מעוף ריאלי

מצב
הנושא נעול.

ursus

New member
קראתי הבוקר את גורביץ

היי ייי לא מצליח לפתוח את התמונה. האם אתה מוכן לשלוח לי את זה בדואל פלוס הזהב ריאלי? תודה (כתובת [email protected]
קראתי הבוקר את גורביץ (יום ראשון אין בורסה חו``ל, איןמאהבת - היא גם בחו``ל - אז יש זמן). שאלה לי: מישהו משלם לו בעד השטויות? מדד שלא מכיל מניות שהוא רואה שיכולות לעלות לא יכול לעלות נקודה. אבל השאלה היא אם הבחור מסוגל ליותר מלספור 1,2,3,4,5, משום שבזבזתי את הזמן וסרקתי את כל הגרפים של מניות המעו``ף. כמה מהם אבודות לחלוטין אבל בטווח ארוך חלק גדול קרובים מאד להתנגדויות וחלק אחר מסוגל לריבאונדים או לא לרדת. כמה יכולות לעלות לשיאים חדשים. זה מסביר מדוע המעו``ף לא כ``כ יורד למרות איומי מלחמה וכל השאר. השיא של גורביץ זה קו אדום על 450, איך מה מדוע? זה נשאר חלק מאותם הנפלאות כמו שבירידה מ565 הראשון ליאון הכריז שהיעד 460. זה אמנם הגיע לשם אבל אני עדיין תוהה מדוע? כלומר מדוע הקביעה מראש. זה לא אחוז ריבאונד ידוע אין שם נקודת ציון מיוחדת. אז בטח משהו עם 1,2,3,4,5, שאלתי בזמנו ולא קבלתי תשובה.

שאלת ולא קיבלת תשובה?

קראתי הבוקר את גורביץ (יום ראשון אין בורסה חו``ל, איןמאהבת - היא גם בחו``ל - אז יש זמן). שאלה לי: מישהו משלם לו בעד השטויות? מדד שלא מכיל מניות שהוא רואה שיכולות לעלות לא יכול לעלות נקודה. אבל השאלה היא אם הבחור מסוגל ליותר מלספור 1,2,3,4,5, משום שבזבזתי את הזמן וסרקתי את כל הגרפים של מניות המעו``ף. כמה מהם אבודות לחלוטין אבל בטווח ארוך חלק גדול קרובים מאד להתנגדויות וחלק אחר מסוגל לריבאונדים או לא לרדת. כמה יכולות לעלות לשיאים חדשים. זה מסביר מדוע המעו``ף לא כ``כ יורד למרות איומי מלחמה וכל השאר. השיא של גורביץ זה קו אדום על 450, איך מה מדוע? זה נשאר חלק מאותם הנפלאות כמו שבירידה מ565 הראשון ליאון הכריז שהיעד 460. זה אמנם הגיע לשם אבל אני עדיין תוהה מדוע? כלומר מדוע הקביעה מראש. זה לא אחוז ריבאונד ידוע אין שם נקודת ציון מיוחדת. אז בטח משהו עם 1,2,3,4,5, שאלתי בזמנו ולא קבלתי תשובה.
שאלת ולא קיבלת תשובה? את גורביץ` צריכים לשלוח לקומיקס או משהו דומה צריך לעבוד לפי מה שמכתיב השוק וזה נתן את דברו ביום חמישי את היפני והסטוקסטי התלבשו לי אחד על השני,מה שלא ברור לי איך יתר המנתחים לא ראו זאת,בנוסף לפי הנתונים של היום ה MACD נשבר לראשונה זה חודשיים וזה לכשעצמו איתות רע לשוק!שימו לב לגבי הנק` שעלו פה 430 נראה לי יעד נחמד שעליו השוק ישאף להגיע ומשם ריבאונד(?) אבל המגמה כלפי מטה ובגדול ובנוסף סטיות התקן עד שזה לא יחלחל לאנשים אז נמשיך לרדת ב1% כל יום עד המכה של כמה אחוזים ביום תאותת על סוף הירידות לעת עתה. כריש

לגבי בסריקה שערכת

לגבי בסריקה שערכת בקרב מניות המעו``ף להזכירך כמו שיש טרנד בעליות ואין מחיר למניות כך גם במצב הפוך בו אנו נמצאים,מעבר לטכני יש גם פונדמנטל שהם הדוחות השחורים שיפרסמו ויעידו שלמניות יש לאן לרדת בדיוק כמו אצל אחינו הגדול,מניות הנסדאק. כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה