מעוף+OEX

מצב
הנושא נעול.
מעוף+OEX

מעוף+OEX בהזדמנויות קודמות כתבתי פה ``פריצה מתבנית או קוי התנגדות בפקיעה היא ארוע בעל משמעות ארוכת טווח``.בשבוע הבא יש אצלנו פקיעה,מדד המעוף קרוב מאוד להתנגדויות הבאות.קו המגמה הראשי,קו המגמה המישני,הגאפ של מרץ,הקו המחזיר של תבנית היתד(WEDGE).כל ההתנגדויודת הנ``ל מתרכזות בתחום דיי צר של כ10 נ``ק!יחס P/C עמד אתמול בבוקר על0.9, ותזרים המזומנים מראה על פקיעה אופטימלית ב420.כאשר ההתפלגות היא נורמלית(פעמון)וההבדל בתשלום בין פקיעה ב420 ל430 עומד על 20 מליון שקל.ובין 420 ל440,עומד על 90 מליון,ובין 420ל450 עלכ200 מליון. כאשר מתחת ל420 התמונה זהה(כאמור פעמון)אני כותב את כל זאת לא כדי שילקח הימור על הפקיעה!! אלא כדי לגזור פעולה,לאחריה!אם ההתנגדויות יחזיקו מעמד בפקיעה,נראה לי שיש להמשיך בכתיבת אוכפים,גם בחוזים ביוני,במידה ובפקיעה, או סמוך אליה, נראה פריצה,אזי לונגCALL ושורט PUT בחוזים ליוני היא פעולה מתבקשת. OEX- השבוע נפרצה רמת ההתנגדות650-660 וכתבתי פה לפני כמה זמן,שפריצה של הרמה הזו תוליך את ORX ל740! ואולם,הפריצה התבצעה לאחר שקודם לכן נרשמה ירידה ל643 לערך,ובנוסף, הפריצה איננה מובהקת,לפחות כרגע,ולכן יש להמתין ולראות,האם בפקיעה היום, ימשיך הOEX בעלייתו, או שמא,תירשם ירידה? החשיבות שאני רואה בפריצה בימי פקיעה או בסמוך אליהם.נעוצה בעובדה,שבימי פקיעה,ההתנגדות או התמיכה, הן מקסימליות,ולכן,פריצה מקווים, או מתבניות, בימים אלו, מובילה בהכרח למסקנה, שכיוון השיוט העתידי של השוק,יהיה בכיוון הפריצה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה