מעורבבים- פרק 1!

מעורבבים- פרק 1!

מה קורה כשהדמויות של שכונה, נעלמים, אילת וכפולה נפגשות בסדרה אחת?

אז HOT VOD YOUNG הוציאו את מעורבבים. בואו נראה מה כל הסיפור! ולמה הם גונבים לנו בדיחות!

אל תערבב את המערבבת

אוי, חברתי הטובה תותי והמלכה גאיה. מה דריה עושה אצל השכונקים? הפוך, ספיר ותותי, הפוך! (אגב, מה עם אתרוג?!)
&nbsp
שלוש שניות קודם. כבר צוחקים.
&nbsp
אה. השעה.
&nbsp
מפקדת רעים. יפה. לא ידעתי שרוי שרד את הנפילה ככה... הנה בני. וואו, גאיה לא רעה, וחוץ מזה, מה היא יורדת על ילדים בגילה?! "שישבו בבית, שישחקו במחשב", מר דני הייזנר?! בחייך. אוקיי, אין לי מושג מי זאת נעה והיא גם לא "רעה"... כביכול. טוב, גם גאיה לא, היה מצחיק אם עדי הייתה באה. האמת שאני חושש קצת מקים. הבחורה מפחידה, חבר'ה! גיל 15 והיא כבר יותר משפיעה מנועה! תיזהרו ממנה!
&nbsp
כן, ליאנה, מה את אומרת. רק שלוש. וחכי לפוראבר ונעלמים. את לא מדמיינת, רחלי! ברור שהוא שיקר לך, ממתי את מאמינה שרחלי בכיתה, ויקי?! שמתם לב? הם שלחו את החבר'ה הפחות מוכרים לשכונקים. כרגיל, מצליח מצליח... כן, שיחות סבתא. למה אין מפגש בין בן ומצליח?!
&nbsp
אלו עדן ונתי? אולי תתארחו אצל דורי. בכלל לרחלי יש חיבה לאילתיות. חברים, פה זה החוף של מיקונוס. כלומר, נמרוד וכל החבר'ה... נו... או בוי רק רוצים לרקוד.
&nbsp
לא, היא לא נורמלית. צחוק מרושע זה תמיד נחמד.
&nbsp
אנשים מבינים פה דברים באופן מוזר. הומור עצמי זה טוב! השיחה הנחוצה. עם הסיסמה... מצליח, תזרום. איזה קטע, גם התכנית בטלוויזיה ראתה אותך!
&nbsp
אבל למה שקשוקה, איך אתם יכולים לעשות לי את זה?!
&nbsp
פיתוח של רוי, המצלמה?
&nbsp
צלצול מוזר יש בבית הספר העמק...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
עומרי מגיע!
&nbsp
ליאנה, את שוב מאוהבת במישהו שהוא לא דר!
&nbsp
גם אני פספסתי, בני.
&nbsp
שוב מטה.
&nbsp
ספיישל סביח בטוסטר!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אם היית צופה באינסטה בייב
היית צוחק על קים .. כי היא דמותת מורכבת שם , שהפלילו אותה...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
התפוצצתי מצחוק
רק לי זה מוזר שהשיקו את זב לפני שראינו פריים מאילת ?
אבל דווקא מתבקש שהעלילה תהיה בלבלו במקום , אם כדברא עשו העברת שרביט עם החממה . , למרות שבשביל להגיע לחווף
יופי ליאנה כבר בתור מיטל את מתאהבת בעומר , אחותי את לא כפולה , את שכונה חכי שתהיי יולי ואז תתאהבי ..
&nbsp
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ל0א מכיר את עומר
לא ראיתי אחותי , אז מבחינתי הוא חדש.. מוכר אבל חדש .. בדיוק כמו קים מבחינתך .. דף נקי וחלק..
&nbsp

שיר m

Well-known member
קורע

למעלה