מעוניינת

tiriabc

New member
מעוניינת

מעוניינת בשותפ/ה או להצטרף לעסק בתחום הקייטרינג או אלטרנטיבי/מיסטי; פתוחה להצעות אחרות. השאירו מס´ טלפון ואתקשר. תרצה [email protected]

שקדי

New member
היה פעם סרט כזה........

מיסטי......עם קלינט איסטווד בצעירותו אולי לזה התכוון דבר המפרסמת

magy

New member
אם כוונתך לסרט

על הסופר שמעריצה שלו לכדה אותו בביתה.... לא מדובר בקלינט.....אלא בשחקן אחר.... ואולי אני מתבלבלת בשם הסרט.

שקדי

New member
האמת ורק האמת....בינינו בלבד.......

את הסרט לא ראיתי אלא שמישהו סיפר לי עליו ולמיטב זכרוני......מהסיפור מדובר בשדרן רדיו שמישהי מתקשרת אליו בזמן שידור ולואטת לאזנו........play me mysty אבל בגילי המופלג......ואחרי שככה ערערת את זכרוני אני כבר לא בטוח בכלום.........

magy

New member
אני חוששת , שטעיתי

אני זוכרת סרט אחר, על אישה עם הפרעה נפשית שמתכננת לכלוא בביתה סופר ידוע. היא כובלת אותו למיטה. כל נסיונותיו לברוח מביתה אינם צולחים בידו. זה היה לחיים או למוות.... הוא ברח בסוף..... אבל כל מה שעניין אותה בחייה....זה לשהות במחיצה הסופר הנערץ. בשלב מסויים היא כפתה עליו גם לכתוב ספר.. סרט מופרע, על אישה מופרעת..... מה שנקרא.........אהבה בכח........ זה בטח לא הסרט שעליו דיברת.....

שקדי

New member
ואולי.........

האמת היא איפשהו באמצע....... אני אנסה למצוא מישהו שזוכר ואשיבך דבר התמתיני??????

magy

New member
יודע לאיזה סרט אני מתכוונת? אשור

ואגב הרצף בטלויזיה, עוסק בערוץ 3 בזמרים מן העבר...... ובחינוכית......גם בנושאים נוסטלגיים. יופי של תכניות.....אפילו אדם הופיע.........שאיש אינו יודע לאן נעלם הזמר.... כל העולם מתעסק בנוסטלגיה?

שקדי

New member
אני דוקא יודע........

לאן נעלם אדם נצפה על ידי לא כ´´כ מזמן בקפה מסעדה שהמלצרים שם הם גם זמרים וזמרות צעירים שמשלבים הגשה עם קטעי שירה למיניהם אדם היה שם אחראי על ההפקה האומנותית המקום אגב היה ליד רעננה

אני יודעת -לא אשכח אותו .

סרט ששיחק נדמה לי ווילאם הארט, בתור סופר שנכלא במיטתה של המופרעת ההיא שאני רואה את הפנים שלה מולי .אבל כמובן שכחתי את השם. ונדמה לי שבאיזשהו שלב היא אפילו מרסקת לו את הרגליים כדי שלא יוכל לקום מהמיטה . סרט חזק. ובטח בארבע בלילה אזכר בשמה של השחקנית. (אשה מלאה, שיער קצר, נוכחות חזקה)

רגע!!!

לא חושבת שזה היה ויליאם הארט, אבל לא זוכרת והיא היא נקראה משהו בייטס, לא? לא זוכרת את שמה הפרטי אבל בייטס מצלצל לי מוכר משום מה שמנה שחורת שער קצוץ גם מעצבנת. לא אוהבת אלימות אחר כך לא אוהבת לראות את השחקנים האלה בסרט אחר תמיד חוזרות לי התמונות הרעות

magy

New member
כל התיאור נכון ,,,אחותו

אבל זה לא היה הארט......שם השחקן, שאינו מופיע הרבה....לא זכור לי גם שמה לא...למרות המשחק המעולה שלה......והנוכחות המאיימת והכריזמטית שלה. היא פרקה את הצורה של האמא שלו............. ממש אדונית......... אולי שמה היה .....מיסטרי? לא זוכרת..........זה משגע אותי........מחפשת בצורות שונות.... אבל איך אפשר למצוא.....משהו בלי שמות............ אגב, היא שיחקה בעוד סידרה.....על סופרת דווקא....סידרת טלויזיה.... היא נקמה בסופרת מצליחה..........אפילו חטפה את בעלה.......ילדיה..... אני זוכרת רק נוף על גבעה הצופה אל הים....ועליה בית...בית הסופרת לסופרת קראו משהו כמו........פישר....... אוי הזכרון......................שכחה ממארת.........

למעלה