מעוצבן

Emotional Boy

New member
מעוצבן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

יש לי שאלה לבנים שכאן...נכון שקשה למצוא מישהו גברי שיש לו נטייה גם לבנים...?....זה מעצבן אותי זה בדיוק מה שאני מחפש ונמשך ואין כאלה בכלל...אני כבר בכלל מיואש שאני לא אמצא אולי יש כאלה אבל הם רוצים רק מין....וזה מעצבן אותי... מה אתם חושבים על הנושא?...(בנות תביעו גם דיעה...) נראה לי שאני הולך לשנות את הסדר עדיפויות....בנות יהיו במקום הראשון מעכשיו....בנות שולטות

Mis Anna

New member
לא בטוח

יש גם מהסוג שאתה מחפש הבנים שפה דיי גבריים אולי תנסה את מזלך

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאהמ,

אכן קשה למצוא גבר גברי שלא מחפש רק סקס אני מצאתי
אל תחפשו זה יבוא
.

ForbiddenSoul

New member
בטח!

תתן לו את המקום הכי גרוע שיש, או אולי עדיף כבר www.badboys.co.il מתן

rotemotek1988

New member
לדעתי תפוס לך בוצ'ה חחח

גם גברית גם אישה כל מה שאתה צריך זה כמו שאני אוהבת הכי גבר נשי

MTV100

New member
בת גברית.

אני אישית לא יכול להסתדר עם כאלה, ויש לי אחת בכיתה כזו.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלך למשחקים של ביתר ../images/Emo6.gif.

רובם שם כאלה
והם גם מזיעים
.

יש הרבה גברים בים....

*או בכלל...:) להרבה אנשים קשה למצוא את הבן זוג שהם נמשכיםא ליו גם כאלה שהם סטרייטים...בסופו של דבר כל אחד מוצא את מה שהוא מחפש זה רק עניין שם זמן בהצלחה

על מה בדיוק מעוצבן??

יש גם נשים/גברים סטרייטים שלא מוצאים שנים ולהם< לעומתך> אין לפעמים את היכולת להתנסות גם עם בן המין השני בינתיים תנסה להנות משני העולמות בלי לחץ.. לאט לאט זה יגיע שלא תחכה לזה

tryme 2 m

New member
פךךךך...ברור.

הרי ברור שגבר שנמשך גם לבנים...מחפש מין בעיקר. הרגש שמור לנשים. זה דרכו של עולם.

geshem2

New member
המפףף

לא נכון זה סתם מדכא לעשות הכללות כאלה הומואים = קשר שמבוסס על סקס לסביות = קשר עם רגש וילדים סטרייטים = נישואים ילדים, אתה תחליף לו, אני החלפתי לו אתמול, את לא מבינה - היא כלום בשבילי, למה אבא שלך לא אומר מילה טובה על הסלון החדש אה, והיי ד"א

נו, כולם הומואים../images/Emo3.gif

אני מעולם לא הייתי עם בן, אבל מעולם לא תיארתי לעצמי אדם שרירן בשם Hulk שאוהב גברים. בדרך כלל הטיפוס הזה אוהב להכות גברים בשביל הנשים שלהם

למעלה