מעונינת בחיפושית

moon17

New member
מעונינת בחיפושית

מעונינת בחיפושית מקסימום שנת מודל 84 רצוי שחורה ומושקעת, עדיפות לגג פתוח

© DrorZi

New member
הצלחת להצחיק אותי.

אם את רצינית אז התשובה הרצינית היא שאין כאלה ואפילו אין קרובות לכאלה. חיפושיות מושקעות יש בודדות. מתוכן אולי 3 שחורות. גג נפתח שחורה לא זכור לי שראיתי (ואני חייב לציין שיש לי זכרון טוב ואני עוקב אחרי לא מעט חיפושיות). לפי זכרוני גם אין בארץ חיפושיות מעל 84 (והן בכלל ברזילאיות) ושוב אם הזכרון שלי תקין את החיפושית גג נפתח הפסיקו ליצר ב 78. וכו וכו וכו ... בקיצור, א-י-ן ס-י-כ-ו-י
דרור זי, מצא השבוע פתק על אפסילון שרוצים לקנות אותה ("אני מאוד רציני") חייך וחשב NO F%$^ WAY

dw2322

New member
1985

1984 זה לחובבי ג´ורג´ אורוול
יש חיפושיות מעל 1984. בטוחני שראיתי בעבר שתיים, משנת 85 (וזהו, יותר מזה כבר לא יצא לי). ו-2 הצעות קונסטרוקטיביות לשואלת, המחזקות גם כמה מהנקודות שהועלו: - צבע אפשר לשנות, מה שאכן חשוב יותר, כפי שדרורזי העיר, זה מצב הגוף (חלודה, חלודה? ושוב פעם: חלודה?). עם זאת, שווה לשקול פשרה של צבע כהה מלבד שחור. האם זו אופציה? (אם כן אזי אוכל לשים בשמך פתק על חיפושית כחול כהה). לשאר הקוראים: אפשר להבין את רצונה בחיפושית כבר בצבע המבוקש, על מנת להפחית את הוצאות הקנייה (צביעה צריכה לעלות באזור 2000-3000, די הרבה לרכב שכזה, שכולו יכול לעלות סכום שכזה) ומניעת הפסד כלכלי ודאי (לא ניתן להחזיר את ההשקעה). - גג פתוח: ממש, אבל ממש לא מומלץ לקחת חיפושית שנחתכה. מבנה רכב פתוח שונה מרכב סגור, שכן הגג משמש חלק מהחוזק המבני של הרכב (כל רכב, לוא דווקא ייחודי לחיפושית). חיפושית פתוחה (מקורית) זה סגנון ייחודי הרבה יותר, ומי שמחפש כזה מוטב שידע היטב למה הוא נכנס. גם התמחורים שונים לחלוטין (חיפושית רגילה באלפים ספורים, חיפושית פתוחה הרבה יותר, הכרתי מישהו שקנה אחת ב-20 אלף לפני שנה, ועוד היה צריך להשקיע). עם זאת, בל נאמר נואש. הצעה ידידותית יותר לכיס יכולה להיות למצוא חיפושית רגילה, ולהתקין בה גג-שמש, SUNROOF. אם אינני טועה ישנו מקום המתמחה בכאלה, ומפורסם לעיתים במגזין הרכב "אוטו" (באחד המושבים במרכז הארץ). זה לא סיפור זול, צריך להיות כמה אלפים (אצלם, סביר להניח כי יהיו מתקינים אחרים, זולים יותר, אם כי הבנתי כי הם מקצועיים למדי). אפשר להבין הרצון לחיפושית חדשה יחסית, למרות מוצאה ה"נחות" (ברזיל), בעובדה שחיפושיות משנתונים מתקדמים אלה הגיעו מצויידות יחסית, במקור (משענות ראש וכל מיני פיצ´פקעס) וסביר להניח שעברו ק"מ פחות, ההבדל במחיר זניח. מלבד זאת רצוי כמובן לבחון מי היו בעלי הרכב, ק"מ, איזו יד, מצב כללי, חיצוני ופנימי, השקעות שנעשו (עם ספר טיפולים מוכח) וכיו"ב. רכבים שכאלה לא קונים ביומיים, צריך לחפש (בהנחה כי מחפשים רכב במצב טוב).

be_roo

New member
טוב שאת לא מצמצמת אופציות ../images/Emo13.gif

הכי חשוב זה להשאיר עצמך פתוחה לאפשרויות. נו באמת, מזל שלא בקשת גם שהיא תהיה עם 30K ק"מ SI
שיר, reality check

ozzlove

New member
מה אתם מדברים שטויות ?!

בטח שיש ! במקרה יצא לי לצלם אחת , ולי אישית יצא לראות ארבעה חיפושיות ישנות קבריולט (עם גג נפתח) , שתיים מהם היו שחורות , בקשר לשנה אין לי מושג איזו שנה זה היה... עוז

be_roo

New member
2 ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif וואו

ובוטוח ששתיהן היו מושקעות, ללא פגיעות, עם קילומטרז נמוך, ספר טיפולים מתועד, בבעלות של מישהו שמבין בחיפושיות, יד ראשונה והכי חשוב, הן גם למכירה ועוד במחיר גמיש. אתה ודאי מבין שהסיכוי למצוא רכב שעונה על כל הדרישות האלה הוא קלוש, ובסך הכל התייחסנו למגוון המכוניות הקיימות העונות על הדרישות.

ozzlove

New member
שוב אתה מדבר שטויות ???

לא חובה שיהיו מושקעות כי במכונית אפשר להשקיע, לגביי פגיעות יש מוסכים ואפשר לסדר, ספר טיפולים מי צריך !?!?!? אני לא חושב שהיתה לה דרישה שזה יהיה יד ראשונה וקילומטרז נמוך , היא בעצמה אמורה להבין בחיפושיות ולא לקנות את זה מאחד שמבין... "ובסך הכל התייחסנו למגוון המכוניות הקיימות העונות על הדרישות" אז דיי כבר לעשות סתם שטיפות מח ולדבר לא לעניין...

pomelit

New member
שטויות? אנחנו? חס וחלילה

רק שהיא ביקשה שחורה, והתמונה שהבאת היא איך להגיד - לבנה. מידת השטותיות תלויה באוזנו של השומע, ולפעמים בדבריו של הכותב כנראה. פומלית: אפילו לא מנסה לחנך

fazer

New member
יש ליד הבית שלי...

חיפושית שחורה, דווקא נראית לא רע...אם תקני אותה, אני מוכן תמורת סכום סמלי של 4000 דולר (בשקלים, צמוד לשער הדולר ביום התשלום) לנצל את המשור החשמלי שלי בכדי להוריד לה את הגג...ולך תהיה חיפושית שחורה, קבריולט אורגינל.

cyber2200

New member
קצת יותר מתפשר אך מחויב במציאות

יהיה לחפש כל חיפושית שתימצאי, לצבועה אותה בשחור ושים עליה קיט גג נפתח, את שני הקודמים יש בעלי מקצוע בארץ שישמחו לבצע (וכמובן לגבות על זה המון כסף). תהני. אם היה לי כח וכסף גם אני היתי עושה את זה. (למרות מה שאמרתי פה על המיני ואנשים התנפךו עלי כאילו-לא-יודע-מה, דווקא חיפושיות אני ממש אוהב... משהו עם המנוע הפשוט שיושב מאחורה (אולי זה מזכיר את הפורשה שאף פעם לא נהגתי בה?!?? :)... ד"א נהגתי על חיפושית אחת, מנוע 1600 לבנה די שמורה... לא יודע איזה שנה, נסיעה של איזה שעה, בכביש טוב עם סיבובים מהירים והופתעתי בהיסטריה)

red cars

New member
חבל שאין לי סורק עדיין...

לכל החיפושיות שבינכן\ם ביום שישיהיתה אחת . שמורה במיוחד ומשופצת . צבועה בתכלת מטלי של רנו . מושבים מעור ,הגה מעץ,דשבורד חדש . אה ושכחתי אזעקה!!!!!!!! red cars התלהב ממנה מאוד.....

© DrorZi

New member
זה מה שעושה לך את זה ../images/Emo35.gif

אזעקה
לאפסילון גם יש אזעקה , איזה אחת צקמקה כזו, של קליפורד, עם 2 גלאי זעזועים, גלאי שטח, 2 סירנות (פנים וחוץ) שתיהן מגובות בסוללה פנימית, שני ניתוקי הצתה הא וגם נעילה מרכזית.
דרור זי.

עתיד18

New member
אז מה ? זה נקרא אצלך מושקע ?

מה עם חלונות חשמל ? מראות חשמל ? אנטנה חשמלית ? ושלא תחשוב שלא ראיתי את כל הדברים האלו בחיפושית

© DrorZi

New member
לא, ממש לא

מושקע זה דבר ראשון בודי נקי ושמור, מנוע שעובד חלק וכו, כל מה שהזכרת זה פיציפקס... חלונות חשמל אין כי אני מחפש מנגנונים אמינים ועוד לא מצאתי משהו שהמליצו לי עליו שיעבוד יותר משנתיים, אנטנה חשמלית לא במקום המקורי שלה (ולכן אין, אני לא פותח בשבילה חור במקום אחר) מראות חשמל שוב, צריך חורים והרבה וזה פוגע במראה שלה בכלל (וחוץ מזה אני נוהג עליה, אז מכוונים מראה רק כשמישהו מזיז לך אותה וזה קורה פעם בשנה ) וכו וכו....
דרור זי.

patishh

New member
חיפושית עצבנית

מכיר איזה אחד שמוכר חיפושית ממש ממש מטופלת, אבל היא בצבע ירוק. זה לא קבריולט אבל הגג שלה נפתח עד הסוף (יש מסגרת לדלתות). לדעתי, אם כבר חיפושית קבריולט, קני באמת את מה שתמצאי. רובן מטופלות כמו שצריך ותמיד אפשר לצבוע אותה בשחור... ד"א ראיתי באתר של החיפושיות איזו אחת למכירה, כתוב "דרוש תיקון לגג". אולי אם תסגרו על מחיר טוב זה ישתלם לך אפילו לתקן את הגג... טוב עם הקטע של שנת יצור 1984 באמת הצחקת...

moon17

New member
טוב...אז מסתבר שאני לא מבינה...

אז מה..? התגובות בפורום המחישו לי שאני די דפוקה בעניין... בכל אופן... איך אני אוכל ליצור קשר עם מוכר החיפושית..? ותוכל לתת לי קישור לאתר...?

© DrorZi

New member
רוב התגובות היו בהומור

יותר מידי אנשים נעלבים מאיתנו בזמן האחרון, האם אנחנו כאלה גרועים
כמה חשבת להשקיע
, למה דווקא חיפושית
דרור זי.

be_roo

New member
לא דפוקה יותר מאיתנו

פשוט ניסינו (בדרכנו הצינית והלא מתחשבת), להסביר לך שחיפושיות אולי יש לא מעט בארץ. אם מצמצים לשחורות בלבד, כבר הורדת את המספר לעשרות. ומכאן ממשיכים לגג נפתח אז מדובר בבודות, ועוד אחת מושקעת יש אולי שתיים, ואם את גם רוצה שהן יהיו למכירה אז הסיכויים די מתאפסים. זה לא שאין שום סיכוי למצוא מכונית שתענה על כל הדרישות הללו, אבל הוא כל כך נמוך שנראה שתצטרכי להתפשר על משהו. בהצלחה.

למעלה