מעוצבנת!!!

מעוצבנת!!! ../images/Emo46.gif

אני ממש מעוצבנת ואני בטוחה שכמעט כולם מרגישם כך. אני כמובן מדברת על זה שבזמן פרק בדוסון או כל סדרה אחרת פתאום מצלצל הטלפון ובקו השני נמצא חבר שלכם.זה פשוט מרתיח אותי. למרות שכולם בכיתה יודעים לא להפריע לי באמצע פרק של דוסון או בנות גילמור או כל דבר אחר הם עדין מתקשרים... ועדין כשאומרים להם בטלפון שאתם עסוקים או שאתם רואים משהו בטלוויזיה הם עדין מדברים וטוחנים לנו במוח (מישהוא בכלל מקשיב???). כאילו הם לא יכלו להתקשר מוקדם יותר או אחרי שיגמר הפרק!!! בבקשה תגיבו אולי לא כולכם מרגישים כך!!! נ.ב- הפרק של אתמול היה מדהים במיוחד עם צארלי
(למי שרואה בנות גילמור אז זה טריסטן)החמוד
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

stardust15

New member
כן נכון זה מזה מעצבן!!!

אתמול דיברתי עם חברות שלי באיי סי קיו, ואז כשיצאתי והלכתי להסתכל דוסון קריק המפגרות האלה התקשרו אלי!!!!!וזה עוד אחרי שבמפורש אמרתי להן לא להתקשר אלי!!!!בגללן פספסתי את כל ההתחלה של הפרק אתמול!!! והקטע עם צ´רלי לא היה משהו,הוא סתם החזיר משהו לג´ן וואו איזה ריגוש!!!!אבל לא חשוב הם השתפרו,התפקיד שלו בפרק הזה היה ממש קצר!!הלוואי שיעיפו אותו לגמרי מהסדרה,מובן שזה לא יקרה כי צריך להיות משהו בינו ובין ג´ואי(פיהוק)ובתור טריסטן הוא נראה טוב יותר כי פה התסרוקת שלו מבחילה,אבל בכל מקום הוא חלאה...

Luthien

New member
את לא היחידה.....

אני ראיתי את הפרק ופתאום מתקשרים אליי ואני אומרת לאותה אחת שאני רואה דוסון, אבל היא ממשיכה לברבר לי במוח! אני מצטערת על זה שלא ניתקתי לה! גרררררר!!!!!!! אוף איתה!!!!!

למעלה