברשותנו. ב) במהלך משימת התיעוד (במטרה להעלות את הקבצים) כבר התגלו מספר הסתעפויות חדשות שטופלו וסתירות שתוקנו. היה נעים לחלוף מחדש על הדברים בראיה קצת שונה. אנחנו מקווים שתהנו מהמקבץ הראשון ואנו מקווים במהרה להעלות מקבץ חדש. שבת שלום, מאוריסיו

YOSEW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אולה שלום בקרתי בגלריה שלך והנוסטלגיה יפה מאוד, חזק ואמץ שגעון של אוסף . האוספים בפורום ממש נהדרים להתראות והצלחה ואוסף יוסי

בשבילי הגלריה שלך זה

ים של זכרונות
עתוני הקולנוע שהם הרבה לפני שנולדתי מזכירים לי את "עולם הקולנוע" של שנות ה-ששים" הקופסאות עם רקמת משכית זה בכלל המיס אותי, בבת מצווה מילאו אותנו בהן. ועוד דברים שנחמד להיזכר. אגב המונופול אמנם נראה מאוד ישן והוא בטח כזה, אבל לפניו היה "ריכוז" שם אפשר היה לקנות רחובות ומלונות בעזה

lomas

New member
הוספתי תמונות חדשות לגלריה ו....

... תודה לכל המחמאות. במידת מה זה אוסף של הקנייה עצמית של נוסטלגיה על תקופה שלא חייתי בה בארץ, וחלקה בכלל לפני שנולדתי. אבל, בסופו של דבר, אני מתחבר אליו, לא מעט, כשאני מבחין בהתלהבות של בת-זוגתי, בהערות של ידידים, וגם דרך הסיפורים והזכרונות שלהם.

למעלה