מעונן לי חלקית

mosho35

New member
מעונן לי חלקית

מרגישה שהיה חסר אחריות להתחתן,חסר אחריות להתגרש,מנסה לשמור על אופטימיות ולא תמיד מצליחה, מחכה שיעבור אותי גל הדיכדוך הזה.ומה יבוא אז?

../images/Emo24.gif

כנראה שזה תופס את כל אחד מתישהו...
וזה גם עובר לכל אחד מתישהו...
חזקי ואימצי

odery

New member
אל תחכי שהוא יעבור אותך

תעברי אותו. תרימי את הראש מעל המים

Bananit84

New member
../images/Emo24.gif

שבוע שעבר היה לי שבוע לא מעונן חלקית, יותר גרוע. מזג אויר סוער וגשום במיוחד עם ערפל כבד מאוד ללא אפשרות לראות את השעה הבאה. הייתי בטוחה שאני על סף התאבדות
(ותודה לילדי שרק בזכותם אני שורדת
) הייתי בטוחה שזהו. הכל נגמר לי בחיים.. התעודדי. מסתבר שגם מזג האויר הסוער ביותר סופו לחלוף, והשמש שוב מגיחה מבין העננים, ולאט לאט היא עוד תזרח לנו במלוא עוצמתה ותאיר לנו את חיינו.

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif

מה שהיה הכל לטובה. אין לך מה להאשים את עצמך. רק ללמוד מטעויות, להרים ת'ראש ולהמשיך הלאה. ותאמיני שיהיה טוב

mosho35

New member
עוד לא אבדה תקותינו

עם כאלה אנשים מקסימים.תודה על העידוד.מקוה לימים טובים ורחומים יותר שבהם יעלה מפלס האנרגיה... שאוכל להנות משמש זורחת ושדה מלבלב ומסתם יום פשוט שיפתח את הלב.

טיטניק1

New member
מעונן לך חלקית....

בשביל לראות את הקשת בענן....יש לסבול לעיתים גשם זלעפות... אך, זכרי,שאחרי הגשם... קיימת עונה של פריחה!!! --------------------------------------------------------------------- ומעבר לכך, גם בלילה ..כשהכל חשוך..יש ניצנוצי כוכבם שמאירים... נסי להתמקד בנקודות האור שסביבך...ועימם לצעוד לעבר יום המחר.... כי אחרי כל לילה יש יום גם זריחת שמש... "האשמה"-לא תתרום כלום לקידום מצבך...נסי להפיק תובנות..להפנימם...ולהסתכל קדימה! חיזקי ואימצי!!

HABAKUK

New member
ואז, אולי, בקרוב קרוב, טו' באב, ליבשי לבן ו..

מישהוא "יחטוף אותך". בהצלחה את מסוגלת לכל.

למעלה