מעוף

מעוף

מעוף. ממריאה ונוגעת בשמי המחר ונרגעת בכל עומד בדרכה היא פוגעת עד מתי? ממריאה והורסת כל בד וענף היא רומסת ממריאה לפסגה וקורסת למה לה? ואולי- תעצרי המעוף והביטי התבונני סביבך והחליטי מה כדאי?! רוצה את העולם על יד אחד רוצה הכל בבת אחת רוצה לגדול, רוצה ללמוד, רוצה לצחוק, רוצה לבכות אך יותר מכל רוצה-- אתך לחיות.

גחליליתושששש

אני חושבת שאני יכולה למצוא גם את עצמי כאן בשיר הזה למרות שבמקור הוא נכתב ממקום אחר למטרה מסויימת

שאול4

New member
כחי את הזמן שלך..../images/Emo24.gif

תרגעי תנוחי עצמי עיניים ספרי עד 10 שוב רגיעה תתחיל המדיטציה אושר פנימי שקט נפשי בריאות מבפנים קוי רוגע על הפנים הזמן לצידינו נשמור עליו כל שנייה מאושרת גורמת לעוד ורד בזר הענק של החיים הטובים

שאוללל שומעת לך

לוקחת נשימה עמוקה סופרת עד עשר...ו.... אני עומדת במעגל ומביטה סביבי אני מושיטה את ידי לחבר...ה...שלי! מה שרים אחר כך? ביער...ביער...

שאול4

New member
בוקר טוב פנינל´ה../images/Emo140.gif

לאחר שתנשמי עמוק ותספרי עד עשר צאי לדרך את תתעכבי במעגל כי עוקבים אחרייך.. הושיטי ידיך לבחור וצאו לדרך... סמי ידיך על ידי אני שלך ואת שלי ביער...ביער... ביער..שלוש ארבע אני חושב שזה ההמשך [URL='http://'] אני סופר עד שלוש ומבקש שכולם יהיו בשקט. תודה!![/URL]

אני ממש בשקט....שתיקות.....

דווקא כעת שרוצה אתה לדבר אני מתחפרת בשתיקתי כשרוצה אתה להביט אני מפנה את גבי יודעת... מחר ישתנה המשחק מחר זה יהיה אחרת ...ארצה אני לדבר ואתה תתחפר בשתיקתך. שם המשחק...חתול ועכבר. אולי... נשנה את שם המשחק נביט זה לזו בעיניים נפסע זה אל זו צעד צעד נושיט זה לזו הידיים? נדע... כי עשינו הכל, לא הותרנו דבר לגורל אם לא נדע לשחק המשחק ...נאמר שלום בעינים.

שאול4

New member
ספינה לאהבה..

ספינת האהבה ירדה מהשרטון ואל נתיבה החוקי חזרה לידי קברניט מוסמך הפקירה גווה שייטה במעמקים פרשה מפרשיה חושיה התעוררו והוא מפיק ממנה המיטב והיא נענית כאשה מאוהבת להוטה משתוקקת לאהובה

שאוללל הספינה לאהבה

מצאה את עצמה בסערה. ספינה בסערה רציתי לנטוש הספינה מאחור רציתי לנטוש ולא לחזור אך משהו בתוכי בי עצר משהו בתוכי נחרד ואמר: שובי הביתה,שובי ילדה- הן כאן לא תרגישי עוד אבודה, כאן ילדתי עליך אגן ואשמור הביטי קדימה ולא לאחור. ואני...מושיטה אליך ידיי פוקחת עיני, חיוך על שפתי בלב חושש, בלב רוטט אזעק את מילותי... אנא אהוב...בקר עוד בשדותי. ואם קולי ניחר והצעקה אינה נשמעת הן זאת משום שחוששת בה לגעת, כל נגיעה בזעקה, כל צליל הבוקע מגרוני נוסקת אני למרחק... בדוק...לדאבוני. ובמשיכת החבל...הבטחנו זו לזה נרפה מהחבל,נעשה יחד צעד, באמצע הדרך,נפגש במבט. אף אם עדיין עטויה בשכבות נביט קדימה ונתחיל לצעוד. עודני מחזיקה בקצה החבל נשליך מהספינה את דברי ההבל, אחזור על המשפט עוד ועוד נביט קדימה...ונתחיל לצעוד. ************************ המעידה. והחבל שאחזתי, נשמט מידיי דמעות הכאב שוטפות את עיני, אל מצולות הים נזרקת שנית אעצום עיני, בכאב לא אביט. הכאב מפלח גופי שוטט הוא דם ואני לבדי, לבדי!

