מעונינת בשלישיה אני בחורה נשואה בת 24 מחפשת בחורה לחויה מינית עם בעלי!
L lilyana New member 14/1/03 #1 מעונינת בשלישיה אני בחורה נשואה בת 24 מחפשת בחורה לחויה מינית עם בעלי!
J jacobf2 New member 14/1/03 #2 תגובה: האם את לא תקנאי כאשר בעלך יזיין לעינייך מישהי אחרת?או שאת קרירה וחסרת יצר מיני ועושה זאת למען בעלך? אני בתור גבר לא הייתי יכול לראות את אישתי בידייםשל מישהו אחר.
תגובה: האם את לא תקנאי כאשר בעלך יזיין לעינייך מישהי אחרת?או שאת קרירה וחסרת יצר מיני ועושה זאת למען בעלך? אני בתור גבר לא הייתי יכול לראות את אישתי בידייםשל מישהו אחר.
L lilyana New member 14/1/03 #3 לקנא! אנחנו שונים זה מיזה ואני לא עושה את זה רק לבעלי אני עצמי נמשכת.
S Sefy New member 14/1/03 #6 ../images/Emo8.gif You can say that again !Oh, and I do believe you are new here, so Welcome On Board
../images/Emo8.gif You can say that again !Oh, and I do believe you are new here, so Welcome On Board
T tutu1 New member 17/1/03 #9 חולה אהבה יש לי חלום להיות עם אישתי ועוד אישה אך אישתי מסרבת בכל תוקף הלואי והית אישתי כיצד אצליח לשכנע אותה תיתני לי עצה
חולה אהבה יש לי חלום להיות עם אישתי ועוד אישה אך אישתי מסרבת בכל תוקף הלואי והית אישתי כיצד אצליח לשכנע אותה תיתני לי עצה