מעוניינת לעבוד

מעוניינת לעבוד

מחפשת עבודה אין לי עבודה ואני חייבת למצוא עבודה כאן בעיר אני יכולה לשמור על ילדים בביתי או בביתם או לשבת במשרד ולעבוד על מחשב אני למדתי מחשבים ואני מעוניינת כל מי שמעוניין או שמע על איזה עבודה כלשהי אשמח לקבל נ.ב אני עבדתי שנה במת"ן ופיטרו אותי עקב קיצוצים אשמח לקבל עבודה בתודה אישה דרומית

יש לי עבודה בשבילך, היא דורשת...

קוראים לי יהודה בננו, ואני מציע לאנשים הזדמנויות של פעם בחיים. האם ידעת שיש רק אחוז אחד של אנשים שנהיים עשירים במהלך חייהם? האם ידעת שמתוך האחוז הזה אין אפילו שכיר אחד (שאיננו מקצוען יוצא דופן בתחומו)?? האם ידעת שיש אפשרות לאנשים רגילים להרוויח סכומים בלתי רגילים? אני צריך אנשים שאפתניים שרוצים את הירח ומוכנים ללכת ולהביא אותו. בואי לראות מצגת בנושא, אם תגלי שזה לא ממש בשבילך, לא נורא... אבל אם כן..... השמיים הם הגבול, ואצלנו, זו לא רק סיסמה... 0503225000 יהודה בננו.

OpenFields

New member
מציע לאישה הדרומית לקרא, לפני שהיא

מתקשרת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327296,00.html

onix 88

New member
את יכולה לנסות בבזק אונליין

הם כל הזמן מחפשים עובדים. יש כל מיני סוגי עבודות- נציגי שירות, נציגי מכירה, מודיעין, מוקד סקרים וכו'. אם יש לך את כל הנגב של סופ"ש תסתכלי בעמודים האחרונים, תראי שיש המון פרסומים לגביהם. תשלחי להם פקס עם קורות חיים ואני די בטוח שיחזרו אלייך. בהצלחה!

למעלה