חן (*_*)

New member
שתיקות........

שתיקות שתיקה ועוד אלפי שתיקות אל תוך הלילה באמרות חסרות שחר מילה ועוד מילים רבות חסרות בושה חסרות נחת פשוט נאמרות והמבט, כה קריר ומרוחק בוהה מסביב אהבה גוועת לאט......

השתיקות...מחברים אותי

לשיר שכתבתי פעם. כלא! הוא יושב בכלא אחרי הסורגים, היא בכלא בביתה. היא צועקת לו מעבר לגדר... השתחרר! ואותי מהכלא שחרר! הוא אחוז אמוק משיב לה בבת צחוק... "נשבענו אמונים! שלי תהי עד... אחרית הימים!" כך חולפות חייה בכלא בביתה- חיו חולפים מאחורי הסורגים, קמטים מקשטים פניה כבויות מזמן עינייה רוצה לחוש,לדעת ולטעום- אך חייה את חייה בגיהנום.

שאול4

New member
ואוווווו פנינה, את לא מפסיקה להפתיע

אהבתי מאוד את השיר האחרון לראות אותך מגיעה לרוץ לקראתך כשהלב אץ קדימה מעביר פעימה לראותך רצה למולי מניפה זרועות לצדדים מי יבוא אלי? מי? מבטים מצטלבים.. גופך, עוטף את גופי מכרבל אותך אל עומק לבי רוטטת מעורבלת בתוכי נשימתי נעצרת.. עוד נשימה עמוקה חיבוק דוב בגופך אוחז מרגיש... עולם שלם מתגלם בסמוך

חחחח שאולללל

קראתי את השיר היפה שלך וציירתי לי את התמונה הפסטורלית והרומנטית הזאת והזכרת לי את ילדי הצעירים שרצים אל ידי המושטות אליהם. (אגב אתה מתכוון שאהבת את השיר על הכלא?) עומדת מהצד- רוצה להושיט יד ככל שאקרב אליך אתה מרחיק מעלי פניך. מאיצה פעמי- אין עוד אויר בראותי נרגשת מאוד לראותך לא מצליחה להשיג אותך. האט צעדיך- הושט אלי ידייך לכוד אותי אליך השבוייה בחלומך. עצור הבריחה!

שאול4

New member
מביטים זה בזו../images/Emo39.gif

מביטים זה בזו טועמים זה את זו מעמיקים לחקור להבין הנפש ללטף לעגוב למצות התאווה והתשוקה שטרם מוצתה מברכים על המזל הטוב המפגישנו מדי ערב

שאוווולללל...אמרתי לך שאתה

מאתגר אותי?
והיינו כשני הוזים בתעתועים נאחזים צובעים בגועש תמונות ...חולמים חלומות. עורגים למבט מתכוננים לשבת עוטף לי היד ...מתקרב צעד צעד. והיינו כשני ילדים לאור הירח רוקדים ממתינים לאור יום ...והיית או חלמתי חלום? היינו כשני הוזים.

שאול4

New member
טוב לדעת!! אוהב את מבטך..

אוהב את מבטך אוהב שאת מסתכלת אוהב את עינייך את מבטך המייחל אוהב את אהבתך את חיזורייך הבלתי נדלים אוהב את לשונך את חיבוקך הורטואלים אוהב את שירייך את משפטיך החודרים אוהב את עינייך מבטך כבש את מבטי

מרבד קסמים

מהלכת על מרבד קסמים חוצה ימים ואגמים זרועותיי פרשתי לרווחה קולטת,מספיגה אותך. אותך אל זרועותיי אספתי על אריג אדום ריחפתי נאחזת בך,נאחזת בעוז מחבקת ,ממשיכה לאחוז אל נא תרפה את ידך מידיי בוא קרב, קרב עוד אלי.

שאול4

New member
לילה במחיצתך..

לילה שלם במחיצתך נרגש ומתנשף יד ענוגה מלטפת אוהבת לא נסתרת לא פוחדת הילדה ממש מאוהבת ללא מחשבות מבית עם מעט תסכולים אשר מדי פעם עולים ומגלים דברים חדשים עם רגשות וללא מעצורים רציתי מעט חיזוקים באמת שלא לעלמים אבל בטחון ברגעים קיימים אל תחששי אל תפחתי בואי נזרות מבלי לשאול וכשתרצי? נגשים חלום

למעלה